Hotellet bliver Cofocos første, og om tilføjelsen siger Cofocos direktør og ejer Christian Lytje: ”Vi har igennem længere tid ønsket at gå ind i hotelbranchen og har ledt efter det rigtige sted i København, som vi nu har fundet på Vesterbrogade 41.
Hvem står bag Cofoco?
Manden bag restaurantkæden Cofoco, Torben Klitbo, er træt af, at det skal være så dyrt at gå ud at spise.
Hvem ejer bouillon restaurant?
Stifter af den nye restaurant Bouillon, Torben Klitbo.
Hvilke restauranter ejer Torben Klitbo?
Daniel og Michel Totaro har sammen med makkeren Torben Klitbo valgt at gå tilbage til rødderne. Sønderborg: Bella Italia, Mattone, Bistro Grand Mére, Grillbaren og Bar' Kiosk.
Hvem ejer restaurant kød?
Eneste krav var, at der skulle indgå gris i hovedretten og kanel i desserten, ellers havde de frie hænder - og to timer - til at trylle en julemiddag frem, som kunne imponere dommerne. Kasper Skjød Jensen ejer sammen med tvillingebroren Kristian restauranterne Slap Af og Köd, men det er ikke bag komfuret, de står.
Det hemmelige firma, der ejer verdens fødevareforsyning
Hvem ejer Madklubben?
Ikke desto mindre - så er det præcis sådan Anders Aagaard, stifter og ejer af Madklubben voksede op, hjemme i Sønderborg. Det lå altid i kortene, at den rapkæftede unge sønderjyde ville noget mere. Meget mere i virkeligheden. Det handlede om lysten til at opleve.
Hvornår åbnede bouillon?
De franske bouillon-restauranter
Den første bouillon-restaurant blev åbnet i Paris i 1854 af slagtermester Adolphe-Baptiste Duval, som serverede en enkelt kødret og en bouillon - deraf navnet - til arbejderne i markedshallerne.
Hvem ejer Knorr?
Knorr er et tysk madvaremærke, som producerer dehydrerede suppemix og -krydderier, sovs og bouillon. Knorr er ejet af det engelsk-hollandske firma Unilever og er med et årligt salg for over 3 mia. € firmaets bedst sælgende varemærke.
Er det sundt at drikke bouillon?
Undersøgelser viser, at man ved at spise hønsebouillon kan reducere antallet af hvide blodceller, som er de celler, der forårsager influenza og forkølelse. Bouillon styrker immunforsvaret og hjælper med at restituere ovenpå sygdomme.
Hvem opfandt Knorr?
Vores Historie
Carl Heinrich Knorr leverede tørret cikorie til kaffeindustrien og begyndte at eksperimentere med at tørre andre planter, grøntsager og krydderier, fordi netop tørrede fødevarer er nemmere at transportere og en genial måde at bevare både næring og smag.
Hvem ejer mahalle?
29-årige Doha Dimassi er kvinden bag den succesfulde restaurantkæde Mahalle, der er kendt for sine yderst instagramvenlige og farvestrålende retter fra det libanesiske køkken.
Hvad er Danmarks største restaurant?
Pincho Nation, der er en tapasrestaurant med farverig indretning og feststemt atmosfære, åbner den hidtil største restaurant i Danmark på Skt. Knuds Torv i Aarhus. De to 2022-åbninger i Aalborg og Randers er kommet godt fra start og har tilsammen rundet 100.000 gæster.
Hvem ejer Wagamama?
Wagamama åbnede sin første restaurant i London i 1992. I dag har restaurantkæden en enkelt restaurant i Danmark, som ligger ved Tivoli i København. Restauranten, der er ejet af Amar Jamil, havde i 2022 en bruttofortjeneste på 666.000 kr.
Hvem ejer ramen to Biiru?
The same year, Mikkeller, Uki and Otani opened the doors to Ramen to Bíiru Nørrebro on Griffenfeldsgade in Copenhagen, the following year Ramen to Bíiru Vesterbro opened on Enghavevej, and in 2019, Østerbro and Frederiksberg opened.
Hvad laver Just Eat?
Just Eat leverer en online bestillings- og leveringsplatform med mere end 15.000 restauranter og butikker med professionelle tredjeparts restauranter og butikker over hele Danmark, hvor kunder kan afgive deres bestillinger.
Hvad betyder Wagamama?
Navnet Wagamama betyder egoisme på japansk. Den første restaurant åbnede i Bloomsbury, London i 1992. Kæden blev grundlagt af Alan Yau, der også står bag et par kinesiske restauranter i London.
Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
Førstepladsen indtages af Restaurant WH i Trige ved Århus. Her koster den dyreste menu 2.000 kroner. Lægger man prisen for vine oven i, ender man med en kuvertpris omkring 4.000 kroner. Da QXO senest opgjorde listen, løb Molskroen i Ebeltoft med prisen som Danmarks dyreste - eller mest eksklusive restaurant om man vil.
Hvad hedder Danmarks bedste restaurant?
Restaurant Noma er en københavnsk restaurant, der åbnede den 23. november 2003 på Christianshavn i København. Restauranten fik sin første Michelin-stjerne i 2005, opnåede stjerne nummer to i 2007, og stjerne nummer tre i 2021. Den blev kåret som verdens bedste restaurant i 2010, 2011, 2012, 2014 og 2021.
Hvad hedder verdens dyreste restaurant?
SPANIEN: Verdens dyreste restaurant - intet mindre. Sådan markedsfører den spanske avantgarde-restaurant Sublimotion sig, og den skulle være god nok. En middag hos Sublimotion på partyøen Ibiza koster op mod svimlende 12.000 kr. pr.
Er Madklubben en del af Cofoco?
Madklubben tæller i dag 11 steder, og der kommer snart endnu flere til. Han startede egentlig hos Cofoco sammen med sine to gode venner, men de blev uvenner, så han smækkede med døren og startede sit eget.
Er Frankies en del af madklubben?
Madklubben er en familie af restauranter, der har til formål at sælge god mad til rimelige priser. Madklubben består af restauranterne Madklubben, Madklubben Grill, Hanzō, Food Club, FRANKIES, Mamma's, Roberta, Bistro Royal, Bazaar, Tonys og Bar Next Door.
Hvor mange restauranter er der i madklubben?
Ærlig mad på mere end 40 restauranter.
Kan man drikke klar bouillon?
Du må kun indtage klar suppe eller bouillon uden fyld.
Er Knorr halal?
Just Halal har undersøgt disse to Bearnaisesaucer og det nok mest kendte sauce mærke i Danmark, Knorrs Bearnaise er desværre ikke halal, pga indhold af hvidvinsekstrakt i deres ingredienser. Til gengæld er mærket Lemar fri for både alkohol, animalsk og gluten på deres ingrediensliste.
Er der kød i oksebouillon?
Ingredienser. DK/NO Ingredienser: Salt, vegetabilsk fedt/fett (palme, shea, sal), stivelse, aroma, sukker, gærekstrakt, oksefedt/oksekjøttfett 3 %, bouillon-/buljongpulver av oskeben/kjøttben 2,1 %, karamelsirup, løg-/løkpulver[1], maltodextrin, persille[1], gulerod/gulrot[1], krydderier/krydder (bl.