Stryhns Gruppen er et moderne mærkevarehus, der står for den nutidige hverdagsmad med rødder i den danske madkultur. Virksomheden producerer og markedsfører mærkerne Stryhn's, Graasten, K-Salat, Jensens Køkken, Langelænder samt Royal leverpostej.
Hvilke virksomheder har Stryhns opkøbt?
Stryhns Gruppen har siden 2008 været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra og har siden opkøbt mærker som Graasten Salater, K-salat, Langelænder Pølser og Jensens Køkken.
Hvad er der i Stryhns leverpostej?
Ingredienser: Svinelever 35%, spæk, vand, HVEDEmel, skummetMÆLKspulver, løg, salt, ANSJOSER, krydderier, konserveringsmiddel: sorbinsyre, antioxidant: natriumascorbat, stabilisator: E451.
Hvem er Stryhns konkurrenter?
Kristian Kornerup fortæller, at koncernens største konkurrenter inden for saucer og kondimenter er de internationale spillere som Hellmanns, Heinz og Kraft, hvor det inden for leverpostej er tale om lokal konkurrence fra primært Danish Crown.
Er der ansjoser i Stryhns leverpostej?
Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af råvarerne. Det gælder lever, spæk og de hele friske løg. Derudover bruger vi ansjoser i krydderlage, der anstændigvis skal i enhver ordentlig leverpostej.
What is Short Selling?
Hvilke produkter laver Stryhns?
Stryhns Gruppen – lang historie i dansk fødevareproduktion
Vi producerer og markedsfører mærkerne Stryhn's leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger, Langelænder pølser samt vores foodserviceforretning, Delitaste.
Er Stryhns dansk?
Stryhns Gruppen er en dansk fødevarekoncern, som producerer og markedsfører en række forskellige fødevarer under forskellige brands: Stryhn's leverpostej, Graasten Salater, Langelænder pølser, K-Salat, Jensens Køkken saucer og Royal leverpostej.
Er Stryhns markedsleder?
Stryhns er markedsleder med en markedsandel på omtrent 51% i 2016 (Ingemann, 2017), hvor markeds-udfordreren er Tulip som besidder sig af en markedsandel på ca. 20%, og markedsfølgerne er forskellige privat-labels som tilsammen har en markedsandel på 25%.
Hvilken type virksomhed er Stryhns?
Stryhns A/S er en produktionsvirksomhed, som opererer på producentmarkedet, eftersom de producerer deres egne varer, hvorefter de sælger dem videre til detaillister via grossister eller så vidt direkte til detaillister.
Hvem grundlagde Stryhns?
Virksomheden er grundlagt af Henry Stryhn i 1941 og har haft sin produktion i Roskilde siden 1956. Virksomheden har i dag tæt på 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.
Hvorfor må man ikke spise leverpostej?
Både lever og levertran kan indeholde store mængder A-vitamin, et depotvitamin som ophobes i kroppen. I store doser kan A-vitamin være giftigt. Det ufødte barn er særligt følsomt for store mængder A-vitamin. Du må gerne spise almindelig leverpostej i mindre mængder, da niveauet af A-vitamin er relativt lavt.
Hvilken leverpostej er bedst?
Samlet vurdering. Selvom Aalbæk Leverpostej er kåret som vinder i denne smagstest, er der i virkeligheden mange vindere. Fem ud af de 10 leverpostejer bedømmes til at være over middel i smag. De har alle en god afbalanceret smag, hvor mængden af krydderier er godt afstemt i forhold til smagen af lever.
Er det sundt at spise leverpostej?
Nej, leverpostej er slet ikke usundt. Faktisk er det en meget sundere spise end rigtig mange går og tror. Indmad som hjerte, nyrer, og lever er generelt rigtig sunde og har et højt indhold af både vitaminer og mineraler.
Hvem har lavet Stryhns leverpostej?
I Himmelev i udkanten af Roskilde ligger vel nok verdens største leverpostejfabrik. Det er her Stryhn's leverpostej bliver produceret – og det er den blevet siden 1956, hvor Henry Stryhn byggede fabrikken.
Hvor kan man købe grov Haps fra Stryhns?
Din bedste mulighed for at købe denne vare er i Netto.
Hvor bliver Langelænder pølser produceret?
I Simmerbølle på Langeland bliver de velkendte Langelænder pølser produceret – og det er de blevet siden 1983.
Hvornår er Stryhns grundlagt?
Fortællingen om Stryhns Gruppen tager sin begyndelse i 1941, hvor Henry Stryhn tog springet fra salgschauffør i Kødbyen til et liv som selvstændig iværksætter og entreprenør. Bevæbnet med sit handelstalent, en jernvilje og en varecykel der kunne lastes med 350 kg.
Hvor ligger K-Salat?
På Vestsjælland ved Sejerøbugten ligger den lille by Havnsø – lige der i vandkanten ligger Ks fabrik. Hos K-Salat har vi altid sat en ære i at lave lækre salater og andet tilbehør til danskerne.
Hvem ejer Langeland pølser?
Så stædighed og tro på at alt kan lade sig gøre, når viljen er der, er hovedingredienserne, der har ført et stykke dansk kulturhistorie sikkert videre, nemlig de stolte pølsemagertraditioner på Langeland. Siden 1995 har virksomheden været ejet af Stryhns Gruppen, og indgår nu i den norske Agra koncern.
Kan man varme Stryhns leverpostej?
Stryhn's Grovhakket postej fås som 175g og 400g. Velbekomme! Opvarmning af postej: Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 400 grams bakkerne 2-3 min.
Hvordan bliver man markedsleder?
Markedsleder-strategi
Hvordan bliver man markedsleder? En strategi til at blive eller forblive markedsleder er at opkøbe en stor konkurrent på markedet eller udkonkurrere denne. Ved et opkøb fusioneres virksomhederne, og den fusionerede virksomhed står dermed med en meget stærk position på markedet.
Er der gluten i Stryhns leverpostej?
Yderligere Information. Allergener: Indeholder: Hvede (glutenholdigt korn), Fisk, Mælk, Glutenholdigt korn.
Hvor ligger Stryhns?
Stryhns har stadig hovedsæde og leverpostejproduktion på den 3½ tdr. land store grund på Vestre Kirkevej i Himmelev ved Roskilde. Siden 1978 blev den daglige ledelse varetaget af Henry Stryhns mellemste datter, Elsebeth Stryhn, der efter 18 år på direktørposten trådte til som bestyrelsesformand for Stryhns AS i 1996.