“Delightfully good” Cocio Delight indeholder nemlig ingen tilsat sukker, men derimod kun naturlig sukker fra mælken. Dermed er der 30% mindre sukker i den nye Cocio sammenlignet med andre chokolademælk på markedet. Samtidig er fedtindholdet reduceret til 1%, hvilket er det halve af, hvad der er i en klassisk Cocio.
Hvad er Cocio Delight?
Cocio® Delight er det perfekte valg hvis du ønsker den søde og intense chokoladesmag som Cocio er kendt og elsket for, men i en lettere udgave. Cocio® Delight indeholder ingen tilsat sukker (kun naturligt sukker fra mælken) og kun 1% fedt hvilket er halvdelen af mængden sammenlignet med Cocio® Classic.
Er der sukker i Cocio Delight?
Cocio kakaomælk delight
Cocio delight er uden tilsat sukker - indeholder kun 1% fedt men smager stadig som et lille stykke af himlen.
Er Cocio One sundt?
ER COCIO ONE SUNDERE END ALM. COCIO? Der findes rigtigt nok en Cocio One udgave, som indeholder færre kalorier, men den er stadig rig på kalorier. Mens den almindelige Cocio ovenfor på 0,6 Liter har 438 kalorier, så indeholder den “sundere” Cocio One stadigvæk hele 288 kalorier for 0,6 Liter.
Hvorfor er der ikke pant på Cocio dåser?
Vi har flere gange forsøgt at blive en del af pantsystemet, men det er desværre ikke noget, vi selv bestemmer. Vi er endnu ikke kommet med i systemet, fordi vi fremstiller et mælkebaseret produkt, som efterlader spor af mælk i flaskerne, og det ønsker man ikke i retursystemet.
Cocio Classic Chokolademælk anmeldelse
Hvilket land er Cocio fra?
Cocio er et dansk chokolademælksmærke, der blev introduceret i 1951. Siden 2008 har mærket og produktionsfaciliteterne i Esbjerg været ejet af Arla Foods.
Hvor længe kan en Cocio holde sig åben?
Produktinformation. Bedst før. Uåbnet Se flaskens hals. Åben: 3-4 dage i køleskab.
Hvorfor smager Cocio så godt?
- Den markante forskel i smagen hænger sammen med, at kakaoen i en Cocio har fået et ekstra kogningstrin, og det vil sige, at mælken faktisk karamelliserer. Det er derfor, den har sin lidt specielle smag, forklarer hun. Cocioens indpakning er også noget, der påvirker oplevelsen af måltidet.
Er Cocio dansk?
Chokolademælk fra Cocio i Esbjerg sælges p.t. udelukkende i Danmark, England og Sverige, men det kommer formentlig til at ændre sig næste år. Ifølge Cocio-direktør Rasmus Malmbak Kjeldsen har den Arla-ejede virksomhed planer om at gå ind i et nyt land - måske endda to - i 2022.
Hvor mange kalorier er der i en Cocio One?
Energi 309 kJ / 73 kcal, fedt 2g (heraf mættet fedtsyrer 1,3g), kulhydrater 10g (heraf sukkerarter 10g), proteiner 3,4g, salt 0,1g.
Er Cocio International?
Hovedmarkederne Danmark, Norge og Sverige trækker stadig den primære vækst, men Congo-bajeren, som Cocio'en ofte kaldes, sælges i dag faktisk i 20 lande - heriblandt Storbritannien, Filippinerne, Tyskland og Holland. Især Fillippinerne er interessant, da øriget har ageret prøveklud for Cocios asiatiske ambitioner.
Hvordan laver man Cocio?
Vi blander de tre ingredienser; frisk mælk, der kommer direkte fra vores landmænd, kakao og sukker, og hælder det på glasflasker (eller dåser), og til sidst sættes kapslen på. Herefter koges flaskerne i ca. 20 minutter ved over 100 grader.
Hvor meget er der i en stor Cocio?
Vælg mellem Cocio i følgende størrelser: Cocio på glasflaske med 24 cl. Cocio dåse med 25 cl. Cocio på flaske med 40 cl.
Hvilken Mælk er der i Cocio?
Produktion på den rigtige måde. Siden 1951, har vi produceret vores Cocio Classic chocolade mælk på præcist den samme måde - nemlig med kun tre ingredienser; Mælk, kakao og sukker. Mælken kommer fra vores Danske landmænd og den friske mælk leveres til Cocio hver dag.
Hvem køber Cocio?
Arla Foods har købt den resterende del af aktierne i Cocio Chokolademælk A/S. Arla har hidtil ejet 50 procent af aktierne. De øvrige 50 procent har hidtil været ejet af E. Bank Lauridsen Holding A/S og IAT Holding A/S.
Er Cocio Arla?
Arla Foods acquired Cocio in 2008.
Hvad blev Cocio solgt for?
I 1999 købte Erik Bank Lauridsen Cocio Chokolademælk af det amerikanske Borden Group for 38 millioner kroner. I 2008 solgte han det så sammen med en bekendt til Arla, hvor Cocio blev værdiansat til 360 millioner kroner.
Hvem er Cocios målgruppe?
Vi taler om millenial-generationen, de 18-30-årige forbrugere, som er det segment, kakaomælk-brandet Cocio pt.
Hvor mange ansatte har Cocio?
Cocio Chokolademælk A/S blev grundlagt i 1951 af Anker Pallesen, og er i dag Skandinaviens suverænt største producent af steriliseret chokolademælk og har til huse på selskabets fabrik i Kjersing nord for Esbjerg. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og er danskejet.
Er der koffein i Cocio?
Mælk 75% (1% fedt), kaffe 18,3% (vand, kaffeekstrakt), sukker, glukosesirup, surhedsregulerende midler (natriumhydrogencarbonat, dinatriumfosfat), aroma. Indeholder koffein (32mg / 100ml).
Hvilken kakaomælk er bedst?
To ud af panelets tre deltagere havde på forhånd peget på Matilde som favorit, men det var den klassiske Cocio, der løb med sejren efter panelets blindtest. Pølsemændenes nye chokoladedrik blev modtaget godt af smagspanelet, og den kom ind på tredjepladsen i testen. Sidstepladsen gik til den økologiske kakaomælk Thise.
Hvilken kakao er sundest?
- Hvis du skal lave en kop kakao med et højt indhold af flavonoider, så er det en god idé at tage udgangspunkt i kakaopulveret, der indeholder mest af dem, siger han og tilføjer: - Alternativt kan man vælge en chokolade med høj kakaoprocent. Jo mørkere chokolade, jo højere koncentration af de sunde stoffer.
Kan man fryse Cocio?
Hvis du vil anrette din Cocio is i et lille glas, fylder du is i glasset, før den når at fryse helt ind, og stiller så glasset i fryseren. Ved anretningen kan du pynte med blåbær eller andre bær efter eget valg.
Kan man spise for gamle rosiner?
Tørret frugt kan nærmest ikke blive for gammel. Derfor giver det heller ikke mening med en dato for, hvor længe rosiner og dadler mindst er holdbare. Brug i stedet dine sanser, når du skal vurdere, om du kan spise rosinerne og dadlerne.
Kan man bruge fløde der er for gammel?
Holdbarhed. Fløde er en friskvare ligesom mælk – og det betyder, at holdbarheden er 3-4 dage i køleskabet efter, at kartonen er åbnet. Fløde kan sagtens fryses og gemmes til senere – men så kan det ikke bruges til flødeskum, da man kan risikere, at den skiller.