Ingredienser: Sukker/socker, glykosesirup/glykossirap, ammoniumklorid, salt, syre/surhetsreglerande medel (æblesyre/eplesyre/äppelsyra), rålakrids, aromaer/aromämnen, farvestoffer/fargestoffer/färgämnen (vegetabilsk kull/kul/kol, riboflavin, klorofyl-kobber-kompleks, carminsyre/karminsyra). Opbevares tørt og køligt.
Hvad er der i BonBon lossepladsen?
Blandingen består af karameller med en herlig lakrids- og frugtsmag. En pose indeholder 125 gram. INGREDIENSER: Sukker, glukosesirup, salmiak, lakridspulver, surhedsregulerende middel (æblesyre), aromastoffer og farvestoffer.
Hvad hedder de hvide bolcher i lossepladsen?
Æselspark: de hvide bolcher med en sort stribe i. Disse er, som så mange af de andre Lossepladsen-bolscher, fyldt med pulver indvendig. Hanebryster: firkantede mørke brystkarameller med påskriften BONBON.
Hvad hedder BonBon slik?
De nye varianter hedder: Henry Hundepruts Bummelum, Viggo Vildsvins Racermave, Leonora Leofarts Trafiklys, Hugos Hestepærer, Børge Bævers Mega Bøvser og Søren Skildpaddes Slikkerier. I gæster taget så godt imod det.
Hvad skete der med BonBon slik?
Da produktionen var på sit højeste i 90'erne, blev der produceret ca. 70 varianter. Men efter Bonbon blev solgt til Toms i 2001, blev Store Babser, Dyt i Bamsen, Sillykoner og Blondinehjerner og flere andre BonBon navne fjernet i 2002, da Toms ikke mente at disse navne tilhørte deres målgruppe som var børn.
Hvor bliver alt dit affald egentlig hen?
Hvad er den vildeste forlystelse i BonBon-Land?
Svend Svingarm er BonBon-Lands vildeste forlystelse med en topfart på 117 km/t og en 4,7 G påvirkning. Turen varer mere end 3 minutter.
Hvad kom først BonBon slik eller BonBon-Land?
største hits i Danmark i 90'erne. Det slik var på en måde fundamentet for BonBon-Land. Først kom slikket, så kom der en forlystelse, så kom der mere slik og så kom der flere forlystelser.
Hvem laver BonBon slik?
BonBon A/S, dansk slikproducent, grundlagt i Næstved i 1930. Siden Michael Spangsberg (f. 1955) købte BonBon-fabrikken i 1988 og flyttede produktionen til Holme-Olstrup, har virksomheden med stor succes solgt slik med anderledes navne såsom Hundeprutter, Kloakslam og Dyt i bamsen.
Hvem ejer BonBon-Land?
Første led i ordet BonBon-Land kommer af fransk bonbon 'bolche, godte'. Parken blev oprettet i 1992 på initiativ af fabrikanten Michael Spangsberg (f. 1955) og ejes siden 2007 af Parques Reunidos, der ejer over 60 parker i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Australien.
Er der et vandland i BonBon-Land?
Masser af vandsprøjt og vandrutschebaner i BonBon-Lands vandland. Når det er sommer og sol, er det supersjovt at lege vandkamp og plaske med vand. Vi har i BonBon-Land både vandborge, vandsprøjtende forlystelser og vandrutschebaner, som I kan plaske i, lige så længe temperaturen tillader det.
Hvad hedder bolsjerne i lossepladsen?
De forskellige bolsjer i Lossepladsen hedder: Bussemænd. Rådne fisk.
Hvad smager Althea bolcher af?
Althea bolsjer også kende som 'mormor' bolsjet, er et lækker orange bolsje med frugtet sødme smag, som stammer fra bergamotteolien. Navnet Althea kommer fra tiden omkring Anden Verdenskrig, hvor man ikke kunne skaffe bergamotteolie (som man bruger i dag) men i stedet benyttede sig af althea olie.
Hvad er der i Althea bolcher?
Varedeklaration. Ingredienser: Sukker (EU), glukosesirup, aroma, farvestoffer (E120, E160a). Kan indeholde spor af soja og mælk. Opbevaring: Produktet skal opbevares tørt, ikke for varmt og beskyttet mod direkte sollys.
Hvor mange er døde i BonBon-Land?
Tidligere på ugen var en ulykke i den australske pendant til forlystelsen nemlig skyld i, at fire personer mistede livet, og derfor lukker BonBon-Land deres udgave ned for resten af sæsonen. Det skriver Ekstra Bladet.
Hvad er den ældste forlystelse i BonBon-Land?
Hundeprutten er BonBon-Lands ældste forlystelse, og mange store børn, der har besøgt parken siden dengang den åbnede har et lidt nostalgisk forhold til Henry Hundeprut og hans lille rutchebane.
Hvem opfandt BonBon-Land?
Michael Spangsberg åbnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl. a. selv kunne prøve at lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.
Hvornår er BonBon-Land fra?
BonBon-Land slog dørene op den 16. april 1992. Dengang bestod stedet af et bolsjeværksted, en biograf, en butik og fire andebåde, og i 1993 fik forlystelsesparken sin første rigtige forlystelse, Hundeprutte-Rutschebanen.
Hvornår er der flest i BonBon-Land?
Hos BonBon-land er der mest travlt midt på ugen.
Hvad blev BonBon-Land solgt for?
Michael Spangsberg solgte i 2007 BonBon-Land til spanske Parques Reunidos. Den er én af Europas største udbydere af forlystelsesparker, safarilande og vandlande - og har nu tabt i omegnen af 110 mio. kr. på sin investering i BonBon-Land.
Hvem er Michael Spangsberg?
Fabrikant og iværksætter Michael Spangsberg runder 60 år. Han har opfundet BonBon-slikket med de skøre navne, grundlagt BonBon-land, skabt Spangsberg- flødebollerne og senest opkøbt flødebollefabrikken i Skanderborg. Michael Spangsberg blev for 60 år siden født lillejuleaften i Vanløse.
Hvem har lavet Spangsberg?
Den spæde start. Historien starter hos en lille chokoladefabrik i Taastrup. Kort tid forinden har lokalerne været i brug af en legetøjsgrossist. Det bliver der dog lavet om på, da Michael Spangsberg tager over, og det hele er snart omdannet til chokoladeproduktion.
Hvem står bag Spangsberg?
Bag holdingselskabet står Spangsberg-familien stifter Michael Spangsberg samt Frederik Spangsberg, Mette Spangsberg og Nicolai Egebjerg Larsen.
Er Spangsberg og Nørregade det samme?
Michael Spangsberg opkøbte i 2010 Nørregade Bolcher og er til dato stadig direktør og ejer af virksomheden.
Hvor mange besøgende har BonBon-Land?
I år har BonBon-Land haft godt 350.000 besøgende. Det er 35.000 færre end sidste år. Og ifølge Bonbon-Lands nye direktør har vejret haft en stor betydning.
Hvor høj er Svend Svingarm i BonBon-Land?
Du kommer op på en topfart på 117 km/t, når Svend svinger dig 45 (44,8) meter op over jorden.