Dragsbæk ligger i Thisted, hvor vi producerer Bakkedal. Bakkedal lancerede vi allerede i 2002.
Hvem ejer Bakkedal?
Hvem står bag Bakkedal? Bakkedal udføres og ejes af Niels Skou.
Hvad er Bakkedal smør?
Bakkedal Smør 200 g er en traditionel saltet smør, skabt med kærlighed og omhu. Med Bakkedal er smagen i fokus, og indeholder kun naturlige råvarer. Smør (højpasteuriseret fløde syrnet med mælkesyrekultur), salt.
Hvad er Bakkedal lavet af?
Smør, rapsolie, vegetabilsk fedtstof (palme*- og kokos-olie), vand, mælkesyrekultur, 1% salt.
Kan man stege i Bakkedal smør?
Bakkedal Klaret Smør er ideel til stegning, sautering og den hjemmelavede bearnaise.
Så nemt laver du klaret smør
Hvad er forskellen på Bakkedal og Kærgården?
Bakkedal er en konkurrent fra Dragsbæk Margarinefabrik til Arla's Kærgården og skal således operere på et marked, der nærmest må karakteriseres som et monopol. Kategorien hedder nærmest Kærgården, og så er det faktisk rimeligt godt, at 23 pct.
Hvor kommer Bakkedal smør fra?
Dragsbæk ligger i Thisted, hvor vi producerer Bakkedal. Bakkedal lancerede vi allerede i 2002. Det var en stor dag, da den første Bakkedal kom på hylden. Det er vi rigtig stolte af.
Er Bakkedal smør rigtig smør?
Rigtig smør er ikke blandingsprodukter som fx Bakkedal eller Kærgården.
Kan man fryse Bakkedal smør?
2. Smør, Kærgården, Kærgården Let og Bakkedal kan holde sig i op til tre måneder i fryseren. Det samme gælder Naturli' Smørbar, der er et vegansk alternativ til smør.
Hvad er sundest rigtig smør eller Kærgården?
Videnskaben vil sige, at det ikke har nogen betydning, og at Kærgården på grund af et større indhold af omega-3 er sundere end smør. Hvorimod mere alternative kostskoler vil sige, at Kærgården er et dårligt produkt, og at transfedtsyrerne kan gå ind og forandre cellernes funktionsdygtighed.
Hvad koster Bakkedal smør?
Bakkedal | 200 g | 90,00/Kg.
Hvor meget smør er der i bakkedal?
Det indeholder 75 procent smør og 25 procent planteolie. Bakkedal skal bremse op for margarinefabrikkens årelange, økonomiske nedtur.
Hvad er forskellen på Lurpak smør og Kærgården?
Kærgården Smør har en mildere smag end Lurpak, og den henvender sig primært til børnefamilier, som måske foretrækker den bløde og runde smag i Kærgåden Smør frem for Lurpaks klassiske, syrnede smag. Det ligger også godt i tråd med, at Lurpak primært henvender sig til 'food lover' segmentet, siger Jesper Skovlund.
Kan man stege i Bakkedal?
Til stegning, bagning, og madlavning.
Det gør Bakkedal Flydende specielt velegnet til madlavning, hvor du vil opleve en gylden lækker stegeskorpe samt en dejlig duft og god smag.
Hvad koster Bakkedal?
Bakkedal smør priser:
Bakkedal, 200 g. = 27 kr. Bakkedal økologiske, 200 g.
Hvem ejer Dragsbæk Margarine?
Möllers Tran og gennem Orkla Foods Nordic og Orkla Food Ingredients ejer Orkla (af mærker i Danmark) bl. a. AMA, Dragsbæk, Odense Marcipan og KiMs og Beauvais foods A/S. Orkla ejer også metalproducenterne Elkem og SAPA.
Er Lurpak og Kærgården det samme?
I slutningen af 1990'erne introduceredes Kærgården i England under navnet Lurpak Spreadable og i Tyskland under navnet Lurpak Streichzart. I 2000 markedsførtes produktet Nye Kærgården med 25 % mindre fedt, og den originale Kærgården blev også fremstillet i en økologisk udgave.
Kan smør blive for gammelt i fryseren?
· Smør kan anvendes til kryddersmør, stegning, bagning m.m, men har du mere smør, end du kan bruge, kan du fryse smørret ned. Smør og Kærgården® kan holde sig i op til tre måneder i fryseren.
Er Kærgården ægte smør?
Kærgården består af 75 procent dansk smør og 25 procent uhærdet dansk rapsolie. Til hver bakke Kærgården Original (200 gram) bruges 300 ml frisk fløde.
Hvem laver Lurpak?
Lurpak er et dansk smørmærke, der siden 2012 har været ejet af Arla Foods. Inden da var Lurpak-mærket ejet af mejeriforeningen, og alle mejerier i Danmark kunne producere Lurpak på licens fra Mejeriforeningen.
Hvem laver Coop smørbar?
Ventegodtgaard er ejet af vores gode venner. De producerer økologiske jordbær, hindbær og grøntsager, og de har været så søde at hjælpe os med at lave et produktionskøkken, så vi har kunnet komme i gang med vores drøm.
Hvad er den bedste smør?
Konklusionen på testen, som B.T. har lavet, er, at Kløverblomst og Naturmælk er de to bedste varianter, og da Kløverblomst også er billig, får man der mest for pengene.
Hvem laver Lurpak smør?
I 2012 solgte Mejeriforeningen rettighederne til lurmærke til Arla Foods amba. Arla Foods amba anvender i dag lurmærket på smør og produkter som Lurpak smørbar.
Kan man fryse Bakkedal?
TIP: Brødet kan sagtens fryses.
Hvad er Lurpak smørbar lavet af?
Smør (64 %) (mælk), rapsolie, vand, mælkekultur (mælk), salt.