Du starter med at downloade MobilePay-appen til din smartphone eller din tablet. Du kan downloade appen i App Store til iPhone og iPad og i Google Play Store til Android.
Kan man få MobilePay uden NemID?
For at du kan tilknytte en afsenderkonto til MobilePay, kræver det, at du har MitID. Det er en del af vores høje sikkerhed. Har du ikke MitID, kan du derfor ikke tilføje en afsenderkonto i MobilePay-appen.
Hvordan får jeg MobilePay når jeg er 13 år?
Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.
Kan man selv oprette MobilePay?
Download MobilePay-appen. Åbn MobilePay og vælg 'Log på (eksisterende bruger)' Indtast det nye mobilnummer og derefter dit CPR-nummer.
Hvad koster det at have en MobilePay konto?
MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig. Du kan bruge alle betalingskort inklusiv Dankortet. Du kan overføre penge til andre private MobilePay-brugere.
Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling
Hvad skal man bruge for at få MobilePay?
Have et dansk mobilnummer. Have et dansk CPR-nummer. Vær opmærksom på at det ikke må være et administrativt CPR-nummer. Udlændinge der bor i eget land, men arbejder i DK, kan fx ikke bruge MobilePay.
Er MobilePay gratis for private?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Er MobilePay Visa eller Dankort?
Du kan bruge følgende kort i MobilePay: VISA. VISA/Dankort.
Hvor lang tid tager det at få MobilePay?
Hvis du allerede har en kortløsning via en af vores partnere (se kortindløsere nedenfor), vil det normalt være nemt at få MobilePay Online - ofte indenfor få timer.
Kan man oprette MobilePay med MitID?
Sådan godkender du med MitID appen
Tryk på den blå knap Åbn MitID app. Du kommer nu automatisk over i MitID appen. Swipe for at godkende. Husk altid at læse, hvad du er i gang med at godkende for at sikre, at det svarer til det, du ønsker at gøre.
Kan man have samme MobilePay på to telefoner?
Du kan sagtens aktivere MobilePay på flere mobiler eller tablets. Du skal bare logge på som eksisterende bruger med det samme mobilnummer og følge ovenstående vejledning. Slet gerne MobilePay-appen fra din gamle mobil eller tablet, hvis du ikke skal bruge den længere.
Kan man overføre penge til en som ikke har MobilePay?
Har den person, du vil overføre pengene til, ikke MobilePay, får du tilbudt at sende en invitation til almindelig SMS-takst. Du kan først lave overførslen når modtageren har oprettet en MobilePay aftale.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvordan opretter jeg MobilePay til mit barn?
- En mobil enhed (fx smartphone eller tablet). Se tekniske krav.
- Et dansk mobilnummer.
- Et dansk CPR-nummer. Vær opmærksom på at det ikke må være et administrativt CPR-nummer. ...
- Et MitID.
- Et dansk kreditkort eller debetkort. ...
- En dansk bankkonto. ...
- En e-mail adresse.
Hvilken bank ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvilken bank har MobilePay?
MobilePay by Danske Bank® er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder.
Kan man betale med MobilePay i butikker?
Butikker har mulighed for at tilbyde betaling med MobilePay via forskellige løsninger. Du kan opleve at betale via butikkens MobilePay-nummer (ofte små virksomheder) eller betale via QR-koder.
Kan ens MobilePay blive lukket?
MobilePay har ret til uden varsel at spærre for din adgang til at benytte MobilePay af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller ved mistanke om uberettiget brug, herunder hvis: Det/de kort eller den/de modtager- og/eller afsenderkonto/konti, der er tilknyttet MobilePay, lukkes eller spærres.
Hvorfor lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker betalingsdelingsapp'en WeShare fra februar 2023. Det skriver selskabet på sin hjemmeside. Lukningen skyldes, at det er for dyrt at holde app'en kørende.
Er det sikkert at modtage penge på MobilePay?
Dine oplysninger er beskyttet
Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.
Er MobilePay en sikker betaling?
MobilePay er den mest benyttede app til betalinger i Danmark. MobilePay er generelt en meget sikker betalingsform. Her kan dine kortoplysninger aldrig læses fra appen. Dine konti og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via din personlige login-kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse.
Kan man overføre penge fra MobilePay til bankkonto?
Hvornår bliver MobilePay-betalingerne overført til min bankkonto? Indbetalingerne fra MobilePay bliver overført til din bankkonto én gang dagligt. Det er ikke muligt selv at vælge, hvornår overførslen skal finde sted.
Hvordan får jeg MobilePay på min telefon?
Download MobilePay-appen til din smartphone eller din tablet. Du kan downloade appen i App Store til IPhone og iPad, i Google Play Store til Android og i Windows Phone Store til Windows Phone. Åbn MobilePay-appen og vælg 'Opret ny bruger'. Indtast dit mobilnummer.
Hvad koster det at overføre på MobilePay?
Alle brugere kan overføre og modtage penge med MobilePay, uden det koster noget. Du skal have et dansk mobilnummer. Du skal have en mobil enhed fx en smartphone eller tablet.