Åbn MobilePay-appen og følg flowet for at oprette dig som bruger. Når du indtaster dine kortoplysninger, bliver du bedt om at indtaste MitID.
Kan man oprette MobilePay med MitID?
- Gå til den side, hvor du ønsker at logge på.
- Indtast dit MitID bruger-ID. Tryk på Fortsæt.
- Tryk på den blå knap Åbn MitID app.
- Du kommer nu automatisk over i MitID appen.
- Swipe for at godkende. ...
- Tryk på Afslut og gå tilbage til den side, hvor du ønskede at logge på.
Hvorfor beder MobilePay om MitID?
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal du logge ind med både MitID + SMS-kode, når du logger ind på MobilePay på en ny enhed (heldigvis er det meget, meget nemt). Det er relevant for dig, der bruger MobilePay på forskellige smartphones eller tablets.
Kan ikke logge på MobilePay med MitID?
NemID bliver udfaset endeligt 31. oktober, hvorfor det heller ikke længere er muligt for eksempel at hente et NemID-kort. Det har en betydning for MobilePays snart 4,6 millioner danske brugere, da man kun kan bruge den populære betalingsapp, hvis man også har MitID.
Hvilke kort kan jeg bruge til MobilePay?
- VISA.
- VISA/Dankort.
- Dankort.
- MasterCard.
- MasterCard Debit.
Sådan bruger du MitID, når du bruger din telefon, som du samtidig har appen på
Kan man få MobilePay hvis man bor i udlandet?
Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen. Hvis du bor i udlandet, når du opretter dig som MobilePay-bruger, kan du gøre det allerede der.
Kan man få MobilePay uden netbank?
Mobilepay. Mobilepay er en gratis app udviklet af Danske Bank, som gør det muligt at sende penge på din telefon uden at skulle bruge netbank. Det eneste krav er, at den, du sender til, også er bruger af MobilePay.
Kan man overføre 10.000 på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvornår slutter MobilePay?
Nu ser fremtiden alt andet end lys ud for WeShare. MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023. Det oplyser MobilePay på deres hjemmeside, samt på deres SoMe-kanaler.
Er MobilePay knyttet til kort eller konto?
Hvad koster MobilePay? MobilePay er gratis for dig at bruge. Og modsat Google Pay og Apple Pay kan du bruge alle betalingskort med MobilePay – heriblandt Dankortet. Virksomheder og butikker betaler gebyr på 0,99 procent af beløbet, hver gang de modtager penge på MobilePay.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Desværre er funktionen til at se, hvor tæt du er på at nå din årlige beløbsgrænse, ikke en del af den nye app. Husk, at du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage.
Hvorfor kan jeg ikke bruge mit kort på MobilePay?
Et kort kan kun bruges som betalingsmiddel, hvis det er aktiveret, har tilstrækkelige midler til rådighed, ikke er blokeret eller på anden måde begrænset, og så længe kortets forbrugsgrænse ikke er nået.
Er det rigtigt at MobilePay skal opdateres?
Hvis du har automatiske opdateringer slået til, så sker det, ja, helt automatisk. Ellers skal du bare åbne appen, som – hvis den ikke allerede er opdateret – vil sende dig videre til App Store eller Play Store, hvorfra du kan opdatere MobilePay.
Kan man godkende betalinger med MitID?
med MitID. Du kan bruge både MitID app, MitID kodeviser eller MitID kodeoplæser. Når du handler på nettet med dit betalingskort, skal du altid godkende dit køb.
Hvorfor kan jeg pludselig ikke bruge MitID?
Hvis du fx taster din PIN-kode forkert for mange gange, bliver din MitID app midlertidigt spærret i en kort periode. Du kan kontakte MitID Support eller Borgerservice, hvis du har brug for hjælp til at åbne den igen.
Hvorfor kan jeg ikke betale med MitID?
I nogle tilfælde er det ikke muligt at godkende køb med MitID ved køb i apps via mobil eller tablet. Har du ikke mulighed for at godkende med MitID, kan du i stedet godkende med kodeord og sms-kode.
Hvem styrer MobilePay?
Claus Bunkenborg, nuværende CEO for MobilePay, bliver også medlem af direktionen. Kjerstin Braathen, nuværende bestyrelsesformand for Vipps og CEO i den største norske bank, DNB, bliver bestyrelsesformand for den nye virksomhed. Danske Bank og OP indgår i bestyrelsen svarende til deres ejerandele.
Hvorfor udløber MobilePay anmodninger?
Har du sendt en anmodning, der ikke bliver betalt inden for syv dage, vil den udløbe. Heldigvis kan du bare sende en ny – og i øvrigt altid se alle dine anmodninger under 'Aktiviteter'.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Er MobilePay dansk?
MobilePay er en dansk applikation til betaling med betalingskort via smartphone. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013 og var udviklet af Danske Bank. MobilePay blev slået sammen med Norske Vipps i 2022.
Hvad koster det at overføre på MobilePay?
Vi opkræver dig ingen gebyrer, når du bruger MobilePay til at sende penge til andre eller betale i forretninger eller til virksomheder. Vi har nogle tilvalgsløsninger, som kan være pålagt et gebyr – du kan se hvilke tilvalgsløsninger, der er pålagt et gebyr i dette dokument.
Hvor mange i Danmark har MobilePay?
De 4,5 millioner danske MobilePay-brugere brugte nemlig appen i gennemsnit 124 gange i 2023, hvor hver bruger i snit overførte 47.000 danske kroner. Den udbredte app er derfor også blevet et værktøj til at snyde, stalke og genere.
Kan man få swish i Danmark?
Det betyder at du som Dansk butik kan benytte dig af Swish ved hjælp af Quickpay's certifikat. For at kunne bruge Swish gennem Quickpay skal du have en Svensk bankkonto hos en af banker som understøtter Swish dirkete.
Hvor mange penge må man overføre til Danmark?
Når du rejser ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller derover, skal du udfylde en angivelsesblanket og aflevere den til Toldstyrelsen.
Kan man bruge MobilePay i Norge?
Det korte svar på spørgsmålet øverst fra artiklen er "nej, du kan ikke betale med MobilePay i udlandet".