OM ALSIK HOTEL & SPA Hotellet ejes af BMC Fonden, der blev stiftet af Bitten Clausen, enke af Danfoss' grundlægger Mads Clausen.
Hvad er Jesper Koch på Alsik?
Jesper Koch har siden åbningen af Alsik Hotel & Spa i Sønderborg stået i spidsen for udviklingen og driften af Alsiks restauranter, herunder Michelin-restauranten Syttende på toppen af hotellet.
Hvilke restauranter ejer Jesper Koch?
Koch har gennem årene startet flere nye restauranter op sammen med sine brødre, herunder Restaurant Koch, Frøken Koch, Kocherier, Vin og Vin brødrene Koch og Det Glade Vanvid. Desuden har han arbejdet på to- og trestjernede Michelin-restauranter i bl. a. Frankrig og Oslo.
Hvem ejer restaurant Syttende?
Igennem tre år har Jesper Koch forberedt åbningen af Syttende. Resultatet er en restaurant i særklasse, hvor der venter gæsterne en sublim gastronomisk oplevelse med fokus på råvarer fra øverste hylde. – På Syttende er råvarerne livsnerven i alt, hvad vi gør.
Hvem er Peter Rødsgaard?
Peter Rødsgaard, Executive Chef på Sønderjyllands første og eneste Michelin-restaurant, Syttende, fortæller om at invitere regionens landmænd til råvare-audition, om områdets bedste spisesteder og om tyvstartende ramsløg, der skyder op i januar. Bragt i samarbejde med Destination Sønderjylland.
Innsia episode 7
Hvem har betalt for Alsik?
Et nyt regnskab viser, at det er en dyr fornøjelse. På bare fem år har Danfoss-familiens fond, Bitten & Mads Clausens Fond, der ejer en kontrollerende del af Danfoss og står bag Alsik Hotel & Spa, tabt 205 mio. kr. efter skat på det sønderjyske luksushotel.
Hvor mange Michelin-stjerner har Alsik?
Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse på Alsiks gourmetrestaurant Syttende, der er blevet belønnet med en Michelin-stjerne for det høje gastronomiske niveau.
Hvor mange penge er Jesper Koch god for?
Faktisk vurderes indholdet til at være mellem syv og otte millioner kroner værd. God mad kræver god vin og det lever han fuldt ud op til. Hans samling består af nogle af de mest eksklusive vine, og det er langt fra alle, der får lov at træde indenfor i vinkælderen.
Hvem ejer sergenten?
Bygningen er ejet af BMC Fonden, der også ejer Alsik Hotel & Spa, og værkstedet gennemgår netop nu en omfattende ombygning, så Sergenten bliver et topmoderne eventsted med eget køkken, eksklusiv lounge på 1. sal og handicapvenlige faciliteter. Faktisk bevares kun ydermurene i den gamle bygning.
Er Peter Rødsgaard stadig på Alsik?
Vi er på Alsik Hotel, som åbnede 6. maj i år. Peter Rødsgaard er executive souschef og har sammen med Jesper Koch ansvaret for hotellets tre restauranter og seks køkkener.
Hvad laver Jesper Kochs bror?
Det er selvfølgelig brødrene Lasse, Michael og ikke mindst Jesper Koch, der er tale om. Sidstnævnte bror driver til dagligt Michelin-restauranten Alsik i Sønderborg og er også dommer i det populære TV-program Masterchef.
Hvem ejer Molskroen?
Selvom der er fart på Molskroens ejere Vivi og Henrik Frederiksen er de i den grad stadig til stede og fuldt ud funderet i den lokale egnshistorie med respekt for den traditionelle arkitektur og sæsonernes indvirkning på baghavens fauna.
Hvad laver Jesper Koch i dag?
Topkokken Jesper Koch har været drivkraften bag 'Michélin'-restauranten Syttende på Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede tilbage i 2019, og hvor han stadigvæk er køkkenchef i dag.
Hvad er der på 18. etage på Alsik?
På 18. etage ligger "The Loft", som er et multifunktionelt område med en guddommelig udsigt over Sønderborgs tage og garanterer et vellykket arrangement.
Hvorfor hedder Alsik Alsik?
“Navnet stammer fra betegnelsen på en kløverblomst, Alsike-kløver, der gror flere steder i det sønderjyske. Og der er mere endnu, for menuen på hotellet bliver selvfølgelig også ”fra jord til bord” på ægte sønderjysk manér”, fortæller Peter Mads Clausen til Børsen.
Hvad laver Jesper Kochs kone?
I det ny år følger familien med, fortæller Jesper Koch, der er gift med Birgitte, som arbejder inden for det sociale område. Børnene Mikkel på 17 år, Mille Marie, 14 år, og Marius på 10 år flytter med og kommer til at gå på gymnasium og i skole i Sønderborg.
Hvem er chef på Alsik?
Alsik, der er det nye hotel ved Sønderborgs Havnefront, kommer til at huse i alt tre restauranter og en spacafé inden for fire forskellige mantraer og gastronomiske stilarter – og Jesper Koch kommer til at stå i spidsen for de fire kulinariske atelierer.
Hvad kostede Alsik at bygge?
Selve byggeriet er påbegyndt november 2015 med en beregnet byggeperiode på 41 måneder til en anslået udgift på 500 mio.kr med et brutto areal på 25000 m². Bygherren er Bitten og Mads Clausens Fond og som arkitekt er valgt Henning Larsen Architects A/S.
Hvad koster en middag på 17 på Alsik?
Syttende – Dining with friends
Pris: Fra kr. 7.340,- for 2 personer.
Hvor gammel er Peter Rødsgaard?
Den 29-årige Peter Rødsgaard har arbejdet som gourmetkok hos store navne som Jesper Koch og Bocuse d'Or vinderen Kenneth Toft Hansen og skal nu sætte sit præg på det alsiske storhotel, der åbner til maj.
Hvad koster en middag på Syttende?
Prisen for en aften på Syttende med 17 serveringer med vinmenu begynder ved 2.500 kroner per kuvert. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag.
Hvad koster en nat på Alsik?
Wellness i Danmarks største spa
1.027 kr. OBS: Spa-adgang i weekenden koster 375 kr. – vi har selv lagt denne pris oveni hotelopholdet (som koster 652 kr. pr.
Hvem ejer Alsion?
Alsion er tegnet af arkitektfirmaet 3XNielsen i Århus og finansieret af bl. a. Fonden Realdania, Sønderborg Kommune og Fabrikant Mads Clausens Fond.
Hvad er The Loft på Alsik?
The Loft er et unikt og multifunktionelt lokale til særlige arrangementer. Lokalet ligger på 18. etage med en fantastisk udsigt. AV-løsningen i The Loft er opbygget, så betjening generelt er identisk med udstyret anvendt i konferenceområdet.