Du kommer op på en topfart på 117 km/t, når Svend svinger dig 45 (44,8) meter op over jorden.
Hvor høj skal man være for at komme i Svend Svingarm?
Der er skaffet plads til den vilde sag i området med de øvrige høje forlystelser ved at flytte legehusene kaldet Fjumseby, så Svend Svingarm bliver nabo til Vildsvinet og Cobratårnet. Da den er ret vild, er den kun for gæster på 140 cm. og derover.
Hvad er den vildeste forlystelse i BonBon-Land?
Svend Svingarm er BonBon-Lands vildeste forlystelse med en topfart på 117 km/t og en 4,7 G påvirkning. Turen varer mere end 3 minutter.
Hvorfor er Svend Svingarm lukket?
Oversigt over lukkede forlystelser
Her er masser af forlystelser for hele familien. Disse forlystelser er desværre ude af drift i dag: Svend Svingarm er desværre ude af drift.
Hvor gammel skal man være i BonBon-Land?
Adgang med voksen + 16 år.
Svend Svingarm går i stykker!!! Mand falder ud!?? #shorts
Hvor høj er Vildsvinet i BonBon-Land?
Vildsvinet – når det skal være rigtig vildt
Vildsvinet er en af de vildeste af sin slags. Du bliver kørt helt op i 22 meters højde for derefter med hæsblæsende fart at suse lodret ned.
Hvor højt er tårnet i BonBon-Land?
Lørdag aften gik forlystelsen Cobratårnet i BonBon-Land pludselig i stå og gæsterne sad fanget ca. 20 minutter i den 35 meter høje forlystelse.
Hvornår er der flest i BonBon-Land?
Hos BonBon-land er der mest travlt midt på ugen. Vil du undgå for lange køer, er det mandag, du skal besøge den sydsjællandske forlystelsespark.
Hvad skete der med BonBon slik?
Da produktionen var på sit højeste i 90'erne, blev der produceret ca. 70 varianter. Men efter Bonbon blev solgt til Toms i 2001, blev Store Babser, Dyt i Bamsen, Sillykoner og Blondinehjerner og flere andre BonBon navne fjernet i 2002, da Toms ikke mente at disse navne tilhørte deres målgruppe som var børn.
Er BonBon dansk?
BonBon A/S, dansk slikproducent, grundlagt i Næstved i 1930. Siden Michael Spangsberg (f. 1955) købte BonBon-fabrikken i 1988 og flyttede produktionen til Holme-Olstrup, har virksomheden med stor succes solgt slik med anderledes navne såsom Hundeprutter, Kloakslam og Dyt i bamsen.
Hvor mange er døde i BonBon-Land?
Tidligere på ugen var en ulykke i den australske pendant til forlystelsen nemlig skyld i, at fire personer mistede livet, og derfor lukker BonBon-Land deres udgave ned for resten af sæsonen. Det skriver Ekstra Bladet.
Hvad er Danmarks længste forlystelse?
- Juvelen er Danmarks længste rutsjebane. Den er en kilometer lang, til gengæld er den ikke særlig høj, og den understreger, at man sagtens kan lave en rigtig sjov rutsjebane uden at bygge højt. Man bliver skudt af sted to gange undervejs, hvilket betyder at den holder farten rigtig godt.
Hvor mange meter er tigeren i Djurs Sommerland?
Tigeren i Wild Asia er den hurtigste og højeste forlystelse i Djurs Sommerlands historie. Med en topfart på 100 km/t og en svinghøjde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer.
Hvad er den ældste forlystelse i BonBon-Land?
Hundeprutten er BonBon-Lands ældste forlystelse, og mange store børn, der har besøgt parken siden dengang den åbnede har et lidt nostalgisk forhold til Henry Hundeprut og hans lille rutchebane.
Kan man få rabat i BonBon-Land?
Billetterne kan kun købes med 20% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 20% i billetsalget hos BonBon-Land. Rabatten gælder ikke på køb af sæsonkort. *Børn under 90 cm får gratis entré.
Hvad koster parkering i BonBon-Land?
Det koster 60,- at parkere i BonBon-Land
Guld- eller Sølvkort har gratis parkering, men det kræver, at du registrerer dig, første gang du besøger os i sæsonen.
Hvor meget koster det at tage i BonBon-Land?
Bonbonland har varierende dagspriser – både online og i parken. Du kan først se den eksakte dagspris på selve dagen i den online webshop, hvor priserne varierer fra 149-259 kr.
Hvor hurtigt kører Vildsvinet?
Et vildsvin, der bevæger sig med 30 km i timen, bevæger sig 8,33 meter på ét sekund!
Hvorfor hedder det BonBon-Land?
Første led i ordet BonBon-Land kommer af fransk bonbon 'bolche, godte'. Parken blev oprettet i 1992 på initiativ af fabrikanten Michael Spangsberg (f. 1955) og ejes siden 2007 af Parques Reunidos, der ejer over 60 parker i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Australien.
Hvem ejer bon bon slik?
Michael Spangsberg grundlagde sin formue i 1985, da han overtog en lille bolsjefabrik i Næstved. Det skulle senere blive til slikuniverset BonBon med berømte navne som hundeprutter og mågeklatter. I 1992 var BonBon-slikket blevet så populært, at Michael Spangsberg lagde grundstenen til BonBon-land.
Hvem ejer Bon Bon?
BonBon-Land blev startet af BonBons stifter, Michael Spangsberg, i starten af 1990'erne. Han solgte dog sin del til Parques Reunidos, en forlystelsesparkejer ejet af en kapitalfond i 2007. Siden da har BonBon-Land været under kapitalfondsejerskab, for nuværende kapitalfonden Centaur.
Hvem opfandt BonBon-Land?
Michael Spangsberg åbnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl. a. selv kunne prøve at lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.