I 2021 blev appen den 10. mest downloade mad- og drikke-app på verdensplan. I Danmark har mere end 5.000 forretninger har brugt appen til salg af overskudsmad siden opstarten. Too Good To Go beskæftiger over 1.200 medarbejdere.
Hvor meget tjener Too Good To Go?
til selskabet, der arbejder for at modvirke madspild. Too Good to Gos omsætning stiger til gengæld til 493 mio. kr. i 2021.
Hvem ejer Too Good To Go?
I efteråret 2015 sidder idémand og medstifter Thomas Momsen på en klassisk buffetrestaurant og undrer sig over, hvor meget mad der bliver smidt ud. Han får idéen til konceptet, som han fortæller til de to andre medstiftere, Stian Olesen og Klaus Pedersen.
Hvor mange måltider har Too Good To Go reddet?
I Danmark har Too Good To Go i løbet af det seneste år ”reddet” 3,4 millioner måltider fra at ende i skraldespanden i samarbejde med partnere som COOP, Netto, Føtex, Lidl, Lagkagehuset, Bodenhoff og Q8.
Hvor mange virksomheder samarbejder Too Good To Go med?
Too Good To Go har 15.000 samarbejdspartnere fordelt rundt i verden, hvor 1850 af dem er danske virksomheder der er tilknyttet appen. Knorr og Santa Maria. Too Good To Go samarbejder med deres leverandører om at bekæmpe madspild.
Too Good to Go: living off food waste for a WEEK - Which?
Hvor meget madspild har Lagkagehuset?
Fakta om madspild:
715.000 ton årligt. Heraf udgør brød og kager cirka 20 procent.
Hvor kommer Too Good To Go fra?
Chefen for Too Good To Go stammer fra Ringkøbing: Mette Lykke går selv efter at redde bagerposerne. Ringkøbing/København: Mette Lykke er en travl kvinde som chef for 1.400 ansatte, så derfor giver hun sjældent interview. Hun gjorde dog en undtagelse med ugeavisen fra sin fødeby.
Er Too Good To Go markedsleder?
pladsen over de mest downloadede apps på verdensplan i kategorien 'mad og drikke'. Den danske app Too Good To Go, der forbinder forbrugere med forhandlere, der har mad i overskud, blev i første halvår af 2022 den 7. mest downloadede mad- og drikke-app på verdensplan.
Hvornår er det bedst at hente Too Good To Go?
Forretningerne ved ca. hvor meget mad de har tilbage dagligt, og derfor kan de normalt forudsige, hvor mange portioner (lykkeposer eller lykkebokse) de har til salg næste dag. Når du bestiller dit måltid til næste dag efter dagens afhentningstidspunkt, betyder det bare, at du har bedre tid til at bestille din mad.
Kan man annullere Too Good To Go?
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil annullere en bestilling? Hvis du vil annullere en bestilling, kan det gøres i MyStore. Det skal ske senest to timer før afhentningsvinduet starter.
Hvilken slags virksomhed er Too Good To Go?
Virksomheden Too Good To Go er den dansk servicevirksomhed der blev etableret i 2015, det er en servicevirksomhed fordi de formidler kontakten mellem forbrugeren og virksomhederne. og derved bekæmpe madspild.
Hvornår blev Too Good To Go etableret?
Den danske madspildsapp Too Good To Go, der blev stiftet i 2015, har i selskabets seneste regnskab blodrøde tal på bundlinjen. Intet mindre end 344 mio.
Hvorfor virker Too Good To Go ikke?
Hvis du ikke kan huske e-mailadressen, du har brugt til oprettelse af din konto, så kontakt os herunder. Oplever du tekniske problemer med appen? Ofte hjælper det at slette og geninstallere appen. Hvis det ikke er nok, så kontakt os meget gerne herunder.
Hvem er too good to Gos konkurrenter?
Too Good To Go har altså derfor virkelig været gode at skabe diversifikation på deres produktområder, så hvis en branche rammes af en ''krise'' har Too Good To Go mange andre ben at stå på. Til Too Good To Go Huset og Too Good To Go Markedsplads har de samarbejdspartnere såsom Urtekram, Knorr og Santa Maria.
Hvor kan man få gratis mad?
MODTAG MAD: GratisMad.dk er en lettilgængelig, gratis landsdækkende platform, som gør det nemt for danskere i madfattigdom, dvs. DONÉR MAD: GratisMad.dk er også en landsdækkende gratis platform for lokale donorer af overskudsmad, fx.
Hvordan bestiller man Too Good To Go Netto?
- Download Too Good To Go-appen.
- Find din lokale Netto og køb en pose via appen.
- Kom ned i din lokale Netto og vis kvitteringen på app'en til en medarbejder.
- Modtag din Too Good To Go pose og nyd maden med god samvittighed.
Er Too Good To Go i udlandet?
Too Good To Go er i dag til stede i 14 lande (Danmark, Norge, Tyskland, England, Frankrig, Belgien, Holland, Schweiz, Spanien, Italien, Polen, Østrig og Portugal. Sverige er under opbygning). Too Good To Go har i dag over 18 mio.
Hvor meget koster madspild?
Madspild fra primærproduktionen udgør 100.000 ton pr. år, mens fødevareindustrien står for et årligt madspild på 133.000 ton. Madspild koster danske husholdninger 13,5 milliarder kroner om året inkl. moms og afgifter.
Hvor er der mest madspild i verden?
Ifølge notatet ”Food price watch” fra Verdensbanken, smider Nordamerika mest mad ud pr. indbygger i husholdninger (115 kilo pr. år) efterfulgt af Europa (95 kilo pr. år), mens lande i Afrika syd for Sahara smider mindst ud (6 kilo pr.
Hvor mange ansatte er der i Lagkagehuset?
Lagkagehuset har mere end 3.000 medarbejdere i Danmark, og alle som én er uundværlige.
Hvor meget blev Lagkagehuset solgt for?
Sig navnet: “Lagkagehuset,” og de fleste vil nikke genkendende til den populære, danske bagerkæde, der i juni blev solgt for en pris på den pæne side af 1,5 mia. kr.
Hvor meget tjener man som ungarbejder i Lagkagehuset?
UNGE UNDER 18 ÅR
71,60 kr.
Hvad hed Lagkagehuset før?
Gennem årene åbnede Lagkagehuset flere steder i København, mens Skallebæk bageriet i 2008 åbnede sin nummer to butik i Aabenraa i Sønderjylland. I 2008 fusionerede Skallebæk og Lagkagehuset til en stor bagerkæde med navnet Lagkagehuset.
Hvem laver mest madspild i Danmark?
Opgørelsen for husholdningerne er dog ikke opdateret, det forventes undersøgt i 2022. Fødevareindustrien tegner sig for den største del, 385.000 ton madspild årligt. I den kategori genererer mejerier den største andel, 218.000 ton. Og kategorien ”anden fødevareindustri” for 156.000 ton årligt.
Hvilken aldersgruppe smider mest mad ud?
En undersøgelse fra Fødevarestyrelsen i 2018 peger på, at unge 18-34-årige er den gruppe, der smider mest mad ud. I denne undersøgelse ser vi nærmere på de unges mad- og indkøbsvaner med det formål at forklare, hvorfor de unge har så relativt stort et madspild, og hvad der kan motivere dem til at smide mindre mad ud.