Der er altid inkluderet 10 km i prisen, derefter koster det 7 kr. pr. km. For flexture på tværs af kommuner stiger kilometerprisen til 14 kr.
Hvad betaler man for flextrafik?
Standardprisen er 7 kroner pr. kilometer, minimum 35 kr. Prisen kan komme helt ned på 3 kroner pr.
Hvor meget koster en flex taxa?
Standardprisen er 7 kroner pr. kilometer, minimum 35 kr.
Kan pensionister få flextrafik?
Hvis du er pensionist og kan bruge bus eller tog, så er rejsekortet en god mulighed. Flextrafik er kollektiv trafik på tidspunkter og i områder, der ikke er dækket af almindelig bustrafik. Her kan du bruge Flextur eller Flexbus.
Hvad er forskellen på Flextur og flextrafik?
Flexturene skal du bestille i god tid - som regel senest 2 timer før du vil afsted. Flextrafik kører som regel ikke om natten. Afgangstidspunktet kan du ikke helt selv bestemme. Du kan ønske en tid, men du kan blive hentet både før og efter.
Så Meget Koster det at EJE BIL i Danmark / Oversigt over månedlige udgifter
Hvornår er flextrafik gratis?
Du kan få transport eller få udgifterne til transport betalt, hvis du er i sikringsgruppe 1 og opfylder et eller flere af disse krav: din tilstand kræver transport med ambulance eller sygekøretøj til akut skadebehandling, eller. du skal til speciallæge, som er mere end 50 km fra, hvor du bor, eller. du er pensionist.
Hvor lang tid før skal man bestille flextrafik?
Du skal bestille din Flextur senest 2 timer før ønsket afhentning og maks. 14 dage før.
Hvordan bliver jeg visiteret til flextrafik?
Opret dig som kunde og bestil flextur på flextrafiks selvbetjening. Du kan også ringe til Movias Kundecenter på 70 26 27 27, eller bruge flextrafik-appen i Google Play eller App Store. Fordele ved at bestille online: Det er nemt og fleksibelt at bestille flextur online på movia.flextrafik.dk.
Er flextur for alle?
Flextur er kollektiv trafik, bare med mindre vogne der kører på bestilling. Det er kørsel fra adresse til adresse efter dit behov. Du kører sammen med andre og vognen kører måske en omvej for at hente dem. Alle kan benytte sig af Flextur.
Kan man betale med rejsekort i flextrafik?
Rejsekort og periodekort fra FynBus eller DSB kan ikke tilknyttes som betalingskort til Flextur. Flextur kan kun betales med de betalingskort, der er mulige i systemet, og ikke med Rejsekort eller periodekort fra FynBus eller DSB.
Hvem kan få bevilget flextrafik?
Du kan få handicapkørsel med Movia Flextrafik, hvis du er svært bevægelseshæmmet, har et omfattende synshandicap, en demensdiagnose eller erhvervet hjerneskade.
Kan alle benytte flextrafik?
Flextur kan benyttes af alle borgere helt på linje med bus, tog og metro i og mellem kommuner med flextur, og skal bestille seneste to timer før ønsket afhentningstidspunkt.
Hvordan opretter jeg mig på flextrafik?
For at komme i gang med oprettelsen skal du anvende dit MitID. Du vil efterfølgende blive ført videre igennem oprettelsesprocessen, hvor du bliver bedt om at indtaste kontaktoplysninger såsom mobilnummer og mailadresse. Oprettelsesprocessen påbegyndes, når du klikker på knappen til højre – Log ind med MitID.
Hvad er reglerne for flextrafik?
Flextrafik uden visitering kan benyttes af alle borgere helt på linje med bus, tog og metro. Der køres ikke efter en fast køreplan, men turen skal bestilles senest to timer før ønsket afgang. Det er ikke nødvendigt at gå ned til et stoppested, da du bliver hentet på den ønskede adresse.
Hvordan bestiller jeg en flextaxa?
Du kan bestille din flextur på tlf. 87 40 83 00 (tast 2) alle ugens 7 dage kl. 8.00 - 16.00.
Hvad koster det at køre med Flexhandicap?
En tur med flexhandicap koster 24 kroner for de første 5 km, svarende til en 2 zoners kontantbillet med bus, tog eller metro. Kører du længere end 5 km, så koster turen 2,40 kr./km op til de første kørte 40 km. Hver kilometer udover 40 km. koster 1,20 kr./km.
Hvad koster det at rejse med rejsekort flex?
Rejsekort Flex kan du købe til voksen over 16 år eller barn mellem 0-15 år. Prisen er 50 kroner. Kortet kan du låne ud til andre, så I er flere i familien, der kan bruge det. Du får også adgang til selvbetjeningen online og tank-op-funktionen.
Er det billigere at køre med rejsekort?
Med Rejsekort får du de rabatter, du skal have, helt automatisk. Du får blandt andet 20% rabat på rejser, der starter udenfor myldretiden. Måske har du bemærket, at din rejse koster noget mindre, hvis du rejser tidligt om morgenen, om aftenen eller i weekenden? Det skyldes den tidsrabat, du får med Rejsekort.
Hvornår er man gratis på rejsekort?
En voksen på rejsekort, der er checket ind, kan medtage op til 2 børn under 7 år kvit og frit. Børn fra 7 år til 15 år inkl. og børn under 7 år, der rejser alene, betaler ca. halvdelen af prisen for en voksen, og skal derfor checke ind.
Er rejsekort billigere for pensionister?
Får jeg pensionistrabat når jeg har Rejsekort personligt til pensionister? Med rejsekort personligt til pensionister får du 25 % rabat, uanset hvornår på døgnet du rejser.
Hvad er billigst Rejsekort eller billet?
Billigere end enkeltbillet
Uanset, hvem du er, og hvornår du rejser, er Rejsekort billigere end enkeltbilletter med meget få undtagelser. Du kan altid tjekke prisen med forskellige typer af kort og billetter på Rejseplanen.
Hvad koster en Pensionist togbillet?
Som pensionist får du op til 25% rabat, når du køber en almindelig enkeltbillet. Alle ugens dage. Billetten gælder også i bus, tog, metro og lokalbane, men kun i afrejse- og ankomstzonen. Køb på dsb.dk, i DSB App, i billetautomaten eller 7-Eleven på stationen.
Hvor meget koster et pensionistkort?
Pris for pensionistkort i 3 måneder
660 kr.
Hvad koster et pensionistkort i 2023?
Pensionister, der rejser på pensionistkort, vil opleve en prisstigning på mellem 4,5 og 4,8 pct. Prisen for et tre-zoners kort med tre måneders gyldighed stiger således i alt 30 kr., svarende til 10 kr. om måneden. Mens et pensionistkort til 1 storzone stiger med 40 kr.
Hvor meget koster en 24 timers billet?
Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.