Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Kan SKAT se min MobilePay?
Skat har skrevet venligt, men bestemt, til 6.000 danskere, som har fået sat lidt større beløb ind via MobilePay. Det går nemt med at flytte penge med MobilePay, men hvis det samlede beløb vokser, så kigger Skat med på, hvad der foregår. Skattemyndighederne kan kigge med, når du bruger MobilePay.
Hvad koster det for en virksomhed at have MobilePay?
Fra 1. oktober træder MobilePays nye gebyrer i kraft for erhvervsdrivende, der bruger løsningen MyShop i deres butikker. Hidtil har en transaktion på MyShop kostet højst 0,75 kroner og ned til 0,30 kroner i gebyr - afhængigt af antallet af transaktioner, som en virksomhed har årligt.
Hvem ejer MobilePay i Danmark?
transaktion. I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvad kommer det til at koste at bruge MobilePay?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
ANMODER FOLK OM PENGE PÅ MOBILEPAY!
Hvornår slutter MobilePay?
I slutningen af efteråret meldte MobilePay, der står bag den populære app, nemlig ud, at den ville blive lukket i dag, 1. februar 2023.
Hvor mange procent tager MobilePay?
Med virkning fra 1. oktober lancerer MobilePay en ny og mere enkel prismodel for sine MyShop-erhvervskunder. Fremover skal kunderne betale et gebyr på 0,99% af varens pris.
Hvem styrer MobilePay?
Men med et massivt underskud på 342 millioner kroner i 2022, frygter MobilePay-ledelsen, at de er nødt til at indføre betalinger for at overleve. Annonce: Claus Bunkenborg, topchefen i MobilePay, er bekymret for, at indførelsen af betalinger vil føre til, at færre vil bruge tjenesten.
Hvad hedder MobilePay i Tyskland?
Medlemmerne i organisationen vil fra starten være Mobilepay (Danmark og Finland), belgiske Banccontact Payconiq, Bluecode fra Tyskland og Østrig, SIBs fra Portugal, Swish fra Sverige, Vipps fra Norge og Twint fra Schweiz.
Er der MobilePay i Norge?
Skalerbarhed og enkelthed er nøgleparametre
Vipps og MobilePay har i dag hver især stærke løsninger i både Norge, Finland og Danmark.
Hvor meget må man tjene på MobilePay?
Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Du kan bruge op til 300.000 kr. om måneden til køb i butikker, regninger og faste betalingsaftaler via MobilePay.
Kan man have 2 konti i MobilePay?
Du kan godt oprette mere end et MobilePay-nummer, hvis du har flere forskellige betalingssteder - ét nummer pr. betalingssted. Til hvert MobilePay-nummer skal du tilknytte en konto, som betalingerne automatisk bliver overført til én gang om dagen.
Er der moms på MobilePay?
Du faktureres via elektronisk EAN fakturering én gang om måneden (administrationsgebyr på 29 kr. (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%).
Hvor meget må man sælge på loppemarked uden at betale skat?
Du skal dog betale skat, hvis de ting, du sælger på loppemarked eller over nettet, netop er købt med henblik på videresalg og fortjeneste. Så er der tale om virksomhed. Du skal momsregistreres, hvis du sælger for mere end 50.000 kroner om året, og hvis dit salg er med henblik på at lave fortjeneste.
Kan man trække penge tilbage fra MobilePay?
Når du har betalt for en vare ved at sende penge via MobilePay til sælgers mobilnummer, har vi har desværre ikke nogen muligheder for at trække overførslen tilbage.
Hvor mange sorte penge kan man tjene?
Hvis du tjener mere end 12.200 kroner om året (2023) / 12.700 kroner om året (2024), skal du indberette indtægten til Skat i din årsopgørelse. Det gør du ved at logge på TastSelv og vælge 'Ret årsopgørelsen/oplysningsskemaet'. Du kan også oplyse den forventede indtægt i din forskudsregistrering.
Hvad hedder MobilePay i Sverige?
Swish er et svensk mobilt betalingssystem med mere end 5 millioner brugere.
Hvilken bank ejer MobilePay?
Danske Bank tjente 415 millioner kroner på salget af MobilePay. I dag ejer banken 27,8 procent af Vipps MobilePay-koncernen. I 2022 rundede MobilePay en halv milliard transaktioner.
Kan man få MobilePay i USA?
Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.
Er MobilePay kun dansk?
MobilePay er et dansk system, der kun virker med danske kontoer, men du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal bare have et dansk NemID/MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.
Hvor mange danskere har MobilePay?
Det betyder, at 4,5 millioner danskerne nu i gennemsnit bruger MobilePay 124 gange om året. Gennemsnitligt køber vi varer og sender penge til hinanden med MobilePay for næsten 47.000 kroner om året, svarende til omkring 210 milliarder kroner i år.
Hvad er sikrest bankoverførsel eller MobilePay?
Undgå at betale med en bankoverførsel
Betaler du med kort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay kan banken bedre hjælpe dig, hvis du bliver snydt. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du betaler via bankoverførsel eller per efterkrav. Og så er du i øvrigt bedre stillet, hvis du betaler med dit Visa-kort frem for dit Dankort.
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1 oktober?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Hvor meget må man modtage på MobilePay om året?
Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr. om året til og fra andre privatpersoner. Du kan bruge op til 300.000 kr. om måneden til køb i butikker, regninger og faste betalingsaftaler via MobilePay.