MobilePay meddelte i november sidste år, at det fra 1. februar ville være slut med den populære WeShare-app. Nedlægningen skyldes, at appen er bygget på en anden platform end MobilePay, og det er derfor for dyrt at holde den ved lige.
Hvad kan jeg bruge i stedet for we share?
- ShareIt fra Lunar. Den danske digitale bank Lunar har allerede lanceret en efterfølger til WeShare. ...
- Sharebuddy. ...
- Openpay. ...
- Divvy.
Hvornår stopper We Share?
Det er ikke længere muligt at dele udgifter ved hjælp af WeShare. I slutningen af efteråret meldte MobilePay, der står bag den populære app, nemlig ud, at den ville blive lukket i dag, 1. februar 2023.
Hvorfor lukker Weeshare?
Mobilpay har valgt at lukke for WeShare, fordi appen er bygget på en anden it-platform end resten af MobilePay, har Mobilpay tidligere oplyst. »WeShare er skabt på en anden IT-platform end resten af MobilePay. Det vil kræve store investeringer at flytte den over på en ny platform.
Hvad gør man når WeShare lukker?
Sådan håndterer du uafsluttede regnskaber i WeShare
Hvis du har et uafsluttet regnskab, når WeShare er lukker, vil du kunne eksportere relevante WeShare-data via MobilePay-appen fra den 1. februar 2023 frem til den 1. maj 2023. På den måde kan du benytte data i filen til at klare de sidste afregninger.
TV 2 | All that we share - connected
Hvad afløser We Share?
Netop som delebetalingsappen Weshare lukkede tirsdag, står en anden app klar til at overtage rollen til at hjælpe danskerne med at dele regninger op. Onsdag lancerer Lunar Bank appen Shareit, hvor man kan dele regninger op og betale ved et swipe. Det oplyser Lunar Bank i en pressemeddelelse.
Er det rigtigt at MobilePay lukker ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023. Det oplyser MobilePay på deres hjemmeside, samt på deres SoMe-kanaler.
Kan man stadig bruge WeShare?
TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre. Flere gruppe-regnskabs-tjenester a la MobilePays nu hedengange WeShare står klar til, at tage over, hvor 1,2 millioner WeShare-brugere er blevet efterladt.
Hvad kommer der i stedet for MobilePay?
Apple Pay, Google Pay og MobilePay og andre betalingsapps gør, at du kan betale med en smartphone eller sågar et smartwatch i butikker uden at skulle bruge dit fysiske betalingskort. Men hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige betalingsapps, og hvordan bruger du dem?
Hvem står bag WeShare?
Ifølge MobilePay, som står bag WeShare, lukkede de ned for appen, fordi omkostningerne blev for høje. WeShare er udviklet på en anden IT-platform end resten af MobilePay, og skulle de have fortsat med at drive WeShare, ville det kræve, at appen blev rykket over på MobilePays IT-platform. Og det ville blive for dyrt.
Hvem ejer MobilePay?
transaktion. I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de Norske Banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). Pr oktober 2023 ændrer Mobile Pay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de ny i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Er ShareIt gratis?
Er det gratis at få ShareIt? Det er gratis at bruge ShareIt i hele 2023.
Hvad er gebyret på MobilePay?
Vi opkræver dig ingen gebyrer, når du bruger MobilePay til at sende penge til andre eller betale i forretninger eller til virksomheder.
Er der et alternativ til we share?
En konkurrent til WeShare har set dagens lys onsdag. Den nye løsning hedder ShareIt og er ligesom konkurrentens en mobilapp. Den digitale bank Lunar har onsdag lanceret en ny betalingsapp, hvor brugere kan få hjælp til at dele og afregne udgifter med hinanden.
Hvordan bruger man penge fra en box på MobilePay?
Sådan fungerer Box
Når du har oprettet en Box i din MobilePay-app, vil den få sit eget ID. Det kan du se i højre hjørne, når du trykker på din Box. Det er det nummer, du kan sende penge til. Lige så nemt, som når du betaler til en ven eller en butik.
Hvordan betaler man i Divvy?
Divvy gør det nemt at betale via MobilePay, men I kan betale lige som I vil. Det tager kun et øjeblik at blive bruger. Hos os skal du ikke hente andre apps eller skifte bank - bare for at dele udgifter med dine venner. Tilføj et billed til jeres gruppe for at gøre den til jeres helt egen.
Hvilken betalings app er bedst?
Med Google Pay kan du nemt, sikkert og hurtigt betale med din Android telefon. Dine kort oplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere og sikrere at betale i butikker, i apps og på nettet.
Er der MobilePay i USA?
Det korte svar på spørgsmålet øverst fra artiklen er "nej, du kan ikke betale med MobilePay i udlandet".
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvor meget kan man tjene på en app?
Som app-udvikler får man typisk 70 % pr. klik fra de forskellige reklame-netværk. Den typiske CTR ligger på 0,60–0,80 %. Jeg har dog oplevet CTR på over 1 % med visse kampagner (fra visning til klik).
Kan man betale med MobilePay i WOLT?
Du kan derfor nemt og sikkert betale med både kort, Mobilepay og Apple Pay.
Hvor mange brugere har WeShare?
Over en million danskere bruger 'WeShare': I dag lukker appen – sådan får du afsluttet regnskaber. WeShare har godt 1,2 millioner registrerede brugere, men i dag lukker appen – fordi den ikke bliver brugt nok. Du kan dog stadig nå at afslutte uafsluttede regnskaber, men det skal ske snart.
Hvor mange penge kan man modtage MobilePay?
Du kan maksimalt sende og modtage op til 300.000 kr.
Hvor sikker er MobilePay?
Dine oplysninger er beskyttet
Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.
Hvad tager MobilePay?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.