MobilePay er en dansk applikation til betaling med betalingskort via smartphone. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013 og var udviklet af Danske Bank. MobilePay blev slået sammen med Norske Vipps i 2022.
Er MobilePay internationalt?
Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.
Er MobilePay en del af Danske Bank?
MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din brugerprofil. På Mobilepay.dk kan du læse om, hvordan appen fungerer, og hvordan du kan slå visse funktioner til/fra. Danske Bank kan løbende ændre og/eller tilpasse funktionerne i MobilePay.
Kan man have MobilePay uden dansk nummer?
Have et dansk mobilnummer. Have et dansk CPR-nummer. Vær opmærksom på at det ikke må være et administrativt CPR-nummer. Udlændinge der bor i eget land, men arbejder i DK, kan fx ikke bruge MobilePay.
Er der MobilePay i Norge?
Skalerbarhed og enkelthed er nøgleparametre
Vipps og MobilePay har i dag hver især stærke løsninger i både Norge, Finland og Danmark.
How to Register MobilePay - Denmark | MobilePay Easy Mobile payment
Hvem lavet MobilePay?
MobilePay er en dansk applikation til betaling med betalingskort via smartphone. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013 og var udviklet af Danske Bank. MobilePay blev slået sammen med Norske Vipps i 2022.
Hvad hedder MobilePay i Sverige?
Swish er et svensk mobilt betalingssystem med mere end 5 millioner brugere.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvad hedder MobilePay i Tyskland?
Medlemmerne i organisationen vil fra starten være Mobilepay (Danmark og Finland), belgiske Banccontact Payconiq, Bluecode fra Tyskland og Østrig, SIBs fra Portugal, Swish fra Sverige, Vipps fra Norge og Twint fra Schweiz.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvor er MobilePay fra?
MobilePay er en mobilbetalingsløsning, som udbydes i Danmark og Grønland af Vipps MobilePay, filial af Vipps MobilePay AS, Norge (”MobilePay”). På mobilepay.dk kan du læse om, hvordan appen fungerer. MobilePays betingelser er opbygget således, at de gælder såvel for MobilePay-brugere i Danmark og i Grønland.
Kan man bruge MobilePay i udlandet?
Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.
Er der MobilePay i England?
MobilePay er et dansk system, der kun virker med danske kontoer, men du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal bare have et dansk NemID/MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.
Hvor sikker er MobilePay?
Dine oplysninger er beskyttet
Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.
Kan man Vippse til MobilePay?
Den 1. november 2022 blev fusionen mellem MobilePay og norske Vipps godkendt.
Hvilken bank ejer MobilePay?
Danske Bank tjente 415 millioner kroner på salget af MobilePay. I dag ejer banken 27,8 procent af Vipps MobilePay-koncernen. I 2022 rundede MobilePay en halv milliard transaktioner.
Hvor mange danskere har MobilePay?
Det betyder, at 4,5 millioner danskerne nu i gennemsnit bruger MobilePay 124 gange om året. Gennemsnitligt køber vi varer og sender penge til hinanden med MobilePay for næsten 47.000 kroner om året, svarende til omkring 210 milliarder kroner i år.
Kan man bruge MobilePay i Finland?
Nej, det er desværre ikke muligt at overføre penge til en finsk MobilePay-bruger.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvad kommer der i stedet for WeShare?
Netop som delebetalingsappen Weshare lukkede tirsdag, står en anden app klar til at overtage rollen til at hjælpe danskerne med at dele regninger op. Onsdag lancerer Lunar Bank appen Shareit, hvor man kan dele regninger op og betale ved et swipe. Det oplyser Lunar Bank i en pressemeddelelse.
Hvornår trækker MobilePay?
Pengene bliver trukket fra din konto via dit tilmeldte betalingskort på samme måde, som når du bruger betalingskortet i en butik. Der kan gå fra et par timer og op til fire dage, før pengene bliver trukket.
Kan danskere bruge Vipps i Norge?
MobilePay bliver ved med at eksistere som løsning i Danmark og Finland, mens Vipps fortsætter med at eksistere i Norge. Dermed vil appen fortsat fungere, som man kender den herhjemme.
Kan man få sit dankort på mobilen?
Få Dankort på mobilen – iPhone og Android
Det er nemt at få dit Dankort på mobilen. Du skal blot hente appen i din foretrukne app store, og herefter tilføje dit Dankort – det tager få øjeblikke.
Hvad hedder Dankort appen?
Google Pay - hurtig og sikker betaling med din Android telefon.