Hvad koster en enkelt billet?

24,- kr. Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog. Som voksen kan du desuden gratis medbringe to børn under 12 år på billetten.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arriva.dk

Kan man købe en enkeltbillet i bussen?

Du kan også købe en enkeltbillet kontant hos chaufføren. Det vil være en stor hjælp, hvis du har lige penge. Chaufføren kan normalt give tilbage på sedler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk

Hvad er en enkeltbillet DSB?

En Enkeltbillet gælder til én rejse på den valgte strækning den dato, der står på billetten, med fri omstigning. i afrejse- og ankomstzonen mellem tog, bus, metro og lokal-/letbane. Gyldighedstiden afhænger af DSB's billetdøgn.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvad koster en billet til letbanen?

Med letbanens nye mobile billetløsning koster en billet 15 kroner for alle på 26 år eller mere. For personer under 26 år koster en billet 10 kroner. Med rejsekortet koster en tur mellem 14 og 21 kroner, og med FynBus' mobilapp koster en billet 26 kroner (2023).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på odenseletbane.dk

Hvor meget koster en dagsbillet?

Arriva OneDay er din togbillet, hvis du vil rejse over 24 timer til priser fra 129 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arriva.dk

Transport i København. Sådan kommer du godt rundt, når du bor i en lejebolig i København



Hvordan betaler man for at køre med Letbanen?

På perronerne er der billetautomater, hvor man kan betale med betalingskort - IKKE kontanter. Ellers på samme måde som normalt (Midttrafik app, rejsekort, print-selv, etc.). Der kan ikke købes billetter i Letbanen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk

Kan man bruge en enkelt billet hele dagen?

Gyldighedstiden på din billet afhænger altid af billetdøgnet. Billetdøgnet følger ikke det normale kalenderdøgn, men gælder i tidsrummet fra 04:00 til 03:59 næste dag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arriva.dk

Hvordan køber man en enkeltbillet?

Billetautomat. Køb i billetautomaten på tog- og metrostationer samt udvalgte lokalbanestationer med betalingskort eller kontant.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinoffentligetransport.dk

Er rejsekort billigere end enkeltbillet?

Voksne. Rejsekort er billigere end enkeltbilletter Er du over 16 år, rejser du som udgangspunkt som kundetypen 'Voksen' - og til en pris, der er lavere end med enkeltbilletter. Du kan både få tidsrabat og mængderabat som 'Voksen'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsekort.dk

Hvad koster DSB 1 pladsbillet?

DSB 1' Regional koster 40 kr. og DSB 1', der gælder til alle tog, koster 180 kr. – uanset hvor langt du rejser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Kan man rejse tilbage på en enkeltbillet?

Har du købt din DSB standardbillet/enkeltbillet/zonebillet i det betjente salg eller på en billetautomat, kan du få pengene tilbage i det betjente salg. Se de generelle tilbagebetalingsregler. Har du købt billet i DSB app, kan du refundere den i DSB app eller på dsb.dk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvad er en DSB 1 billet?

Rejser du udelukkende med Regionaltog, og ønsker at rejse på DSB 1' på en enkelt rejse, skal du købe en DSB 1' Regional tillægsbillet i DSB Salg & service eller i 7-Eleven på DSB stationer. DSB 1' tillægsbilletten til Regionaltog koster 40 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Kan man stadig betale kontant i bussen?

Kan man betale med kontanter i bussen? Du kan betale med kontanter i bussen, men vis hensyn til chauffører og medarbejdere i de sjællandske busser og flexbiler: Gør brug af de digitale løsninger, hvor du kan. Chaufføren kan give byttepenge tilbage, så længe der er byttepenge i kassen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinoffentligetransport.dk

Hvordan betaler man i bussen uden Rejsekort?

I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser. Sørg for altid at have din billet på dig i tilfælde af, at en billetkontrollør ønsker at se den.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på visitcopenhagen.dk

Kan man betale med kontanter i bussen 2023?

Begrænsning på byttepenge har været i strid med kontantreglen. Fra 7. juni 2023 er der ikke længere nogen begrænsning for, hvor mange byttepenge en passager kan få tilbage i bussen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på favrskov.lokalavisen.dk

Hvad er forskellen på orange billet og enkeltbillet?

DSB Orange Fri giver dig flere fordele end DSB Orange-billetten. Du får stadig en billet til en lavere pris end DSB Standard og Rejsekort - også tæt på afgang - men modsat Orange-billetten kan du få pengene tilbage op til 30 min. før afgang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Kan man rejse uden Rejsekort?

Du kan købe sms-billetter hos DOT. Du kan bruge mobiltelefoner af alle typer til at købe en sms-billet. Det er ikke kun til smartphones. En fleksibel løsning, da du kan købe billetten helt frem til, du skal rejse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Hvad koster en 24 timers billet voksen?

Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på visitdenmark.dk

Kan man købe en billet i toget?

De rejsende, der går ombord i toget uden billet, skal nu selv henvende sig til togpersonalet for at købe billet, når personalet kommer igennem toget. Togpersonalet skal naturligvis ikke til at drive klapjagt på kunderne, men foretage et fornuftigt skøn i hver enkelt situation.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvilken billet skal jeg vælge?

Rejsekortet er som udgangspunkt det billigste, hvis du rejser mindre end 26 gange på den samme strækning om måneden. Det vil sige højest 13 returrejser. Rejser du 26 gange eller mere, kan det bedre betale sig for dig at købe et periodekort. Orange-billetter vil i visse tilfælde være billigere på længere togrejser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Hvordan køber man billet i Letbanen?

Du kan købe en enkeltbillet til letbanen på flere måder:
  1. I letbanens mobile billetshop.
  2. Med et gyldigt rejsekort. ...
  3. Ved billetkøb på fynbus.dk eller FynBus' mobilapp. ...
  4. Køb en Odensebillet (fysisk enkeltbillet) i en butik nær letbanen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på odenseletbane.dk

Kan man betale med MobilePay i Letbanen?

Sådan fungerer QR-billetten

Med QR-billetten er det nemt, hurtigt og billigt at købe billet til letbane og busser i Odense – også selv om du ikke har et rejsekort. Det eneste, du skal bruge, er en mobiltelefon med et kamera og adgang til MobilePay (eller betalingskort).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på odenseletbane.dk

Kan man køre med Letbanen uden Rejsekort?

Rejser du kun med bus, Letbanen eller Midtjyske Jernbaner, betaler du buspris. Rejser du både med bus og tog, eller kun med tog, betaler du togpris for hele rejsen. For at rejse, skal du have penge på dit rejsekort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk