Hvem har lavet flest hattrick?

Derudover er Cristiano Ronaldo også indehaver af et par fornemme rekorder. Han er også den spiller i verden, der har scoret flest hattricks – 59.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på plbold.dk

Hvor mange hattrick har Messi lavet?

Kigger man overordnet på klubplan i alle turneringer, så har Messi scoret 47 hattricks, mens Ronaldo har scoret 46.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fcbarcelona.dk

Hvem har det hurtigste hattrick i Champions League?

Mohamed Salah leverede onsdag aften det absolut hurtigste hattrick i Champions League-historien.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på indkast.dk

Hvor mange hattricks har Haaland lavet?

Håland scorede sit tredje hat-trick for Red Bull Salzburg den 14. september 2019, i en 7–2-sejr over TSV Hartberg, hvor han kom op på elleve ligamål i syv kampe.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er det hurtigste hattrick?

Se de hurtigste hattricks her:

Aron Jóhannsson (AGF i 2012): 3 minutter og 50 sekunder. Ebbe Sand (Brøndby i 2007): 4 minutter og 2 sekunder. Søren Frederiksen (AaB i 1998) 7 minutter. Per Pedersen (OB i 1996): 7 minutter.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

QUIZ - Hvem Har Lavet 3 x Hattrick i Premier League? | Stolpe Ind Podcast

Hvornår scorede Messi 91 mål?

En rekord, han satte, da han i 2012 scorede ikke mindre end 91 mål. Mens han spillede for FC Barcelona, løb han i alt på banen til 520 kampe – og scorede 474 mål, inden han i 2021 skiftede til Paris Saint-Germain.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kaufmann.dk

Hvem er den mest scorende spiller i verden?

Der er ingen, der kunne overgå Cristiano Ronaldo som den mest scorende spiller i 2023. Selvom portugiseren i løbet af det forgangne år fyldte 38 år, kan han stadig lave mål. Hele 54 af slagen stod han for i løbet af 2023 for enten Al Nassr eller landsholdet. Dermed sluttede han også året som den mest scorende spiller.

Hvem har vundet flest Champions League Messi eller Ronaldo?

- Messi har vundet betydeligt flere spanske mesterskaber, men Ronaldo har til gengæld flest Champions League-titler, lyder det fra fodboldeksperten.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvad er et rigtigt hattrick?

Et uægte hattrick er tre mål scoret af samme spiller i samme kamp, et hattrick er tre mål scoret i træk af samme spiller i samme kamp, uden at med- eller modspillere scorer i mellemtiden, og et ægte hattrick er tre mål scoret efter hinanden af samme spiller i samme halvleg, uden at andre scorer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem kan du bedst lide Ronaldo eller Messi?

Lionel Messi er bedre end Cristiano Ronaldo. Messi får en score på 1,21 per kamp, mens Ronaldo scorer 0,61 per kamp. Forskerne uddyber deres resultater således: »Vi ser ofte, at det er enten eller for de fleste fodboldspillere.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvad hedder Messi rigtig?

Lionel Andrés Messi (født d. 24. juni 1987) er en argentinsk professionel fodboldspiller, som spiller for MLS-klubben Inter Miami CF og Argentinas landshold.

Hvem har scoret flest mål i en sæson?

Premier League er den bedste fodboldrække i England. Ligaen fik sit nuværende navn i 1992. Med i alt 36 mål i sæsonen 2022/2023 har den norske spiller Erling Haaland fra Manchester City rekorden for flest scoringer i en enkelt sæson.

Hvem har scoret flest mål i en fodboldkamp?

149-0 blev resultatet af fodboldkampen i 2002 mellem AS Adema og SO l'Emyrne i mesterskabsturneringen i Madagascar. De forsvarende mestre fra SO l'Emyrne lavede i protest imod dårlige dommerkendelser 149 selvmål i kampen, hvilket også er verdensrekorden for flest scorede mål i en kamp.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på unyttigehistoriefacts.dk

Hvilken spiller har scoret flest mål i en fodboldkamp?

Rekorden for flest mål i samme landskamp blev slået i 2001 af australieren Archie Thompson, der scorede 16 mål i en 31-0 sejr over Samoa.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mmm.dk

Hvem er de 10 bedste fodboldspiller i verden?

De 10 bedste fodboldspillere i verden – ifølge Football Manager...