Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 300.000 kr.
Hvorfor kan jeg kun overføre 3000 på MobilePay?
Du kan bruge op til 300.000 kr. om måneden til køb i butikker, regninger og faste betalingsaftaler via MobilePay. Betalinger til webshops tæller ikke med her – der er det fortsat grænsen for dit betalingskort, der gælder. Der er ingen årlig grænse for, hvor meget du kan betale i butikker.
Hvor meget kan jeg overføre?
Grænsen for, hvor mange penge du kan overføre via netbanken/mobilbanken ændres pr. 16. januar 2021 til 75.000 kr.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvad er reglerne for MobilePay?
Din MobilePay er personlig og må kun bruges af dig. Du må ikke oplyse dine koder til andre, skrive dem ned eller opbevare dem på din mobile enhed. MobilePay må kun benyttes til lovlige formål. MobilePay må ikke anvendes til erhvervsmæssig brug.
MobilePay - del beløb
Er der en øvre grænse for MobilePay?
Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Du kan bruge op til 300.000 kr.
Hvad er en beløbsgrænse?
Banken har fastsat en beløbsgrænse for, hvor stort et samlet beløb du kan overføre fra alle dine konti til andre. Du kan se de aktuelle beløbsgrænser i mobil- og netbanken. I mobil- og netbank har du selv mulighed for at sætte en personlig beløbsgrænse for, hvor meget der kan overføres fra dine konti pr.
Hvilken bank ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvem ejer MobilePay?
I starten af 2021 meldte Danske Bank ud, at tjenesten skulle fusioneres med lignende tjenester fra Finland og Norge. Det endte dog kun med en fusion med den norske pendant Vipps. I dag hedder selskabet Vipps MobilePay og ejes hovedsaligt af de norske banker bag Vipps.
Hvor stort et beløb kan man straks overføre?
Om straksoverførsel
Med straksoverførslen kan du overføre op til 50.000 kr. inden for få sekunder.
Hvorfor kan man ikke overføre penge i weekenden?
Lørdag og søndag er ikke bankdage i Danmark. Undtagelse (i de fleste netbanker): Du kan overføre til en konto i samme bank som din egen bank også lørdag/søndag. Samme bank –> øjeblikkelig overførsel.
Kan man få sine penge tilbage hvis man er blevet snydt?
Ja. Du kan kontakte din bank og kræve, at den straks tilbagefører pengene til din konto. Det gør du ved at sende en såkaldt indsigelse til din bank. Banken har typisk en indsigelsesblanket, du kan udfylde.
Kan man overføre 10.000 på MobilePay?
Hvor mange penge kan man overføre på mobilepay? Hvis du er fuldt identificeret med billedlegitimation, så kan overføre 10.000 om dagen til privatpersoner, og betale i forretninger med 15.000 om dagen. Den nedre grænse, hvor du kun bruger CPR-nummer, ligger på 3.000 om dagen, og max 80.000 om året.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvad koster det at overføre på MobilePay?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Er det rigtigt at MobilePay skal opdateres?
Du skal opdatere MobilePay-appen for at bruge den. Hent den nyeste version i App Store eller Google Play. Vi optimerer hele tiden appen til de nyeste versioner af operativsystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere.
Hvorfor skal man opdatere MobilePay?
Vi opdaterer løbende MobilePay. Vi forsøger samtidigt at tage hensyn til både ældre telefoner og gamle styresystemer. Af tekniske og sikkerhedsmæssige årsager er vi dog af og til nødt til at stoppe med at understøtte iPhones og Android telefoner med ældre styresystemer.
Hvornår skal MobilePay opdateres?
Du har maximalt 30 dage til at reagere. MobilePays brugere med CPR-identifikation kan udskyde opdateringen til MitID eller NemID 30 dage. Herefter er de nødt til at opdatere for fortsat at kunne benytte MobilePay. Vi kommunikerer til 35.000 nye brugere alle hverdage.
Hvad hedder MobilePay i Sverige?
Swish er et svensk mobilt betalingssystem med mere end 5 millioner brugere.
Hvad hedder MobilePay i Norge?
Vipps er en norsk mobil betalings-app. Med mere end 3 million brugere er Vipps Norges største betalings-app.
Er MobilePay knyttet til dankort?
Du kan bruge følgende kort: VISA, VISA/Dankort, Dankort, MasterCard og MasterCard Debet. Kortet skal være udstedt til dig. Have en dansk bankkonto.
Hvad er beløbsgrænsen i Danmark?
Beløbsgrænsen er lige nu 487.000 kr. årligt. Hvis du skal ansøge om forlængelse af din tilladelse, kan du fortsætte på den beløbsgrænse, der var gældende på det tidspunkt, hvor du ansøgte første gang. Du skal stadig være i det samme job og være ansat på samme vilkår.
Kan man gå i banken og hæve penge?
Stort set alle pengeinstitutter tilbyder at hæve kontanter i automater. Der er i dag omkring 2000 hæveautomater fordelt over hele landet, hvor der kan hæves penge. Hvis det fra egen bank, er det typisk gratis, men ellers kan det være forbundet med et gebyr.