Derfor er vikingen i det nye logo selvfølgelig også flankeret af to vikingevenner bevæbnet med henholdsvis kniv og ske, der understreger, at Stryhns Gruppen er i markedet for skandinaviske fødevarer, og at noget så ufarligt som bestik tjener som våben, når man går på togt og erobrer nye markeder, der styrker Stryhns ...
Hvad er der i Stryhns leverpostej?
Ingredienser: Svinelever 35%, spæk, vand, HVEDEmel, skummetMÆLKspulver, løg, salt, ANSJOSER, krydderier, konserveringsmiddel: sorbinsyre, antioxidant: natriumascorbat, stabilisator: E451.
Hvem ejer Stryhns leverpostej?
Stryhns Gruppen er i dag ejet af norske Agra. Agra-koncernen driver fødevareproduktion i Danmark, Norge, Sverige og Polen. Agra er familieejet og blev grundlagt i 1885 af den norske familie Heje.
Hvem opfandt Stryhns leverpostej?
Stryhn`s Leverpostej | Stryhns Leverpostej er perfekt til hverdagen. I Himmelev i udkanten af Roskilde ligger vel nok verdens største leverpostejfabrik. Det er her Stryhn's leverpostej bliver produceret – og det er den blevet siden 1956, hvor Henry Stryhn byggede fabrikken.
Hvor gammel er Stryhns leverpostej?
Stryhns blev grundlagt af Henry Stryhn i 1941, da han startede som selvstændig efter han havde været chauffør i Kødbyen i København. Han begyndte at producere leverpostej.
Reklame for Stryhns leverpostej
Kan man varme Stryhns leverpostej?
Stryhn's Grovhakket postej fås som 175g og 400g. Velbekomme! Opvarmning af postej: Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 400 grams bakkerne 2-3 min.
Hvem grundlagde Stryhns?
Virksomheden er grundlagt af Henry Stryhn i 1941 og har haft sin produktion i Roskilde siden 1956. Virksomheden har i dag tæt på 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.
Hvor kommer Stryhns fra?
Hos Stryhn's er kvalitet en holdning, der præger hele virksomheden og dens ansatte. Det hele begynder med gode råvarer og en fremstilling på fabrikken i Himmelev ved Roskilde, der hele vejen igennem sigter på at give dig den bedste smags- og kvalitetsoplevelse.
Hvilket dyr er leverpostej fra?
Leverpostej er et smørbart pålægsprodukt fremstillet af lever, spæk, krydderier og evt. suppe. Det fremstilles oftest af svinelever, men kalvelever og fuglelever (fra kyllinger, høns, gæs eller ænder) kan også benyttes.
Hvorfor hedder det fransk leverpostej?
Kødhakkeren: Uden den ingen leverpostej og frikadeller
Leverpostej blev opfundet af franskmanden F. L. Beauvais, som slog sig ned i København i 1847.
Er Stryhns markedsleder?
Stryhns er markedsleder med en markedsandel på omtrent 51% i 2016 (Ingemann, 2017), hvor markeds-udfordreren er Tulip som besidder sig af en markedsandel på ca. 20%, og markedsfølgerne er forskellige privat-labels som tilsammen har en markedsandel på 25%.
Hvilken leverpostej er bedst?
Samlet vurdering. Selvom Aalbæk Leverpostej er kåret som vinder i denne smagstest, er der i virkeligheden mange vindere. Fem ud af de 10 leverpostejer bedømmes til at være over middel i smag. De har alle en god afbalanceret smag, hvor mængden af krydderier er godt afstemt i forhold til smagen af lever.
Hvorfor må man ikke spise leverpostej?
Både lever og levertran kan indeholde store mængder A-vitamin, et depotvitamin som ophobes i kroppen. I store doser kan A-vitamin være giftigt. Det ufødte barn er særligt følsomt for store mængder A-vitamin. Du må gerne spise almindelig leverpostej i mindre mængder, da niveauet af A-vitamin er relativt lavt.
Er det sundt at spise leverpostej?
Nej, leverpostej er slet ikke usundt. Faktisk er det en meget sundere spise end rigtig mange går og tror. Indmad som hjerte, nyrer, og lever er generelt rigtig sunde og har et højt indhold af både vitaminer og mineraler.
Hvornår er Stryhns grundlagt?
Fortællingen om Stryhns Gruppen tager sin begyndelse i 1941, hvor Henry Stryhn tog springet fra salgschauffør i Kødbyen til et liv som selvstændig iværksætter og entreprenør. Bevæbnet med sit handelstalent, en jernvilje og en varecykel der kunne lastes med 350 kg.
Kan leverpostej blive for gammel?
En leverpostej kan ofte holde sig mindst i 30 dage, fra den har forladt fabrikken, til supermarkedet skal smide den ud. Men en regelændring fra Fødevarestyrelsen betyder, at butikkerne ikke længere er tvunget til at smide leverpostejen og andre fødevarer ud, når datomærkningen 'Mindst holdbar til' er overskredet.
Hvor meget leverpostej må man spise?
Sundhedsstyrelsen siger god for, at du kan spise leverpostej i mindre mængder. En klassiker som Stryhns leverpostej indeholder kun 35% svinelever, så du kan altså trygt spise en rundtenom leverpostej med rødbeder til frokost.
Er der mælk i leverpostej?
Leverpostej består af svinelever, svinespæk, krydderier, æg, mel, mælk og løg.
Hvem er Stryhns konkurrenter?
Kristian Kornerup fortæller, at koncernens største konkurrenter inden for saucer og kondimenter er de internationale spillere som Hellmanns, Heinz og Kraft, hvor det inden for leverpostej er tale om lokal konkurrence fra primært Danish Crown.
Hvem ejer Gråsten Salater?
Graasten Salater er ejet af Stryhns, som igen er ejet af norske Agra.
Er der gluten i Stryhns leverpostej?
Yderligere Information. Allergener: Indeholder: Hvede (glutenholdigt korn), Fisk, Mælk, Glutenholdigt korn.
Hvem ejer Langeland pølser?
Så stædighed og tro på at alt kan lade sig gøre, når viljen er der, er hovedingredienserne, der har ført et stykke dansk kulturhistorie sikkert videre, nemlig de stolte pølsemagertraditioner på Langeland. Siden 1995 har virksomheden været ejet af Stryhns Gruppen, og indgår nu i den norske Agra koncern.
Hvor spiser man leverpostej?
Det er regionale forskelle på, hvor hyppigt danskerne spiser leverpostej til frokost. Fynboerne fører an og spiser 11% mere leverpostej end den gennemsnitlige dansker. Københavnerne spiser 18% mindre end landsgennemsnittet og er dermed dem, der spiser mindst leverpostej til frokost i Danmark.
Hvor ligger Stryhns?
om virksomheden
Vi har vores hovedkontor i Roskilde og fem produktionssites, som ligger i Graasten, Havnsø, Lystrup, Himmelev og på Langeland. I 2015 modtog Stryhn's fabrikken DIs produktivitetspris, som fremhævede virksomheden som en rollemodel.