Derfor kan du også finde brugeren bag et givent nummer, og det er uanset, om personen er indskrevet på Robinsonlisten eller ej. Du behøver blot at skrive det pågældende nummer ind i MobilePay, indtaste, at du vil overføre en krone og så trykke 'næste. ' Så får du vist, hvem brugeren bag nummeret er.
Kan man se hvem der ejer MobilePay nummer?
Efter at du har indtastet telefonnummeret skal du vælge ”næste” og det er her at du kan se brugeren, der er registreret med telefonnummeret, hvis en MobilePay bruger er tilknyttet dette telefonnummer. Faktisk behøver du ikke engang at overføre den enkelte krone til brugeren, for at se hvem der ejer telefonnummeret.
Kan man spore MobilePay?
MobilePay er knyttet op på cpr.nr. og bankkonto, som kan spores tilbage til sælgeren. Og det er der ingen udbydere af hælervarer, der er interesserede i.
Er besked fra MobilePay ægte?
Pas på falske beskeder og SMS'er
Giv aldrig personlige, følsomme oplysninger videre, hvis du uopfordret modtager fx mails eller SMS'er, der udgiver sig for at komme fra MobilePay. Ofte er det et forsøg på at narre penge fra dig.
Hvad gør man hvis man har overført forkert via MobilePay?
Du kan nemlig ikke fortryde eller slette en MobilePay-overførsel, der allerede er gennemført. Er pengene overført til en forkert person, anbefaler vi derfor, at du tager kontakt til personen og beder vedkommende om at returnere beløbet. Du kan evt. benytte MobilePay til at lave en anmodning.
Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling
Kan man trække penge tilbage som man har overført?
Hvis du ved en fejl har overført penge til en forkert konto, f. eks. fordi du har skrevet kontonummeret forkert, har den bank, pengene er overført til, mulighed for at oplyse dig om ejeren af den pågældende konto, så du kan kræve beløbet tilbagebetalt.
Kan man trække penge tilbage fra MobilePay?
Når du har betalt for en vare ved at sende penge via MobilePay til sælgers mobilnummer, har vi har desværre ikke nogen muligheder for at trække overførslen tilbage.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvad er sikrest bankoverførsel eller MobilePay?
Undgå at betale med en bankoverførsel
Betaler du med kort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay kan banken bedre hjælpe dig, hvis du bliver snydt. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du betaler via bankoverførsel eller per efterkrav. Og så er du i øvrigt bedre stillet, hvis du betaler med dit Visa-kort frem for dit Dankort.
Kan man overføre penge til en som ikke har MobilePay?
Har den person, du vil overføre pengene til, ikke MobilePay, får du tilbudt at sende en invitation til almindelig SMS-takst. Du kan først lave overførslen når modtageren har oprettet en MobilePay aftale.
Hvor sikker er betaling med MobilePay?
MobilePay er den mest benyttede app til betalinger i Danmark. MobilePay er generelt en meget sikker betalingsform. Her kan dine kortoplysninger aldrig læses fra appen. Dine konti og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via din personlige login-kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse.
Kan man have samme MobilePay på to telefoner?
Ja, du kan godt have den samme MobilePay-konto tilknyttet flere mobile enheder. Sådan gør du: Download MobilePay-appen til begge enheder. Log på med det samme mobilnummer på begge enheder.
Kan man blokere en person på MobilePay?
Det er nemlig ikke muligt at blokere telefonnumre på den populære app - og det gør MobilePay til et godt redskab for stalkere. Det skriver FORMAT. Direktør i Dansk Stalking Center Lise Linn Larsen fortæller, at centeret flere gange er blevet kontaktet af stalkingofre, der bliver chikaneret på appen.
Kan man søge på MobilePay?
Nej, det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at søge en specifik bruger eller betalingssted frem. Denne mulighed kommer dog i portalen senere på året.
Kan man bruge MobilePay i andre lande?
Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvad koster MobilePay pr transaktion?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvad koster det at bruge MobilePay?
Ulemper. Glemmer du din pung, kan du betale med din telefon. MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvad kommer der i stedet for WeShare?
Netop som delebetalingsappen Weshare lukkede tirsdag, står en anden app klar til at overtage rollen til at hjælpe danskerne med at dele regninger op. Onsdag lancerer Lunar Bank appen Shareit, hvor man kan dele regninger op og betale ved et swipe. Det oplyser Lunar Bank i en pressemeddelelse.
Hvornår trækker MobilePay?
Pengene bliver trukket fra din konto via dit tilmeldte betalingskort på samme måde, som når du bruger betalingskortet i en butik. Der kan gå fra et par timer og op til fire dage, før pengene bliver trukket.
Hvad gør man hvis man har overført penge til en forkert konto?
Det klare udgangspunkt er, at afsenderen har krav på at få pengene tilbage, hvis der er sket en fejloverførelse. Banken kan dog ikke gøres ansvarlig, hvis fejlen skyldes at afsenderen har indtastet den forkerte konto. Endvidere kan banken ikke blot tilbageføre beløbet.
Kan man få penge tilbage hvis man er blevet svindlet?
Banken kan i nogle tilfælde tilbageføre din penge til dig, hvis du er blevet snydt. Har du betalt med kontooverførsel, kan banken ikke tilbageføre dine penge til dig. Afviser banken at give dig pengene tilbage, selvom du har krav på det, kan du klage til det finansielle ankenævn.
Hvad gør man hvis man er blevet snydt?
Hvis du er blevet snydt i en handel på nettet, skal du anmelde det til politiet. Har du i forbindelse med handlen udleveret oplysninger omkring dit CPR-nummer, MitID-login eller kortoplysninger, er det vigtigt, at du også reagerer på det.