Hvordan fornyer jeg mit Ungdomskort? På fanen 'Dine Ungdomskort' vælger du 'Ændre perioder'. Du kan tilføje perioder frem til din godkendelse udløber. Her kan du rette eksisterende perioder, slette perioder og tilføje nye.
Hvornår betaler jeg for mit ungdomskort?
Bestil i god tid - du skal først godkendes til Ungdomskort og derefter bestille og betale hos trafikselskaberne. Du modtager dit Ungdomskort med posten, senest 14 dage efter du har bestilt det hos trafikselskaberne.
Hvornår trækkes der penge til mit ungdomskort?
Normalt 3-4 dage før første gyldighedsdato. Betalingen finder sted ved levering af kortet et par dage efter, at beløbet er reserveret. Beløbet hæves på din konto, når kortet er udstedt.
Hvordan ændrer jeg betalingskort på ungdomskort?
På mitungdomskort.dk skal du vælge fanen 'dine ungdomskort'. Tryk på 'skift betalingskort'. Vær opmærksom på, hvis du har flere godkendelser, at vælge den knap, der står over den godkendelse, du har dine fremtidige bestillinger på.
Hvad gør man hvis ens ungdomskort er sat på pause?
Hvis dine perioder står på "pause", er det fordi, at du ikke har bestilt ungdomskort i denne periode. Du skal hurtigst muligt logge ind på mitungdomskort.dk og tilføje de perioder, som du ønsker. Det gør du under fanebladet "Dine ungdomskort" og klikke på "Ændre perioder".
Ungdomskort - Periodeændring
Kan man sætte sit periodekort på pause?
Nej, der kan ikke holdes pause på et Pendlerkort. Pendlerkortet kan refunderes efter gældende regler om refundering af delvist benyttet Pendlerkort.
Kan man sætte sit ungdomskort på pause?
Gå til fanen 'Dine Ungdomskort', og klik på 'Ændre Perioder'. Her kan du både slette og ændre perioder. Du skal lige være opmærksom på, at hver periode skal være på mindst 30 dage. Tryk 'Gem ændringer', når du er færdig med at ændre din periode.
Hvordan betaler man for et ungdomskort?
Du kan enten vælge at tilmelde dig en løbende betalingsordning eller betale efter faktura. Det vælger du selv, når du tilmelder dig på ungdomskort.dk. Vær opmærksom på, at fakturaen bliver sendt til den e-mail, du har oplyst ved bestilling.
Hvor skal man huske at skifte betalingskort?
Hvad skal jeg huske, når jeg får et nyt Visa/Dankort? Når du modtager dit nye Visa/Dankort, skal du huske at ændre dine kortoplysninger på diverse abonnementssider – fx hvis du har Brobizz, Rejsekort, MobilePay, streamingtjenester som Netflix eller andet.
Hvor meget koster et ungdomskort om måneden?
Ungdomskort gælder i både skoleperioder og ferieperioder. Prisen for et 30-dages Ungdomskort er i 2024 418,20 kr. for studerende på ungdomsuddannelser, og 663,00 kr. for studerende på videregående uddannelser og for øvrige 16-19-årige.
Kan man få penge tilbage for ungdomskort?
Ungdomskort kan du få refunderet, hvis der er mindst 30 dage tilbage af kortets gyldighed. Du får penge tilbage for ubrugte dage minus 8 dage.
Kan man tage folk med på ungdomskort?
Ja, hvis du har et aktivt Ungdomskort, kan du rejse til halv pris indenfor andre lokale takstområder. Her kan du nemlig rejse på Børnebillet eller med Rejsekort (flex eller anonym, hvor du rejser som 'barn'), når du kan fremvise et gyldigt Ungdomskort.
Hvorfor er mit ungdomskort så dyrt?
Ungdomskortperioder kan variere i længde og dermed i pris. En periode ler ligger som den sidste i en godkendelse, bliver automatisk tilpasset ved bestilling til at fylde godkendelsen ud. Den kan derfor være længere og derfor dyrere.
Hvor mange zoner gælder ungdomskort?
Ungdomskortet giver mulighed for at rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Hvis du går på en godkendt uddannelse, kan du rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted.
Hvor meget betaler man for ungdomskort?
Du er elev på en ungdomsuddannelse
Pris: 13,94 kr. pr. gyldighedsdag.
Hvad skal opdateres når man får nyt kort?
Når du får et nyt betalingskort, skal du huske at ændre dine kortoplysninger hos forskellige tjenester. Fx MobilePay, Brobizz og rejsekort.
Hvordan ser jeg mine kortbetalinger?
- Åbn mobilbanken og log ind på sædvanlig vis (vejledning)
- Vælg "Kort " i menuen.
- Vælg det kort, du ønsker at se kortoplysningerne på
- Tryk på knappen "Vis kortoplysninger", som sidder lige under billedet af kortet. ...
- Nu kan du se oplysninger om kortet i detaljer.
Hvordan aktivere jeg mit nye hævekort?
Er dit nye kort et Visa/Dankort, kan du aktivere det ved at ringe til Danske Bank Kortaktivering. Indtast debit-nummer fra dit nye Visa/Dankort - det starter med 4571. Afslut med #. Indtast de fire sidste cifre i dit CPR-nummer og afslut med #.
Hvor skal jeg købe billet fra ungdomskort?
DSB Billetautomat
Barn (12 - 15 år inkl.) Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen. Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet. Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.
Hvilken billet skal man købe hvis man har ungdomskort?
Hvornår skal jeg købe tillægsbillet, når jeg har et Ungdomskort? Du skal købe en Ungdomsbillet, hvis du på din rejse krydser en takstgrænse med tog mellem dit eget takstområde og et andet takstområde. Du kan se et kort over takstgrænserne her.
Hvad er et periodekort?
Med et Pendlerkort betaler du en fast pris forud for at rejse i nogle valgte zoner i en fastlagt periode. Du kan ikke sætte penge ind på et Pendlerkort, men kun forny perioder på det. Med et Pendlerkort skal du kun checke ind på busrejser. Eller hvis du skal aktivere en ny periode.
Kan man bruge ungdomskort i sommerferien?
Er du ung (16-19 år) eller studerende på en ungdoms- eller videregående uddannelse, kan du rejse lige så meget, du vil, til en fast, lav pris i dine zoner – også når det er ferie eller weekend. Skal du rejse rundt i Danmark, hvor dit Ungdomskort ikke gælder, kan du få rabat.
Kan jeg ændre mine zoner på mit ungdomskort?
Vælg zoner
Under bestillingen af ungdomskort på mitungdomskort.dk er der på visse strækninger mulighed for at vælge rute. Du vælger ruten til venstre for zonekortet. Det vil fremgå på kortet med grøn farve, hvilke zoner du kan køre i. Bemærk, at du må køre i både de lysegrønne og de mørkegrønne zoner.
Kan man tilkøbe zoner til ungdomskort?
Du kan rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, hvis du går på en godkendt uddannelse. Derudover er der følgende fordele med et Ungdomskort: Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i. Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børne- eller ungetakst.