Husk, at du skal bestille tid, før du kan møde op.
Kan man gå på Borgerservice uden at bestille tid?
Husk at bestille tid i Borgerservice og medbringe gyldig legitimation.
Kan man bare møde op på Borgerservice?
Det kræver ikke tidsbestilling at afhente pas, kørekort og sundhedskort. Her møder du blot op og registrerer dig på standeren i forhallen.
Kan man ændre sin tid på Borgerservice?
Afbestil din tid
Har du reserveret en tid i Borgerservice og Ydelse, men er du forhindret så kan du afbestille din tid her. Det er vigtigt, at du afbestiller hvis du ikke ønsker at bruge din tid, så kan andre få glæde af den i stedet for.
Hvad gør man hvis man ikke kan komme til Borgerservice?
Hvis du ikke ønsker at gå i Borgerservice, kan du få MitID hjemmefra - med MitID appen og dit pas. Her på siden finder du bl. a. en vejledning til, hvordan du får MitID med dansk, grønlandsk eller færøsk pas, samt en vejledning til hvordan du får MitID med udenlandsk pas/ID-kort.
Book tid i Borgerservice
Kan man ringe til Borgerservice?
Ring til os
Du kan ringe på 33 66 33 66. Se åbningstider under Kontakt her på siden.
Hvad skal man have med på Borgerservice?
Du skal møde personligt op i borgerservice i den kommune, du har adresse og bor i for at ansøge om et legitimationskort. Husk at medbringe original dåbs-, navne- eller fødselsattest eller pas, kørekort eller sundhedskort for at bekræfte din identitet.
Kan man ringe til borger dk?
Ring på 70 11 49 10.
Kan man bruge en hvilken som helst Borgerservice?
Borgerservice kan udstede og forny pas til danske statsborgere. Du kan henvende i en hvilken som helst Borgerservice.
Hvor lang tid tager det at få lavet et nyt pas?
Leveringstiden for et pas er op til 13 hverdage. Du skal derfor få lavet dit pas i god tid, inden du skal ud at rejse. VIGTIGT: Borgere, som bestiller pas efter den 1. januar 2022, kan alene få udleveret nyt pas ved personligt fremmøde hos en pasudstedende myndighed.
Kan man få MitID uden telefon?
Når du først er identitetssikret, kan du bruge MitID på de fleste smartphones. Og har du før brugt NemID appen, kan du som udgangspunkt også bruge MitID appen. Hvis du ikke ønsker eller kan bruge appen på telefonen, kan du få en kodeviser eller kodeoplæser, der fungerer lidt som Nøglekortet i pap.
Hvordan får man en aktiveringskode til MitID?
- Åbn din MitID app.
- Tryk på Kom i gang på skærmen 'Aktiver dit MitID'.
- Vælg Aktiveringskode fra Borgerservice og tryk på Næste.
- Indtast dit bruger-ID og aktiveringskoden og tryk på Næste.
Hvad tid kan man ringe til Borgerservice?
Borgerservice har åbent for både telefonisk og personlig betjening. Ved telefonisk betjening, kan du ringe på telefon 39 98 00 00 i åbningstiden: Mandag - onsdag kl. 8-16.
Hvor finder jeg min aktiveringskode?
Har du glemt din adgangskode, eller er din adgangskode blevet spærret, skal du oprette en ny adgangskode. Opret en ny adgangskode med en aktiveringskode fra MitID appen. Du kan få en aktiveringskode til MitID adgangskoden i Borgerservice, af MitID Support eller via scanning af pas i MitID appen.
Hvornår er et pas for gammelt?
Der er forskel på, hvor længe et pas er gyldigt, afhængig af alderen på passets ejer. For børn under to år er et pas kun gyldigt i to år. For børn og unge mellem to og sytten år er et pas gyldigt i fem år, mens det for voksne over atten år er gyldigt i en periode på ti år.
Hvordan søger man om kontanthjælp?
Når du har meldt dig ledig i jobcentret, kan du søge om kontanthjælp eller anden økonomisk hjælp på vores hjemmeside. Du skal søge, inden der er gået 4 dage, fra du meldte dig ledig i jobcentret. Når du har ansøgt, tager vi stilling til, hvilken økonomisk hjælp du kan få.
Kan man ringe til FerieKonto?
Ring på 70 11 41 00.
Kan man ringe gratis?
Det er altid gratis for dig at modtage opkald, når du befinder dig i Danmark. Personen, der foretager opkaldet skal dog betale taksten for udlandstelefoni.
Hvad koster et pasfoto i Borgerservice?
Pasfoto i Borgerservice
Fotoet er digitalt og koster 130 kroner (2024) ud over prisen på passet.
Kan man få taget pasfoto ved Borgerservice?
Pasfoto. Du skal bruge et såkaldt biometrisk pasfoto, når du skal have lavet nyt pas. Vi sørger for at tage fotoet af dig, når du møder frem i Borgerservice eller NemBS. Du behøver derfor ikke selv medbringe et pasfoto.
Er pas billigere når man er pensionist?
Er du folkepensionist? Så koster det 381 kr. at få lavet eller fornyet dit pas. Gyldigheden for passet er 10 år fra udstedelsesdatoen.
Hvordan kan jeg se hvem der bor på min adresse?
Du skal selv henvende dig hos din kommune, hvis du vil vide, om andre personer er registreret på din adresse. Du kan enten lave en digital beboerforespørgsel eller henvende dig i Borgerservice. Det koster som regel et mindre gebyr. Derudover skal du kunne dokumentere, at du er ejer af boligen.
Kan man ringe til boligstøtte?
Ring til Boligstøtte: 70 12 80 63.
Hvorfor får jeg ingen aktiveringskode MitID?
Har du glemt din PIN-kode til MitID appen, eller er din MitID app blevet spærret, skal du genaktivere appen og lave en ny PIN-kode. Der er forskellige måder, hvorpå du kan genaktivere din MitID app og dermed få adgang til at lave en ny PIN-kode. Genaktiver app med dit pas/ID-kort.
Hvordan får man aktiveringskode til MitID uden pas?
Få aktiveringskode i Borgerservice
Du kan få udleveret en aktiveringskode til MitID app hos Borgerservice. Du skal identificere dig med gyldig legitimation, før Borgerservice kan udlevere aktiveringskoden til dig. Husk at bestille tid i Borgerservice, inden du møder op, og medbring gyldig legitimation.