Det koster ikke noget at blive Clever Go-kunde. Vi sender også ladebrikken til dig gratis. Og du betaler kun for dit forbrug, så når du ikke bruger ladebrikken, koster den dig heller ikke noget. Det er bare en af de mange fordele ved opladning uden abonnement.
Hvad koster en Ladebrik?
95 kr. Ladebrik til Power Fuel ladestandere.
Hvilke Ladebrikker skal jeg vælge?
Ladebrikker. Det anbefales at medbringe en eller flere af ladebrikkerne Plugsurfing, Shell Recharge eller Maingau EinfachStromLaden. Man kan undersøge deres priser og standere i bestemte områder via deres websites eller apps og bestille, hvad der passer bedst.
Kan man lade på Clever uden brik?
Du kan starte en opladning og betale med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay via Clevers app, som du kan hente til både Android og iPhone. Hvis du er kunde med en abonnementsløsning, kan du også starte og stoppe opladningen på Clevers ladenetværk med appen, og så er opladningen inkluderet i dit abonnement.
Hvad koster Clever pr måned?
Opladning med Clever One
Abonnement 799kr./md.
Hvordan lader man på Clever med sin elbil 2021?
Kan det betale sig at have et Clever-abonnement?
Mange bilmærker tilbyder et særligt Clever-abonnement, hvor installationen er med i prisen på bilen, og det månedlige abonnement kun koster 369 kr. Men fordi Clever kun refunderer 1,86 kr./kWh, så bliver denne løsning kun attraktiv, hvis du kører mellem 8.500 og 13.000 km om året på strøm.
Kan det betale sig at have Ladeabonnement?
Kan Ladeabonnement betale sig? Uanset hvilken ladeløsning du vælger, vil det altid kunne betale sig at lade, når strømmen er billigst - det gør sig dog ikke gældende, hvis du har lavet en fastpris-aftale med dit elselskab.
Hvad koster Clever uden abonnement?
Hvad er prisen for opladning på Clever uden abonnement? Hvis du bruger Clever Go ladebrikken eller Clever appen, vil den aktuelle pris for opladning være 4,99 kr. pr. kWh.
Hvad koster det at lade på Clever lynlader?
Hvad koster det at lade min bil på lynladestationerne (100+ kW)? Hvis du er Clever One-kunde betaler du ikke ekstra, når du lader på lynladestationerne. Du kan også betale med danske og udenlandske kreditkort direkte på standeren.
Kan jeg bruge min Clever brik i Tyskland?
Omvendt tilbyder mange hoteller gratis strøm. Sidst men ikke mindst, skal du være opmærksom på at du ikke kan bruge Clever-kort i udlandet.
Kan jeg bruge min Clever brik på EON?
Hvis man har en Clever-brik i hånden, kan man ikke lade hos E. ON.
Hvor får jeg en Ladebrik?
Ladebrikken kan købes på vores stationer, eller du kan bruge en ladebrik fra elbilforeningen, NAF eller en anden udbyder. En ladebrik er ikke nødvendig, men den gør det nemmere at starte opladningen og betyder, at du ikke er afhængig af mobilnetværk eller strøm på telefonen.
Kan man betale med dankort på ladestationer?
Prisen er pr. kWh, du oplader via standeren. Du kan betale med dit foretrukne betalingsmiddel i OK's app; OK Kort, Dankort, Apple Pay eller MobilePay. På udvalgte lokationer kan du også betale din ladning med betalingskort via en betalingsterminal.
Hvordan lader man uden Ladebrik?
- Brug en app til at finde din nærmeste ledige ladestander (F.eks. OK's app)
- Tag ladekablet fra ladestanderen og sæt det i din elbil.
- Start opladningen med appen.
- Stop opladningen med din app eller på ladestanderen.
Kan man lade på alle ladestationer med Clever?
Har du et Clever One-abonnement, er opladningen på alle ladepunkter i vores ladenetværk inkluderet i dit abonnement - det gælder også lynladepunkterne i Powered By-ladenetværket, som vi er en del af.
Kan andre bruge min Clever lader?
Du må gerne låne Clever-ladeboksen hjemme hos dig ud til andre, der har et Clever-abonnement.
Hvad er billigst EON eller Clever?
Clever har højere fast betaling om lavere refusion af elafgift og er derfor dyrere end EON. Også de to serviceordninger fra Spirii og FDM er sammenlignelige. Forskellen i årlige omkostninger stammer fra opladeren, hvor man lejer hos FDM og ejer opladeren hos Spirii.
Hvad koster en kWh hos Clever?
Har du solceller er der ekstra gevinst, fordi Clever også modregner den del af din egenproduktion, som du bruger til at lade din bil, når du har Clever One. Her får du 27 øre/kWh ekskl. moms + spotpris pr. kWh udover din normale modregning.
Hvad er den billigste ladeløsning?
Der findes derfor ikke et konkret svar på, hvad der er den billigste ladeløsning. I de fleste tilfælde er det dog billigst at oplade elbilen gennem en ladeboks derhjemme. Ved hjemmeopladning har du nemlig større kontrol over den pris, du betaler, når du oplader elbilen.
Hvordan betaler man ved en Clever ladestander?
Tydelig pris - nem betaling
kWh, så du ved, hvad ladeoperatøren tager for strømmen, inden du starter opladningen. Prisen har den pågældende ladeoperatør valgt, og vi lægger ikke noget oveni. Når det er tid til at betale for opladningen, gør du det direkte via appen med Apple Pay, Google Pay eller med dit betalingskort.
Kan man lade hjemme uden Ladeboks?
Hvis du ikke har en ladestander hjemme i garagen, kan du oplade din elbil med et såkaldt Mode-2-kabel. Det er et ladekabel, som tilsluttes en ganske almindelig stikkontakt. Den form for opladning af elbilen kaldes også en mormorladning, og som navnet antyder, skal du derfor også tage dine forholdsregler.
Kan Clever kunder lade hos Tesla?
Blandt andet Tesla's supercharger ladestationer. Disse kan man benytte, hvis man fx. har clever abonnement.
Hvad koster det at køre 20000 km i elbil?
Hvis bilen kører 10.000 kilometer årligt, vil den forbruge ca. 2.000 kWh, og derved vil de årlige omkostninger til strøm være på 4.200 kroner eller 350 kroner om måneden til elbilen. Kører bilen 20.000 kilometer om året, vil omkostningen til strøm være 8.400 kroner eller 700 kroner om måneden – uden abonnement.
Hvordan er det billigst at oplade sin bil?
Den billigste opladning af elbil
Det er billigere at tanke bilen op på el end fossilt brændstof. Der kan dog være rigtig stor forskel på prisen i forhold til, hvor du oplader elbilen, samt hvilken opladningsaftale du har. Den billigste mulighed for opladning af din elbil får du på en ladeboks derhjemme.
Hvilken type Ladeboks skal jeg vælge?
Når man vælger den bedste ladeboks til hjemmet, er det vigtigt at overveje hvor stor en kW-værdi den skal have. De fleste almindelige ladebokse kan lade med 11 kW eller 22 kW, men det afhænger af elbilens batteris størrelse. Hvis elbilens batteri er større, skal man vælge en ladeboks med en højere kW-værdi.