Antal ansatte (deltid inkl.) januar 2021: 1.972.
Hvor stor er normal nye lager?
Fakta om 'Normal Logistikpark'
Projektet opføres altså med vægge som en kombination af beton og stål. Der er tale om et projekt på næsten 80.000 kvadratmeter lager og kontor samt næsten 60.000 kvadratmeter areal til parkering, specielt af lastvogne.
Hvor mange butikker har normal?
NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013. I dag består kæden af mere end 640 butikker i 8 lande. Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.
Hvem ejer firmaet normal?
Stifterne, Torben Mouritsen og Bo Kristensen, er ligeledes blandt aktionærerne sammen med Løvens Hule-investoren Jan Dal Lehrmann, der er bestyrelsesformand i Normal. Søren Fauli, der udover maskotten var med til at udvikle hele konceptet bag Normal, solgte sine aktier i 2017 for et tocifret millionbeløb.
Hvor meget ejer Søren Fauli af normal?
Ifølge cvr-registeret ejer han i dag 71 procent af selskabet. Også Løvens Hule-investoren Jan Lehrmann er en del af ejerkredsen. Navnet, maskotten og markedsføringen har filminstruktøren Søren Fauli været med til at udvikle.
Hvad køber du i Normal? - 20 sek.
Er Søren Fauli rig?
Efter at den 60-årige filminstruktør for syv år siden solgte sine aktier i butikskæden Normal, har han været velsignet med en formue, som gør ham rigere og rigere. Ifølge det seneste regnskab for Dauli Film endte regnskabsåret 2022/23 med et overskud på 5,1 millioner kr.
Hvem ejer kæden Normal?
Bestseller-ejer og -direktør Anders Holch Povlsen er hovedaktionær i Normal, mens også serieinvestor Jan Lehrmann og Torben Mouritsen, der selv var med til at stifte Normal, ejer en mindre andel med 5-10 pct. hver.
Er NORMAL dansk ejet?
NORMAL er en danskejet detailkæde. Vi åbnede dørene til den første butik i Silkeborg i april 2013, og siden da er NORMAL vokset til en kæde med mere end 635 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien.
Hvem er Torben Mouritsen?
Torben Mouritsen er medstifter og CEO for detailkæden NORMAL.
Hvor mange butikker har NORMAL i Europa?
Der er 542 butikker (medio januar 2024) i de følgende lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Frankrig, Portugal, Spanien.
Er der NORMAL i Frankrig?
NORMAL er en danskejet detailkæde. Vi åbnede dørene til den første butik i Silkeborg i april 2013, og siden da er NORMAL vokset til en kæde med mere end 500 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.
Hvilket land har flest NORMAL butikker?
Norge er der er det land, hvor Normal-kæden har flest butikker med over 160 forretninger i landet, hvor omsætningen voksede 30 pct. i i seneste regnskabsår til 2 mia.
Hvilket land har lavet NORMAL?
Detailkæden Normal er stiftet af Torben Mouritsen og Bo Kristensen. De åbnede første butik i Silkeborg i 2013. Kæden har nu 456 butikker i seks lande – heraf over 100 rundt om i Danmark.
Hvor stort er Normals hovedlager?
Byggeriet skal bestå af 78.000 kvadratmeter lager og kontor samt 60.000 kvadratmeter til parkering. - Siden Normal blev etableret i 2013, har vi bygget 300 butikker i seks lande, og er ad flere omgange vokset ud af vores lagre.
Hvem bygger Normal?
BASE Erhverv med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, er totalentreprenør på projektet, som er det største i firmaets historie. Projektet udføres i et samarbejde med ingeniørfirmaet Rønslev, Horsens, og arkitektfirmaet Frost Larsen, Skanderborg.
Hvor stor er Normal?
Normal-byggeriet
Første officielle skridt til Normals nye logistikcenter blev taget, da kæden i slutningen af marts 2021 købte en 194.000 kvm. stor erhvervsgrund af Hedensted Kommune på Kildeparken for 23,9 mio.
Hvor ligger Danmarks største NORMAL?
NORMAL er en af de mest fremadstormende kæder i hele Norden. Danskerne er vilde med butikkerne, hvor man kan få kendte mærkevarer til helt særlige skarpe priser. Nu satser de endnu mere på Aalborg. Til efteråret åbner Danmarks største NORMAL i Aalborgs midtby på over 700 kvadratmeter.
Hvor meget omsætter NORMAL for?
Det skriver Jyllands-Posten Erhverv. Butikskæden Normals regnskab for 2022/2023, viser at kædens omsætning ramte 8,6 mia. kr., hvilket er lige knap 48 pct. højere end året før.
Hvornår blev NORMAL lavet?
I april 2013 åbnedes dørene til den allerførste NORMAL-butik i Vestergade i Silkeborg, men i november 2022 lukkede og slukkede NORMAL butikken, der startede det hele. Heldigvis var der kun tale om en nedlukning i Vestergade, for butikken er flyttet til en central placering på Torvet i Silkeborg.
Hvem er Normals konkurrenter?
Når folk vil have normale råvarer er det typisk i Netto, Rema1000, Kvickly og lign. de går i, fordi de også har alt andet de skal bruge når de handler. Normals sortiment er rigtig meget personlig pleje og der er der butikker, som for eksempel Matas.
Hvor får NORMAL deres varer fra?
Butikken betegner sig selv, som at være i stand til at konkurrere med andre på markant lavere priser på mærkevarer, da de importerer varerne fra EU (Normal, 2018). Virksomheden gør brug af parallelimport, hvilket vil sige, at de importerer deres vare fra distributører i EU, og får dem til billigere priser.
Hvad er NORMAL kendt for?
NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Kæden har nu mere end 480 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.
Hvem har aktier i NORMAL?
Ifølge Forbes havde Povlsen en formue på $5,8 milliarder i juni 2015. Holch Povlsen ejer to tredjedele af aktierne i butikskæden Normal og er dermed hovedaktionær. I 2021 købte han 25 % af Coolshop. I 2021 investerede Anders Holch Povlsen et stort beløb i Lunar A/S, en dansk app-bank.
Er NORMAL en produktionsvirksomhed?
Normal A/S er primært en handelsvirksomhed, dog har de også lavet deres egne linje af produkter hvor de har vand, slik osv. Derfor kan de også betegnes som en produktionsvirksomhed. Deres kerneydelse er dog at købe og videresælge mærkevareprodukter til en god pris.
Hvad sælger NORMAL mest af?
Normal sælger helt normale varer til lave faste priser, de sælger personlige plejeprodukter, husholdningsprodukter, kosmetik, dyremad, skriveartikler, helsekost, drikkevarer mm. Deres koncept er at handle mærkevarer ind fra andre EU-lande billigere end hvad andre detailvirksomheder gør (såkaldt parallelimport).