Du betaler med MobilePay eller betalingskort.
Kan man betale med dankort i bussen?
Du kan benytte følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort, Visa/Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.
Hvordan betaler man i bussen uden rejsekort?
Her køber du billet
Bemærk at ikke alle billettyper/rejsekort kan købes via automaterne. I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.
Hvordan betaler jeg en busbillet?
Betaling i bussen – her kan bruges klippekort (i Midttrafik app), rejsekort, Skolekort, Ungdomskort mv. Der kan også betales kontant – men her opnås ikke grupperabat.
Kan man betale penge i bussen?
Der er passagerer, som enten ønsker eller har brug for at kunne betale med kontanter, og de må ikke være forhindret i at kunne tage bussen af den grund. Kontantreglen er til for at beskytte dem.”
Midttrafik - Bussen
Hvordan køber man billet til Sydtrafik?
Rejsekort eller Sydtrafik app er den nemmeste måde at rejse med os på, med det er også muligt at købe en billet på andre måder, fx kontant i bussen. Her finder du vores mest anvendte billetter. Hvilken billet der passer dig bedst, afhænger af hvor ofte du rejser.
Hvordan køber man en billet til bussen?
- Automater. Automater.
- Betjente salgssteder. Betjente salgssteder.
- SMS-billetter. SMS-billetter.
- DOT Billetter app. DOT Billetter app.
- Tilkøb til billetter. Tilkøb til billetter.
Kan man betale med MobilePay i Sydbus?
Her kan du købe en enkeltbillet kontant i bussen. Du kan også købe billet via Rejsebillet app, hvor du kan betale med MobilePay og betalingskort. Enkeltbilletten er vores dyreste billet og er uden rabat.
Kan man bruge MobilePay i bus?
Både på RejseBillet og FynBus' webshop kan du betale med MobilePay samt en række betalingskort. Når du køber enkeltbilletter via din mobil, betaler du samme pris som med en kontantbillet, så du kan spare mange penge ved at bestille et rejsekort.
Kan man betale kontant i Sydtrafik?
Fra torsdag d. 6. maj er det igen muligt at købe en billet ved buschaufføren i alle Sydtrafiks busser og betale med kontanter for flexturen.
Hvad gør man hvis man ikke har Rejsekort?
Du kan købe sms-billetter hos DOT. Du kan bruge mobiltelefoner af alle typer til at købe en sms-billet. Det er ikke kun til smartphones. En fleksibel løsning, da du kan købe billetten helt frem til, du skal rejse.
Hvad koster en enkelt billet?
24,- kr. Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog.
Kan man ikke betale med kontanter i bussen?
Forbrugerombudsmanden har nemlig talt: Nej til 'ingen kontanter', når du skal med bussen. For fra onsdag skal buschauffører ikke længere kunne afvise borgere, der gerne vil betale med kolde kontanter, når de skal med bussen, da det anses som forskelsbehandling. Det skriver Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse.
Hvordan betaler man med Dankort?
Vil du betale med Dankort-delen af dit Visa/Dankort, trykker du på Dankort-logoet. Udenlandske onlinebutikker tager ikke imod Dankortet, så her bruger du automatisk Visa-delen af dit Visa/Dankort.
Hvordan betaler man uden rejsekort?
Ønsker du at betale med MobilePay i app'en, skal du have MobilePay installeret på din telefon. MobilePay kan hentes i App store og Google Play. Når du kommer til betalingssiden i DSB App, vælger du 'MobilePay', herefter åbner MobilePay, og du kan gennemføre betalingen.
Hvordan betaler man med mobil i bussen?
- Send en SMS til 1415 med oplysninger om, hvem der rejser, hvor du rejser fra og i hvor mange zoner. Billetten er gyldig, når du har modtaget den på mobilen.
- Du modtager nu en SMS, der viser din bestilling. Det er ikke din billet. ...
- Du modtager nu selve billetten i en ny SMS.
- Husk!
Kan man bruge rejsekort til Sydtrafik?
Priser gældende for busrejser i Sydtrafiks område
Rejsekort er som udgangspunkt den billigste billet. Undtaget hvis du rejser ofte på den samme strækning, så skal du overveje et pendlerkort. Rejser du på mange forskellige strækninger, og skifter mellem bus og tog, er rejsekort også den bedste løsning.
Hvornår udgår Pensionistkortet?
Eftermiddagsspærretiden ophører på DOT Pensionistkort fra og med 1. november 2021, så du fra den dag også kan bruge pensionistkortet til rejser på hverdage kl. 15-17 i kortets gyldighedsområde.
Hvad koster en Pensionistbillet?
Som pensionist får du op til 25% rabat, når du køber en almindelig enkeltbillet. Alle ugens dage. Billetten gælder også i bus, tog, metro og lokalbane, men kun i afrejse- og ankomstzonen. Køb på dsb.dk, i DSB App, i billetautomaten eller 7-Eleven på stationen.
Hvornår er man gratis i bussen?
Børn rejser gratis eller med rabat
halv pris alene og gratis sammen med en voksen, til de fylder 12 år. Børn mellem 12-15 år rejser ca. til halv pris, og når de fylder 16 år, rejser de til voksenpris.
Hvor meget koster en bus?
Der kan være nogle særlig forhold, som kan gøre at timeprisen enten bliver lidt højere eller lavere. For at leje en almindelig bus til de 50 personer, skal man typisk regne med en dagspris på mellem 5.000 og 6.000 kroner. Regnet ud i kilometerpris, vil en almindelig bus koster 12-14 kroner.