Masser af vandsprøjt og vandrutschebaner i BonBon-Lands vandland. Når det er sommer og sol, er det supersjovt at lege vandkamp og plaske med vand. Vi har i BonBon-Land både vandborge, vandsprøjtende forlystelser og vandrutschebaner, som I kan plaske i, lige så længe temperaturen tillader det.
Hvad er den vildeste forlystelse i BonBon-Land?
Svend Svingarm er BonBon-Lands vildeste forlystelse med en topfart på 117 km/t og en 4,7 G påvirkning. Turen varer mere end 3 minutter.
Er forlystelser gratis i BonBon-Land?
Alle forlystelser er gratis, du skal kun betale indgangen
Du behøver ikke at tænke på turpas eller billetter i BonBon-Land. Når du har betalt indgangen, er alle forlystelser gratis.
Hvor meget koster det at komme ind i BonBon-Land?
Vi har udvalgte dage, hvor billetten kun koster 199,-, hvis du køber den mindst tre dage i forvejen. Normal billet er gældende for alle personer over 90 cm . Er gyldig til en valgfri dag i sæsonen. Seniorbillet kan benyttes af alle, der er 65 år eller ældre.
Hvad kom først BonBon slik eller BonBon-Land?
største hits i Danmark i 90'erne. Det slik var på en måde fundamentet for BonBon-Land. Først kom slikket, så kom der en forlystelse, så kom der mere slik og så kom der flere forlystelser.
BonBon-Land anmeldelse | The Worlds Weirdste Theme Park - Holmegaard, Danmark
Hvorfor hedder det BonBon-Land?
Første led i ordet BonBon-Land kommer af fransk bonbon 'bolche, godte'. Parken blev oprettet i 1992 på initiativ af fabrikanten Michael Spangsberg (f. 1955) og ejes siden 2007 af Parques Reunidos, der ejer over 60 parker i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Australien.
Hvor gammel er Michael Spangsberg?
Få et politisk netværk.
Hvad blev der af BonBon slik?
Men efter Bonbon blev solgt til Toms i 2001, blev Store Babser, Dyt i Bamsen, Sillykoner og Blondinehjerner og flere andre BonBon navne fjernet i 2002, da Toms ikke mente at disse navne tilhørte deres målgruppe som var børn.
Hvornår er der flest mennesker i BonBon-Land?
Hos BonBon-land er der mest travlt midt på ugen. Vil du undgå for lange køer, er det mandag, du skal besøge den sydsjællandske forlystelsespark.
Er børn gratis i BonBon-Land?
Oplev Danmarks sjoveste forlystelsespark med forlystelser til alle aldre. Når din entré er betalt, er alle forlystelser gratis – og børn under 90 cm er som altid gratis. Børge Bæver, Henry Hundepurt, Søren Skildpadde og alle vores andre BonBon-dyr glæder sig til at tage imod jer og give jer til årets sjoveste dag.
Hvad koster det at parkere i BonBon-Land?
Det koster 60,- at parkere i BonBon-Land
Guld- eller Sølvkort har gratis parkering, men det kræver, at du registrerer dig, første gang du besøger os i sæsonen. Det gælder også, selvom du har registreret dig i 2023.
Hvor højt er tårnet i BonBon-Land?
En række gæster fik sig noget af et chok, da forlystelsen Cobratårnet pludselig gik i stå i BonBon-Land lørdag aften. Ifølge DMI lynede det i området tæt på parken, mens gæsterne i mere end 20 minutter sad fanget oppe i den 35-meter høje forlystelse.
Hvor mange er døde i BonBon-Land?
Tidligere på ugen var en ulykke i den australske pendant til forlystelsen nemlig skyld i, at fire personer mistede livet, og derfor lukker BonBon-Land deres udgave ned for resten af sæsonen. Det skriver Ekstra Bladet.
Hvad er den ældste forlystelse i BonBon-Land?
Hundeprutten er BonBon-Lands ældste forlystelse, og mange store børn, der har besøgt parken siden dengang den åbnede har et lidt nostalgisk forhold til Henry Hundeprut og hans lille rutchebane.
Hvor høj er vildsvinet i BonBon-Land?
Vildsvinet – når det skal være rigtig vildt
Vildsvinet er en af de vildeste af sin slags. Du bliver kørt helt op i 22 meters højde for derefter med hæsblæsende fart at suse lodret ned.
Hvem opfandt BonBon-Land?
Michael Spangsberg åbnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl. a. selv kunne prøve at lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.
Hvor Uhyggelig er piratens forbandelse?
Kulisser, kostumer og makeup i Piratens Forbandelse er malet med fluorescerende maling og special-designet til at udnytte Chromadepth™-effekten, som skaber en fantastisk sanseoplevelse. Piratens Forbandelse er det mest uhyggelige spøgelseshus i BonBon-Land med 5 ud af 5 spøgelser på deres uhygge-barometer.
Hvornår er BonBon-Land fra?
BonBon-Land slog dørene op den 16. april 1992. Dengang bestod stedet af et bolsjeværksted, en biograf, en butik og fire andebåde, og i 1993 fik forlystelsesparken sin første rigtige forlystelse, Hundeprutte-Rutschebanen.
Er Spangsberg og Nørregade det samme?
Michael Spangsberg opkøbte i 2010 Nørregade Bolcher og er til dato stadig direktør og ejer af virksomheden.
Hvem er Spangsberg?
Spangsberg Chokolade er ejet af holdingselskabet MISP Holding A/S, der også ejer selskaber såsom Heino Cykler og Elvirasminde, som producerer flødebollerne Samba. Bag holdingselskabet står Spangsberg-familien stifter Michael Spangsberg samt Frederik Spangsberg, Mette Spangsberg og Nicolai Egebjerg Larsen.
Hvem ejer BonBon?
BonBon-Land blev startet i begyndelsen af 1990'erne af stifter Michael Spangsberg. Han solgte sin del til Parques Reunidos, der er en forlystelsesparkejer, som var ejet af en kapitalfond i 2007. Siden da har BonBon-Land været ejet af kapitalfonde.
Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?
I stedet for at smide en rest helt fin skum fra én slags flødebolle ud, lader Spangsberg den komme ud sammen med den nye slags skum en kort overgang. - På den måde bliver der flere gange om dagen produceret flødeboller, som er blandede i smag og derfor bliver andensorterings-flødeboller.
Er Spangsberg dansk?
Spangsberg Chokolade A/S er en dansk konfekturevirksomhed. De producerer forskelligt konfekture, hvilket omfatter flødeboller, bolsjer, vingummi, osv. De har to kendte varemærker: Spangsberg Flødeboller og Nørregade Bolscher.
Hvem er Spangsbergs leverandører?
Spangsbergs leverandører er primært dem som leverer chokoladen og den nødvendige fløde der bliver brugt, til at producere deres flødeboller. Virksomheden er meget afhængig af deres leverandører, da deres råvarer ikke kan holde sig i så lang tid og helst skal bruges så tidligt som muligt.