Du er elev på en ungdomsuddannelse Pris: 13,94 kr. pr. gyldighedsdag.
Hvor meget koster ungdomskort om dagen?
Du går på en videregående uddannelse
1: Hvis normalprisen for et periodekort er højst 2.487 kr., skal du betale 22,10 kr. pr. gyldighedsdag.
Hvad koster en Ungdomsbillet?
Med en Pladsbillet til kun 30 kr. er du sikker på at få en siddeplads i toget.
Hvad koster ungdomskort til bus?
Hvad koster et ungdomskort? Hvis du går på en ungdomsuddannelse og skal med bus, letbane eller tog hver dag, så er ungdomskort altid den billigste løsning for dig. Prisen er 13,94 kr.
Er ungdomskort billigere end Rejsekort?
Med et Ungdomskort kan du rejse lige så meget, du vil, alle ugens dage – til en fast lav pris. Du skal som regel kun rejse meget få gange om ugen, før det er billigere end andre kort og billetter. Det kan fx være 1-2 dage til studiet og 1-2 dage til fritidsinteresser eller i weekenden i dit lokale takstområde.
Ungdomskort - Sådan bestiller du Ungdomskort
Hvorfor er mit ungdomskort så dyrt?
Ungdomskortperioder kan variere i længde og dermed i pris. En periode ler ligger som den sidste i en godkendelse, bliver automatisk tilpasset ved bestilling til at fylde godkendelsen ud. Den kan derfor være længere og derfor dyrere.
Hvor mange zoner er mit ungdomskort?
Du kan rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, hvis du går på en godkendt uddannelse. Derudover er der følgende fordele med et Ungdomskort: Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børne- eller ungetakst.
Hvor mange zoner gælder ungdomskort?
Ungdomskortet giver mulighed for at rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Hvis du går på en godkendt uddannelse, kan du rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted.
Kan man tage venner med på ungdomskort?
Er du i gang med en videregående uddannelse, eller er du mellem 16 og 19 år, men ikke under uddannelse, så koster Ungdomskortet 663 kroner for 30 dage. Husk at du gratis kan tage en ven med i weekenden, hvis du har et gyldigt Ungdomskort. Du kan læse mere om tilbuddet her.
Hvilken billet skal man købe hvis man har ungdomskort?
Hvornår skal jeg købe tillægsbillet, når jeg har et Ungdomskort? Du skal købe en Ungdomsbillet, hvis du på din rejse krydser en takstgrænse med tog mellem dit eget takstområde og et andet takstområde. Du kan se et kort over takstgrænserne her.
Hvad dækker ungdomskort?
Ungdomskort giver dig rabat på din daglige transport fra din bopæl til dit uddannelsessted. Du kan bruge Ungdomskortet til bus, tog og metro. Der er forskellige betingelser for at få Ungdomskort, alt efter om du er 16-19 år, er elev på en ungdomsuddannelse eller studerende på videregående uddannelse.
Hvordan betaler jeg for mit ungdomskort?
Du kan enten vælge at tilmelde dig en løbende betalingsordning eller betale efter faktura. Det vælger du selv, når du tilmelder dig på ungdomskort.dk. Vær opmærksom på, at fakturaen bliver sendt til den e-mail, du har oplyst ved bestilling.
Hvornår trækkes der penge til mit ungdomskort?
Normalt 3-4 dage før første gyldighedsdato. Betalingen finder sted ved levering af kortet et par dage efter, at beløbet er reserveret. Beløbet hæves på din konto, når kortet er udstedt.
Er ungdomskort billigere end pendlerkort?
Med Ungdomskort kan du rejse mere end du aner, billigere end du tror. Det fungerer som et pendlerkort, hvor du betaler en fast lav pris og kan rejse frit med bus og tog mellem dit hjem og din uddannelse samt i hele dit lokale område. Dertil får du rabat på bus- og togrejser i resten af landet.
Kan man købe børnebillet når man har ungdomskort?
Ja, hvis du har et Ungdomskort i hånden, kan du rejse til halv pris indenfor andre lokale takstområder. Her kan du nemlig køre med Børnebillet, når du kan fremvise et gyldigt Ungdomskort.
Kan man bruge ungdomskort i natbus?
1 enkeltbillet + enten 1 klip på klippekort/pendlerklip i Midttrafik app eller fremvisning af pendlerkort, ungdomskort eller soldaterkort.
Kan man få ungdomskort som 20 årig?
Alle unge mellem 16 og 19 år kan købe det særlige Ungdomskort for 16-19 årige, der ikke går på en godkendt ungdomsuddannelse.
Kan jeg ændre mine zoner på mit ungdomskort?
Har du allerede et Ungdomskort, som ikke er udløbet, gælder det stadig. Da det er gyldigt, i hele det takstområde/zonegruppe du bor i, vil det i mange tilfælde også dække strækningen mellem din nye bopæl og dit uddannelsessted. Når Ungdomskortet er udløbet, bestiller du et nyt fra din nye adresse.
Hvad koster ungdomskort 2 zoner?
Ungdomskort gælder i både skoleperioder og ferieperioder. Prisen for et 30-dages Ungdomskort er i 2024 418,20 kr. for studerende på ungdomsuddannelser, og 663,00 kr. for studerende på videregående uddannelser og for øvrige 16-19-årige.
Kan man bruge ungdomskort i sommerferien?
Er du ung (16-19 år) eller studerende på en ungdoms- eller videregående uddannelse, kan du rejse lige så meget, du vil, til en fast, lav pris i dine zoner – også når det er ferie eller weekend. Skal du rejse rundt i Danmark, hvor dit Ungdomskort ikke gælder, kan du få rabat.
Kan man bruge sit ungdomskort i letbanen?
Er du ung (16-19 år) eller indskrevet på en SU-berettiget uddannelse, kan du med et ungdomskort rejse frit på hele Fyn og Langeland. På rejsekort.dk kan du læse mere om dine muligheder – og via et spørgeskema få hjælp til at finde det helt rigtige kort til dig.
Kan man rejse med 40 kr på Rejsekort?
Op til 40% i mængderabat.
Med et rejsekort personligt kan du få den højeste rabat, hvis du rejser meget. Rejser du som 'Ung',' kan din mængderabat variere alt efter, om du tager tog eller bus.
Er det billigst at rejse med Rejsekort eller billet?
Rejsekortet er som udgangspunkt billigst. Orange-billetter vil i visse tilfælde være billigere på længere togrejser.
Hvor meget koster alle zoner?
Hvor længe billetten er gyldig afhænger af antal zoner. I denne tidsperiode kan du bruge din billet så meget, du vil i metroen, busser, toge og havnebusser, men kun inden for de zoner, som er gældende for din billet. Zonebilletter koster mellem DKK 24 (for 2 zoner) og DKK 84 (for 8 zoner).