Hvorfor skal jeg MitID-valideres, når jeg tilføjer en afsenderkonto i MobilePay? Brug af MitID er et led i den høje sikkerhed, vi har i MobilePay. Du skal bruge MitID, når du tilføjer en afsenderkonto, på samme måde som du skal bruge 3D Secure, når du tilføjer et kort.
Kan jeg bruge MobilePay uden MitID?
For at du kan tilknytte en afsenderkonto til MobilePay, kræver det, at du har MitID. Det er en del af vores høje sikkerhed. Har du ikke MitID, kan du derfor ikke tilføje en afsenderkonto i MobilePay-appen.
Hvorfor virker MitID ikke på MobilePay?
Du skal bruge MitID for at logge ind på siden. Bemærk, hvis du får fejl-beskeden 'Der opstod en fejl ved indtastning af dit kortnummer', på Nets' hjemmeside så skal du kontakte din egen bank, som kan hjælpe dig videre med at få oprettet et personligt kodeord, som du kan bruge til online handel og dermed også MobilePay.
Hvordan får man MobilePay med MitID?
Sådan godkender du med MitID appen
Tryk på den blå knap Åbn MitID app. Du kommer nu automatisk over i MitID appen. Swipe for at godkende. Husk altid at læse, hvad du er i gang med at godkende for at sikre, at det svarer til det, du ønsker at gøre.
Hvorfor skal jeg opdatere min MobilePay?
Vi opdaterer løbende MobilePay. Vi forsøger samtidigt at tage hensyn til både ældre telefoner og gamle styresystemer. Af tekniske og sikkerhedsmæssige årsager er vi dog af og til nødt til at stoppe med at understøtte iPhones og Android telefoner med ældre styresystemer.
Sådan får du MitID med pas og MitID app - maj 2023
Er det korrekt at MobilePay skal opdateres?
Du skal opdatere MobilePay-appen for at bruge den. Hent den nyeste version i App Store eller Google Play. Vi optimerer hele tiden appen til de nyeste versioner af operativsystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere.
Hvordan opdateres MitID app?
Du skal starte med at sikre dig, at din MitID-app er opdateret. Det sker enten automatisk fordi din SmartPhone/Tablet er indstillet til det, eller ved at du henter en opdatering af din MitID-app i App Store (for Apples IPhones/IPads) eller Google Play (for øvrige SmartPhones/Tablets).
Kan jeg logge på netbank uden MitID?
Siden 31. oktober 2022 har du ikke kunnet bruge NemID til at logge på netbank og til at godkende betalinger på nettet. I stedet skal du bruge MitID eller andre metoder.
Hvorfor kan jeg ikke godkende i MitID app?
Vises knappen 'Åbn MitID app' ikke? Hvis der er steder, hvor du oplever, at 'Åbn MitID app' knappen ikke vises, skyldes det højst sandsynligt den måde, at siden har implementeret MitID på. Du kan i stedet logge på på en computer eller tablet, hvor skærmen er større.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Er der noget galt med MobilePay i dag?
Nuværende driftsstatus:
Der er i øjeblikket normal drift.
Hvornår stopper MobilePay?
MobilePay appen valgte ved årsskiftet at sige farvel til nogle versioner af styresystemer til både Android og iOS.
Er der nye regler for MobilePay?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Er MobilePay knyttet til kort eller konto?
MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet, når du betaler eller overfører penge. Du skal bare klikke på feltet lige under kommentarfeltet, inden du godkender betalingen. Sæt hak ved det kort, du vil bruge og godkend betalingen.
Kan man have 2 numre til MobilePay?
Ja, du kan godt have den samme MobilePay-konto tilknyttet flere mobile enheder. Sådan gør du: Download MobilePay-appen til begge enheder. Log på med det samme mobilnummer på begge enheder.
Er der problemer med MitID i dag 2023?
Opdateret 23. oktober 2023. Samsung har udsendt en ny sikkerhedsopdatering, som har løst tidligere problem med at anvende MitID appen på Samsung mobiltelefoner med android 13. Det er derfor nu muligt for brugere med Samsung mobiltelefoner at sikkerhedsopdatere, uden at det medfører fejl i brugen af MitID appen.
Hvorfor kan jeg pludselig ikke bruge MitID?
Hvis du fx taster din PIN-kode forkert for mange gange, bliver din MitID app midlertidigt spærret i en kort periode. Du kan kontakte MitID Support eller Borgerservice, hvis du har brug for hjælp til at åbne den igen.
Hvad skal jeg gøre når MitID ikke virker?
- Du skal medbringe gyldig billedlegitimation.
- Du skal kunne svare på kontrolspørgsmål ELLER medbringe vitterlighedsvidne.
Kan man undgå at få MitID?
Der er intet lovkrav om, at man skal have MitID. Det gør det bare en del nemmere for dig at betjene dig selv på internettet.
Hvornår lukker NemID helt ned?
NemID lukker endeligt d. 30. juni 2023. Private tjenester bestemmer selv, hvilke loginmuligheder de vil tilbyde deres kunder.
Hvordan får demente MitID?
Man kan fortsat få MitID ved at logge på sin net- og mobilbank eller via MitID.dk. Man kan også stadig opdatere sine ID-oplysninger med NemID nøgleapp. Har man ikke et gyldigt pas, og er blevet bedt om at opdatere sine ID- oplysninger, skal man fortsat bestille tid i Borgerservice.
Hvad er nyeste version af MitID?
MitID-appen virker ikke på smartphones med Android 14, den nyeste og dermed sikreste version af styresystemet. Appen virker kun op til Android 13, er beskeden fra MitID-support.
Er der nye opdateringer til MitID?
juni 2023 kommet en ny opdatering af MitID appen, som først og fremmest skal mindske risikoen for svindel og samtidig gøre det nemmere for dig at godkende med MitID fra mobiltelefonen. Du vil fra i dag af opleve, at du i nogle situationer skal bruge MitID appen lidt anderledes, end du plejer.
Er det rigtigt at MitID skal opdateres?
Det er vigtigt, at din computer, din mobiltelefon og din tablet hele tiden er opdateret med de seneste udgaver af alle programmer. Nogle gange finder kriminelle et sikkerhedshul i programmer, som mange mennesker bruger - fx Adobe Reader og Java. De finder også huller i styresystemer som Windows, iOS og Android.