Dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus, Odder, Horsens og Hedensted kommune.
Hvor mange zoner Midttrafik?
Du skal betale for 7 zoner. På hjemrejsen er startzonen er 330 (Silkeborg), slutzonen er 305 (Trige) og rejsen går igen via zone 301 (Aarhus) Rejser du fra Silkeborg til Trige, er Aarhus den zone, der ligger længst væk på rejsen – nemlig 9 zoner.
Hvor mange zoner er der fra?
Et lille tip. Du skal ikke lade dig forvirre af de 95 forskellige zonenumre. Med mindre du skal have et månedskort, har du ikke behov for at tænke på mere end de 9 farvede zoneringe, eftersom det er dem, der bestemmer prisen for din rejse.
Hvor gælder ungdomskort Midttrafik?
Du kan rejse frit med bus, letbane og tog i det prisområde, du bor i eller mellem din uddannelse og hjem. Rejser du med tog eller både bus og tog mellem to prisområder, skal du købe dit ungdomskort hos DSB. Du kan rejse på børnebillet uden for dit prisområde og i natbussen.
Kan man bruge Midttrafik til Letbanen?
Køb enkeltbilletter, klippekort eller pendlerkort, hurtigt og nemt. Enkeltbilletter, klippekort og øvrige billetter kan du bruge i Midttrafiks busser, Letbanen og Midtjyske Jernbaner - ikke i Arriva og DSB tog.
Midttrafik - busser i Aarhus
Kan man bruge DSB billet i Midttrafik?
Midttrafik tilbyder særlige billetter, der kan være billigere end vores standardbilletter. Billetterne kan kun bruges i Midttrafiks busser, Letbanen og Midtjyske Jernbaner. De kan ikke bruges i Arriva og DSB tog.
Kan man bruge Midttrafik billet i toget?
Kan jeg bruge billetter fra Midttrafik app i tog? Enkeltbilletter, klippekort og øvrige billetter købt i app'en kan du ikke bruge i DSB og GoCollective tog. Pendlerkort kan du bruge i Midttrafiks busser, Letbanen, Midtjyske Jernbaner og i DSB og GoCollective tog indenfor den anførte zonegyldighed.
Hvilket område dækker mit ungdomskort?
Ungdomskort er rabat på offentlig transport til studerende på uddannelser, der er godkendt til Ungdomskort og alle 16-19 årige. Ungdomskortet giver mulighed for at rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i.
Hvor mange zoner er mit ungdomskort?
Du kan rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, hvis du går på en godkendt uddannelse. Derudover er der følgende fordele med et Ungdomskort: Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børne- eller ungetakst.
Kan man bruge sit ungdomskort i letbanen?
Er du ung (16-19 år) eller indskrevet på en SU-berettiget uddannelse, kan du med et ungdomskort rejse frit på hele Fyn og Langeland. På rejsekort.dk kan du læse mere om dine muligheder – og via et spørgeskema få hjælp til at finde det helt rigtige kort til dig.
Er 8 zoner alle zoner?
For rejser på pendlerkort til og med 8 zoner gælder princippet om gennemkørsel. For rejser på korte enkeltbilletter gælder princippet om ringzoner. Når du rejser på pendlerkort til og med 8 zoner, betaler du for det antal zonenumre, du kører i. Dog mindst to zoner.
Er 8 zoner det samme som alle zoner?
Zonenumre fremgår på alle busstoppesteder og på mange stationer. Når du køber et pendlerkort eller en enkeltbillet til en relation fx mellem Helsingør (zone 5) og Roskilde (zone 8), er det en billet til rejser mellem zone 5 og zone 8 og ikke mellem de to konkrete lokationer.
Kan man køre i tog med Midttrafik ungdomskort?
Du skal dog være opmærksom på de særlige fordele, du har med ungdomskortet. Kortet giver dig mulighed for at rejse frit med bus, tog og letbane i det prisområde, du bor i. Det gælder også aften, weekender og helligdage. Med ungdomskort kan du også rejse billigere uden for dit prisområde.
Hvordan virker Midttrafik?
En enkeltbillet til bus, Letbanen og Midtjyske Jernbaner koster buspris. Billetten kan ikke bruges i DSB og GoCollective tog. En enkeltbillet til tog koster togpris og skal købes hos DSB eller GoCollective. Du kan bruge togbilletten i bus, Letbanen og Midtjyske Jernbaner inden for billettens zonegyldighed.
Kan man bruge Rejsekort i Midttrafik?
Rejsekort er nemt at bruge, og du slipper for at tælle zoner. Du skal checke ind, når din rejse starter, på kortlæsere i bussen, på letbaneperronen eller på togstationen. Hvis du skifter til en anden bus, letbane eller tog undervejs, skal du checke ind igen. Først når din rejse er helt slut, skal du checke ud.
Hvordan ved man om ens ungdomskort virker i alle zoner?
Det vil fremgå på kortet med grøn farve, hvilke zoner du kan køre i. Bemærk, at du må køre i både de lysegrønne og de mørkegrønne zoner. De mørkegrønne zoner er den konkrete strækning fra dit hjem til uddannelsesstedet. Ligger uddannelsesstedet i dit faste takstområde, er det ligegyldigt hvilken strækning der er valgt.
Hvad koster ungdomskort 2 zoner?
Ungdomskort gælder i både skoleperioder og ferieperioder. Prisen for et 30-dages Ungdomskort er i 2024 418,20 kr. for studerende på ungdomsuddannelser, og 663,00 kr. for studerende på videregående uddannelser og for øvrige 16-19-årige.
Hvad koster et ungdomskort Midttrafik?
Hvis du er mellem 16- 19 år og ikke under uddannelse, kan ungdomskort være det billigste for dig, hvis du rejser mere end 4 zoner og skal med bus, letbane eller tog hver dag. Prisen er 22,10 kr. om dagen - 663,00 kr. for 30 dage.
Kan jeg ændre mine zoner på mit ungdomskort?
Har du allerede et Ungdomskort, som ikke er udløbet, gælder det stadig. Da det er gyldigt, i hele det takstområde/zonegruppe du bor i, vil det i mange tilfælde også dække strækningen mellem din nye bopæl og dit uddannelsessted. Når Ungdomskortet er udløbet, bestiller du et nyt fra din nye adresse.
Hvad er billigst ungdomskort eller rejsekort?
Rejsekort er billigere end enkeltbilletter Er du over 16 år, rejser du som udgangspunkt som kundetypen 'Voksen' - og til en pris, der er lavere end med enkeltbilletter. Du kan både få tidsrabat og mængderabat som 'Voksen'. Er du mellem 16-25 år, kan du rejse som 'Ung' – ofte til en lavere pris end som 'Voksen'.
Er ungdomskort billigere end pendlerkort?
Med Ungdomskort kan du rejse mere end du aner, billigere end du tror. Det fungerer som et pendlerkort, hvor du betaler en fast lav pris og kan rejse frit med bus og tog mellem dit hjem og din uddannelse samt i hele dit lokale område. Dertil får du rabat på bus- og togrejser i resten af landet.
Kan man betale med MobilePay i Midttrafik?
Som en midlertidig løsning vil det være muligt at betale sin rejse i Midttrafiks busser med MobilePay. Vælger du at betale med MobilePay, skal du være opmærksom på følgende: Du skal gennemføre betalingen, INDEN du stiger på bussen.
Hvordan betaler man i Midttrafik?
- Kontanter eller betalingskort ved indstigning i bilen*
- Et tilmeldt betalingskort på midttrafik.flextrafik.dk, i Flextrafik app eller rejseplanen.flextrafik.dk.