Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvad koster det at have en MobilePay konto?
MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig. Du kan bruge alle betalingskort inklusiv Dankortet. Du kan overføre penge til andre private MobilePay-brugere.
Hvad koster MobilePay at bruge?
MobilePay er en app til privatpersoner. Alle – uanset bank – kan frit downloade MobilePay. Det koster ikke noget at bruge MobilePay som betalingsløsning, når du handler på nettet.
Hvornår skal man betale gebyr på MobilePay?
Betaler du med MobilePay hos en virksomhed, laver du en kortbetaling, og så er det gebyrfrit at betale med MobilePay. Betaler du en privatperson ved at overføre penge til deres telefonnummer, er det en kontooverførsel. Det kan koste dig et gebyr, hvis din bank opkræver gebyrer på kontooverførsler.
Hvornår stiger gebyr på MobilePay?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Papegøjeplader kan spare dig penge
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1 oktober?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Hvor mange procent tager MobilePay?
Med virkning fra 1. oktober lancerer MobilePay en ny og mere enkel prismodel for sine MyShop-erhvervskunder. Fremover skal kunderne betale et gebyr på 0,99% af varens pris.
Er MobilePay gratis for private?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Kan man overføre penge til en som ikke har MobilePay?
Har den person, du vil overføre pengene til, ikke MobilePay, får du tilbudt at sende en invitation til almindelig SMS-takst. Du kan først lave overførslen når modtageren har oprettet en MobilePay aftale.
Hvad er reglerne for MobilePay?
Din MobilePay er personlig og må kun bruges af dig. Du må ikke oplyse dine koder til andre, skrive dem ned eller opbevare dem på din mobile enhed. MobilePay må kun benyttes til lovlige formål. MobilePay må ikke anvendes til erhvervsmæssig brug.
Kan man overføre penge fra MobilePay til bankkonto?
Hvornår bliver MobilePay-betalingerne overført til min bankkonto? Indbetalingerne fra MobilePay bliver overført til din bankkonto én gang dagligt. Det er ikke muligt selv at vælge, hvornår overførslen skal finde sted.
Kan man bruge MobilePay uden kort?
Du kan bruge følgende kort: Visa/Dankort, Visakort, Dankort, MasterCard og Mastercard Debet. Kortet skal være udstedt til dig. Læs mere om hvordan du gør dit kort klar til MobilePay.
Kan man få MobilePay uden kort?
Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.
Hvordan betaler man på MobilePay?
- Log ind i MobilePay-appen.
- Tryk på 'Scan'
- Scan QR-koden.
- Swipe for at godkende betalingen.
Hvilken bank ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvem ejer MobilePay?
I starten af 2021 meldte Danske Bank ud, at tjenesten skulle fusioneres med lignende tjenester fra Finland og Norge. Det endte dog kun med en fusion med den norske pendant Vipps. I dag hedder selskabet Vipps MobilePay og ejes hovedsaligt af de norske banker bag Vipps.
Kan man have 2 konti i MobilePay?
Det er kun muligt at have én MobilePay-profil pr. bruger som privatperson.
Kan man selv oprette MobilePay?
Download MobilePay-appen. Åbn MobilePay og vælg 'Log på (eksisterende bruger)' Indtast det nye mobilnummer og derefter dit CPR-nummer.
Kan man trække penge tilbage fra MobilePay?
Når du har betalt for en vare ved at sende penge via MobilePay til sælgers mobilnummer, har vi har desværre ikke nogen muligheder for at trække overførslen tilbage.
Hvor mange gange kan man bruge MobilePay?
Du kan godt oprette mere end et MobilePay-nummer, hvis du har flere forskellige betalingssteder - ét nummer pr. betalingssted. Til hvert MobilePay-nummer skal du tilknytte en konto, som betalingerne automatisk bliver overført til én gang om dagen.
Hvor meget kan man betale på MobilePay pr dag?
Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Hvornår trækkes penge fra MobilePay?
Der kan gå fra et par timer og op til fire dage, før pengene bliver trukket. Er dit kort udstedt af en bank, der har indgået en aftale med MobilePay Denmark om at distribuere MobilePay, kan MobilePay overføre beløbet direkte fra din konto.