Clever Box Til dig, der vil have din egen Clever-ladeboks derhjemme, og mulighed for at lade med rabat ude på Clevers ladestandere. Betal for ladeboksens forbrug direkte på din elregning. Ladeboks inkl. installation: 9.999 kr. 99kr./md.
Hvad koster det at lade lade med Clever?
Hvad koster det at lade min bil på lynladestationerne (100+ kW)? Hvis du er Clever One-kunde betaler du ikke ekstra, når du lader på lynladestationerne. Du kan også betale med danske og udenlandske kreditkort direkte på standeren.
Kan man købe en Clever Ladeboks?
Køb en ladeboks og betal for din opladning pr. forbrug
Ladeboksen kommer med vores serviceaftale. Ladeboks inkl. installation: 9.999 kr. 99kr./md. Vil du kun lade på farten?
Kan man bruge Clever lader uden abonnement?
Dine fordele med Clever Go
Med din Clever Go-ladebrik i bilen – og på mobilen – kan du nemt starte din opladning på Danmarks største ladenetværk. Clever Go er opladning af elbil uden abonnement, og her betaler du pr. kWh, du lader.
Kan det betale sig at bruge Clever?
Mange bilmærker tilbyder et særligt Clever-abonnement, hvor installationen er med i prisen på bilen, og det månedlige abonnement kun koster 369 kr. Men fordi Clever kun refunderer 1,86 kr./kWh, så bliver denne løsning kun attraktiv, hvis du kører mellem 8.500 og 13.000 km om året på strøm.
Hvordan lader man på Clever med sin elbil 2021?
Hvad koster Clever pr måned?
Opladning med Clever One
Abonnement 799kr./md.
Hvad er billigst EON eller Clever?
Clever har højere fast betaling om lavere refusion af elafgift og er derfor dyrere end EON. Også de to serviceordninger fra Spirii og FDM er sammenlignelige. Forskellen i årlige omkostninger stammer fra opladeren, hvor man lejer hos FDM og ejer opladeren hos Spirii.
Hvad koster en kWh hos Clever?
Har du solceller er der ekstra gevinst, fordi Clever også modregner den del af din egenproduktion, som du bruger til at lade din bil, når du har Clever One. Her får du 27 øre/kWh ekskl. moms + spotpris pr. kWh udover din normale modregning.
Er det gratis at lade ved Lidl?
Det er ikke længere muligt at få sin elbil gratis opladet hos Lidl. Detailkæden er ved at implementere en betalingsløsning.
Kan man bruge dankort på Clever ladestander?
Med dit betalingskort
Scan dit betalingskort på den lille kortterminal, der sidder på ladestanderen. Du kan bruge kontaktløse betalingskort eller Apple Pay og Google Pay på din mobil. Når standeren har godkendt betalingen, skal du vælge et ladestik.
Hvad koster en privat Ladeboks?
Udgifter til opsætning af ladeboks
Derfor kan opsætning af en ladeboks koste mellem 2.995-13.000 kr., alt efter hvilken udbyder du vælger, og om du køber eller lejer din ladeboks. Derudover kommer et evt. ladeabonnement, som typisk koster mellem 449-799 kr. om måneden afhængigt af dit kørselsbehov.
Hvad koster en ladestander fra Clever?
Priser for en Clever ladestander
Hvis du overvejer en Clever opladningsstation, bør du forvente en engangsudgift på 7.999 kr., inklusive installation. Derudover pålægges et opladningsabonnement på 799 kr. om måneden.
Kan det betale sig at have Ladeabonnement?
Kan Ladeabonnement betale sig? Uanset hvilken ladeløsning du vælger, vil det altid kunne betale sig at lade, når strømmen er billigst - det gør sig dog ikke gældende, hvis du har lavet en fastpris-aftale med dit elselskab.
Hvad er den billigste Ladeløsning?
Der findes derfor ikke et konkret svar på, hvad der er den billigste ladeløsning. I de fleste tilfælde er det dog billigst at oplade elbilen gennem en ladeboks derhjemme. Ved hjemmeopladning har du nemlig større kontrol over den pris, du betaler, når du oplader elbilen.
Kan Clever kunder lade hos Tesla?
Blandt andet Tesla's supercharger ladestationer. Disse kan man benytte, hvis man fx. har clever abonnement.
Hvad koster installation af Clever Ladeboks?
Ja, hvis du har plads, kan du kan vælge at få flere ladebokse installeret hjemme. Prisen for installation af en ekstra ladeboks er som udgangspunkt 7.499 kr., hvis du ikke har brug for ekstra ydelser.
Kan man lade på alle ladestationer uden abonnement?
På alle offentligt tilgængelige ladestandere skal du nemlig også kunne betale uden at have en abonnementsaftale, således at du kan bruge alle ladestandere. I stedet kan du betale enten via en app, SMS, ladebrik m.m. Det er forskelligt fra operatør til operatør.
Hvad koster det at lade på Circle K?
Der betales kun for den el, der bruges under opladningen. Prisen er 4,50 kroner pr. kWh. Der kan betales med betalingskort ved standeren eller på Circle Ks app ”Circle K Charge”.
Hvad koster det at lade uden abonnement?
kWh svinger lidt, men regn med at betale mellem 3,19 kr. og 5,50 kr. pr. kWh, når du lader din elbil op ved en ladestander uden abonnement.
Hvad er det billigste elselskab?
Det billigste elselskab, man kan finde i Danmark lige nu blandt udbyderne på FindEnergi i 2024, er Gasel. Prisen er 2,49 kr.
Kan man lade 2 elbiler på et abonnement?
Ja, det må du gerne. Når du har et abonnement hos Clever, får du i princippet også mulighed for at lade elbilen på andre Clever ladebokse – dog kræver det, at du spørger om lov først.
Hvor meget lader en Clever hjemmelader med?
Vores ladeboks bruger 16 ampere og tre faser for at kunne levere 11 kW. Det har langt de fleste nyere huse til rådighed. Typisk har en husstand mellem 25-32 ampere til rådighed.
Hvad koster det at køre 20000 km i en elbil?
Hvis bilen kører 10.000 kilometer årligt, vil den forbruge ca. 2.000 kWh, og derved vil de årlige omkostninger til strøm være på 4.200 kroner eller 350 kroner om måneden til elbilen. Kører bilen 20.000 kilometer om året, vil omkostningen til strøm være 8.400 kroner eller 700 kroner om måneden – uden abonnement.
Hvorfor er Eon dyrere end Clever?
Hvad er billigst EON eller Clever? Clever har højere fast betaling om lavere refusion af elafgift og er derfor dyrere end EON. Også de to serviceordninger fra Spirii og FDM er sammenlignelige. Forskellen i årlige omkostninger stammer fra opladeren, hvor man lejer hos FDM og ejer opladeren hos Spirii.
Hvor mange km kører en elbil på 1 kWh?
En gennemsnitlig moderne elbil kører i gennemsnit 5 km på en kWh. Kører man 20.000 km om året, svarer det til, at man årligt bruger 4.000 kWh på kørsel. Eksemplet ovenfor er udarbejdet i 2021.