Hvor kan jeg se hvad lægen har skrevet?

På sundhed.dk har du mulighed for at se dine journaloplysninger fra de offentlige sygehuse i Danmark.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvor kan jeg se hvad min læge har skrevet?

Du kan se mange af dine sundhedsdata på sundhed.dk. Her kan du blandt andet se de oplysninger om din behandling på hospitalet, der er registreret i Landspatientregisteret. Hvis du vil se flere af de data, der er registreret om dig i Sundhedsdatastyrelsens registre, kan du søge indsigt i sundhedsdata om dig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhedsdatastyrelsen.dk

Hvor kan jeg se hvad min læge skriver om mig?

Du kan selv hente din journal på sundhed.dk og gemme den på din computer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på su.dk

Hvad har min læge skrevet om mig?

Efter et besøg hos lægen eller på hospitalet, kan det nogen gange være svært at huske, hvad der blev fortalt. Nu kan du se og læse, hvad lægen ved om dig. På www.sundhed.dk kan du se dine journaler, svar på undersøgelser og dit medicinkort. I sundhedsjournalen kan du se, hvad lægen har registreret om dig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagligsenior.dk

Kan man se sin journal fra øjenlæge?

Du kan få udleveret din journal indenfor 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din anmodning. Udleveringen betyder oftest en kopi af journalen. Kopi af journalen kan gives til patienten samme dag, hvis øjenlægen, der foretager konsultationen/behandlingen, godkender formålet til udleveringen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ohd.dk

Hvorfor læger har dårlig håndskrift! - Den rigtige læge forklarer



Hvor kan man læse sin læge journal?

Min sundhedsjournal er et overblik over de seneste oplysninger registreret om dine behandlinger, din medicin, dine lægemiddelallergier og meget mere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Kan alle læger se min journal?

Kun den læge, sygeplejerske eller lægesekretær, der er involveret i din behandling, kan få lovlig adgang til dine sundhedsdata. ​Adgangen er en vigtig forudsætning for, at du som patient får den rigtige behandling uanset, hvor du kommer hen i systemet, men der findes eksempler på misbrug.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nordsjaellandshospital.dk

Hvad lægerne skriver om dig?

Læger og andre behandlere i sundhedsvæsenet fører journal over dine besøg i sundhedsvæsenet, dine sygdomme og behandlingen af dem. Oplysningerne kommer fra dig selv, fra undersøgelser, læger, sygeplejersker med flere. Journalen indeholder blandt andet oplysninger om: din diagnose.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på regionh.dk

Kan man få slettet noget i sin journal?

Forbrugere kan i dag ikke få slettet de oplysninger, som lægerne noterer i journalen på Sundhed.dk - heller ikke selv om de er forkerte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på journalistforbundet.dk

Hvor kan jeg se hvem der har læst min journal?

Sundhed.dk: Log ind på Sundhed.dk med NemID og find punktet "Log", der er symboliseret med et øje. Her kan du kan se, hvilke sundhedspersoner der har tilgået dine oplysninger via systemer, som er koblet sammen med Sundhed.dk. Du kan selv indstille tidsintervallet, dog maksimalt fem år tilbage i tiden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

Hvor længe skal man gemme journaler?

Opbevaringsperioden for læger, tandlæger, kliniske tandteknikere, tandplejere, kiropraktorer, jordemødre og kliniske diætisters patientjournaler er mindst 10 år regnet fra den seneste optegnelse i patientjournalen. Hvorimod alle andre autoriserede sundhedspersoner skal opbevare deres patientjournaler i mindst 5 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stps.dk

Kan man få adgang til afdødes journal?

De pårørende har kun adgang til oplysningerne om sygdomsforløb, dødsårsag og dødsmåde. Pårørende har ikke krav på aktindsigt i afdødes patientjournal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laeger.dk

Hvordan logger man på sundhed.dk med fuldmagt?

Fakta
  1. Log på sundhed.dk med dit NemID.
  2. Vælg fanen ”Mine registreringer”
  3. Vælg underfanen ”Fuldmagt”
  4. Her vil du via et link blive ledt til en side under Digitaliseringsstyrelsen, hvor du skal udfylde CPR-nummeret på den person, du vil give adgang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Hvordan får jeg aktindsigt i min journal?

Ønsker man aktindsigt i sin patientjournal, skal man henvende sig til den myndighed, institution eller sundhedsperson, der har ansvaret for patientjournalen. Der er ingen særlige krav til, hvordan aktindsigtsanmodningen skal se ud.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sum.dk

Hvordan kan jeg se min journal fra privathospital?

Som patient hos Capio Privathospital har du mulighed for at få din journal lagt på sundhed.dk, hvor du også kan finde din journal fra det offentlige sundhedsvæsen, så du nemt kan tilgå den online.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på capio.dk

Hvordan finder jeg et slettet dokument?

Gendan fra din papirkurv
  1. Gå til drive.google.com/drive/trash på en computer. Tip! ...
  2. Højreklik på den fil, du vil gendanne.
  3. Klik på Gendan.
  4. Du kan finde gendannede filer på deres oprindelige placering. Hvis den oprindelige placering ikke længere findes, kan du lede efter filer på "Mit drev".

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.google.com

Hvordan genskaber jeg et slettet dokument?

Naviger til den mappe, der bruges til at indeholde filen eller mappen, højreklik på den, og vælg derefter Gendan tidligere versioner. Hvis mappen var placeret i roden af et drev, for eksempel C:\, skal du højreklikke på drevet og derefter vælge Gendan tidligere versioner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.microsoft.com

Hvor finder man slettet for nylig?

Gendan billeder og videoer
  1. Åbn appen Google Fotos. på din Android-enhed.
  2. Forneden skal du trykke på Samling Papirkurv .
  3. Hold fingeren på det billede eller den video, du vil gendanne. Hvis billedet eller videoen ikke er i din papirkurv, er elementet muligvis blevet slettet permanent.
  4. Tryk på Gendan forneden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.google.com

Hvad sker der med min journal når jeg skifter læge?

Hvis du skifter læge, fordi din tidligere læge har lukket eller overdraget sin praksis, bliver din journal overført til Sundhedsstyrelsen ved embedslægeinstitutionen i regionen til fortsat opbevaring, hvis du har valgt, at din journal ikke skal overdrages til din nye læge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvem har adgang til patientjournaler?

Hvem har adgang til mine sundhedsdata? Du har selv adgang til at se og følge med i nogle af dine sundhedsdata på sundhed.dk. Sundhedspersonalet hos din læge, på hospitalet eller i kommunen, hvor du er i behandling, har adgang til oplysningerne i din journal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhedsdatastyrelsen.dk

Kan man skrive en mail til sin læge?

På www.emailkonsultation.dk kan du skrive til både lægen og sekretæren og det er også der du får svar, og ofte også meddelelser om f. eks. blodprøveresultater og lignende. For at bruge www.emailkonsultation.dk skal du være tilmeldt og have en adgangskode og et brugernavn.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laegehussydfyn.dk

Hvem kan se min sundhedsplatform?

Pårørende eller andre fortrolige over 18 år kan få adgang til en patients Min Sundhedsplatform. Patienten kan give fuldmagt digitalt eller ved at printe en erklæring, udfylde og aflevere den på hospitalet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på minsundhedsplatform.dk

Hvor meget medicin har jeg tilbage?

I Medicinkortet får du overblik over dine aktuelle og afsluttede medicinordinationer. Du kan se dine recepter, og hvor mange udleveringer du har tilbage, og du har mulighed for at anmode din læge om receptfornyelse. Hvis du har børn under 15 år, kan du også se deres medicinkort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Kan man se sine egne røntgenbilleder?

Se din journal. Du kan læse, hvad hospitalsansatte skriver om dig i din journal, og du kan se resultater på blodprøver, røntgenbilleder, osv. Oplysningerne ligger på sundhed.dk og i appen MinSundhed, hvor du skal logge ind med NemID/MitID. Hvis du ikke har NemID/MitID, kan du søge om aktindsigt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.rm.dk