Prøv at slette MobilePay-appen fra din telefon - genstart telefonen og geninstaller MobilePay igen. Gør det i den nævnte rækkefølge. Kontroller at MobilePay har tilladelse til at bruge mobildata på din telefon. Sørg for at internetforbindelsen er tilstrækkelig.
Hvorfor virker min MobilePay pludselig ikke?
Kortet kan være spærret til betaling på nettet (nethandel). Kort fra nogle banker er som standard indstillet, så de ikke kan bruges på nettet. Kontakt din bank for at få løst problemet. Du skal minimum én gang have brugt dit kort med pinkode, for at du kan registrere det i MobilePay.
Hvordan får jeg MobilePay til at virke?
Før du kan gennemføre betalingen, skal du have slået trådløs kommunikation til på din smartphone: Bluetooth, hvis du har iPhone og NFC, hvis du har Android eller Windows Phone. Tjek om du er klar ved at klikker på ikonet for trådløs betaling i øverste højre hjørne (MobilePay-ikonet med 2 trådløs-signaler).
Hvorfor kan jeg ikke bruge min MobilePay?
Du kan downloade appen i App Store til iPhone og iPad og i Google Play Store til Android. Du kan også søge på 'MobilePay' i App Store eller Google Play Store. Bemærk at MobilePay er i et ord. Hvis du fortsat ikke kan finde MobilePay, kan det være, fordi din smartphone kører på et styresystem, som vi ikke supporterer.
Hvorfor kan jeg ikke se MobilePay på min konto?
Modtager: Hvis du er modtager og pengene ikke er gået ind på din bankkonto, skal du kontrollere om overførslen står i dine 'Aktiviteter' i appen. Kan du se overførslen i dine 'Aktiviteter', skal du kontrollere, at den bankkonto pengene skal sættes ind på, er korrekt registreret i din MobilePay.
Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling
Hvordan nulstiller man MobilePay?
- Log ind i MobilePay-appen.
- Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
- Vælg 'Konti & kort' i menuen.
- Tryk på kontoen, der skal slettes.
- Tryk på 'Slet' knappen og bekræft, at du vil slette din konto.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Kan man slette MobilePay og oprette igen?
Det betyder, at du ikke kan genoptage MobilePay, sende eller modtage penge, få adgang til appen eller bruge nogle af funktionerne i MobilePay i denne periode. Når aftalen er endeligt opsagt, vil du kunne oprette dig igen, men dine beløbsgrænser fra din tidligere aftale vil fortsat gælde.
Hvorfor skal jeg opdatere min MobilePay?
Hvorfor skal oplysningerne i MobilePay opdateres? MobilePay beder i disse uger alle brugere, som kun er identificeret med CPR-nummer, om at opdatere deres oplysninger med brug af NemID eller MitID for at gøre løsningen mere sikker. Det drejer sig om 1,2 millioner brugere, som får en besked i MobilePay appen.
Hvordan skal jeg opdatere MobilePay?
Du skal opdatere MobilePay-appen for at bruge den. Hent den nyeste version i App Store eller Google Play. Vi optimerer hele tiden appen til de nyeste versioner af operativsystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere.
Kan banken hjælpe med MobilePay?
Betalte du med MobilePay via vores løsning til webshops (det er ikke det samme, som at betale til et MobilePay-nummer), kan din bank hjælpe med at tilbageføre dine penge.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Kan man have samme MobilePay på to telefoner?
Ja, du kan godt have den samme MobilePay-konto tilknyttet flere mobile enheder.
Hvad sker der med MobilePay?
MobilePay-platformen som den ser ud i dag droppes som følge af fusionen med Vipps og Pivo fra henholdsvis Norge og Finland. Det bliver norske Vipps, der skal være den nye fælles platform for betalingsløsningerne i de tre lande.
Er MobilePay Visa eller Dankort?
Du kan bruge følgende kort i MobilePay: VISA. VISA/Dankort.
Er MobilePay knyttet til kort eller konto?
MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet kort eller en konto, når du betaler eller overfører penge.
Hvordan opdatere man MobilePay med MitID?
- Download MobilePay-appen på din nye telefon.
- Åbn MobilePay og vælg 'Log på (eksisterende bruger)'
- Indtast dit mobilnummer og derefter dit CPR-nummer.
- Tryk 'Få adgang igen' og identificer dig med MitID.
- Indtast din kode.
- Indtast den aktiveringskode, du modtager på SMS.
Hvornår skal man opdatere MobilePay?
Du har maximalt 30 dage til at reagere
MobilePays brugere med CPR-identifikation kan udskyde opdateringen til MitID eller NemID 30 dage. Herefter er de nødt til at opdatere for fortsat at kunne benytte MobilePay. Vi kommunikerer til 35.000 nye brugere alle hverdage.
Kan jeg bruge MobilePay uden MitID?
For at du kan tilknytte en afsenderkonto til MobilePay, kræver det, at du har MitID. Det er en del af vores høje sikkerhed. Har du ikke MitID, kan du derfor ikke tilføje en afsenderkonto i MobilePay-appen.
Hvad sker der hvis jeg sletter MobilePay?
Hvad sker der med de faste betalinger fra min konto hvis jeg sletter min afsenderkonto fra MobilePay-appen? Hvis du sletter en konto, der er tilknyttet en eller flere betalingsaftaler, bliver dine aktive betalingsaftaler automatisk tilknyttet det kort, du har valgt som primært under 'Konti & kort'.
Kan man have 2 konti i MobilePay?
Du kan godt oprette mere end et MobilePay-nummer, hvis du har flere forskellige betalingssteder - ét nummer pr. betalingssted. Til hvert MobilePay-nummer skal du tilknytte en konto, som betalingerne automatisk bliver overført til én gang om dagen.
Hvordan spærre jeg min MobilePay?
Ring til MobilePay Support på tlf. 70 80 39 00 og spær din MobilePay, hvis du har mistanke om misbrug, eller din telefon er blevet stjålet.
Hvilken bank ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%).
Hvordan identificerer man sig på MobilePay?
Når du er logget ind i MobilePay-appen, er du i et sikkert univers. Vi vil kun bede dig om at indtaste kortoplysninger, MitID og CPR-nummer samt at indsende dokumenter til identifikation, når du er logget ind. Du logger ind i MobilePay enten via din firecifrede kode eller med Touch ID.
Kan man få sms fra MobilePay?
Har du fået en sms med et link fra MobilePay, hvor du bliver bedt om at bekræfte dine personoplysninger, så skal du ikke klikke på det. Det er nemlig et forsøg på ar svindle, lyder det fra Fyns Politi i et opslag på Facebook. "Sms'en er falsk, og formålet er at franarre dig dine personlige oplysninger.