Du kan returnere alle frimærker udgivet i 2022 og 2023 samt suppleringsfrimærker købt med dokumentation for køb i samme tidsperiode. Minimumsbeløb i samlet frimærkeværdi er 120 kr.
Kan man få penge tilbage for sine frimærker?
Du kan få godtgjort fejlfrankeret beløb, der er op til 12 måneder gamle. Du kan også få godtgjort for meget påsat porto på breve, som du gerne vil have afsendt. Ved godtgørelsen beregner vi os et gebyr på 50 kr. Du kan udfylde blanketten direkte på skærmen og printe ud.
Hvor kan man få frimærker refunderet?
PostNord gør det muligt for private og erhvervsdrivende at ombytte frimærker på 12 og 36 kr., samt tillægsmærker, der er købt i 2022 og 2023 til nye postmærker, mod et gebyr. Ordningen løber fra starten af januar til den. 30. juni 2024.
Hvor kan man sælge sine ubrugte frimærker?
Salg til en frimærkehandler
Den hurtigste måde at omsætte en frimærkesamling på er at henvende sig til en professionel frimærkehandler.
Hvad gør jeg med gamle frimærker?
Fra årsskiftet, er det muligt at ombytte tidligere indkøbte frimærker. Med den ny ombytningsordning, der trådte i kraft den 8. januar 2024 og er gældende til den 30. januar 2024, kan gamle frimærker købt i 2022 og 2023 med en samlet værdi på mindst 120 kr., nu ombyttes mod et gebyr på 50 kr.
FÅR MIN SØSTER TIL AT GRÆDE *Not clickbait!*
Kan jeg bruge mine gamle frimærker?
Ved årsskiftet kan du ikke længere bruge gamle frimærker fra skuffen. Hvis I har købt stort ind af frimærker for altid at have porto i skuffen, så gælder det om at få dem brugt - og det i en fart. Fra 1. januar 2024 kan man nemlig ikke længere bruge gamle frimærker, meddeler PostNord.
Hvor kan man aflevere brugte frimærker?
Som noget særligt er vi hos Frim-indsamling.dk i stand til at omdanne de små frimærker til kontante værdier, der kan få enorm betydning for foreninger og organisationer i Danmark. Du behøver ikke overføre penge til de velgørende formål, når du i stedet kan samle dine brugte frimærker og sende dem til os.
Hvad er mine frimærker værd?
Auktions sider, frimærkesælgere, frimærker forum, og frimærker sider lagt op af frimærkesamlere og entusiaster kan nemt findes online, og disse kan give dig en idé om den aktuelle markedspris for et bestemt frimærke. Du kan nemt og hurtigt finde frimærkeværdier på StampWorld.com.
Hvem samler frimærker?
En filatelist er en person, som såvel samler på filatelistiske objekter som på kundskab og viden om dem. En filatelist opsætter dele af sin samling til udstillinger, og/eller skriver artikler og bøger om frimærker, postkort og posthistorie samt holder foredrag om frimærker og postkort.
Hvilke frimærker er mest værd?
I det 21 århundrede er Britisk Guiana 1 cent mærket i sort og 1 cent mærket i Magenta kendt blandt frimærkesamlere og filetalister som verdens mest sjældne, mest kendte og mest værdifulde frimærke.
Kan man bruge frimærker efter 1 januar 2024?
1. januar 2024. Den nye postlov betyder, at man ikke længere kan anvende eksisterende frimærker på nationale breve, da brevene fra årsskiftet bliver pålagt moms.
Hvor længe gælder et frimærke?
En portokode til et almindeligt brev er gyldigt i seks måneder.
Hvor længe kan man bruge sine frimærker?
januar 2024 vil eksisterende frimærker ikke længere kunne bruges på nationale breve på baggrund af nyt momskrav. Fra årsskiftet ophæves den danske befordringspligt, som Post Danmark historisk har varetaget.
Kan man bruge frimærker som betaling?
Et frimærke er et lille papirmærke der bruges som betalingsmiddel, og bruges som forudbetaling for ydelser udført af postvæsenet.
Kan man bruge sine frimærker?
Efter 1. januar 2024 kan eksisterende frimærker kun bruges på udenlandske forsendelser. Det skyldes, at frimærkerne er momsfritaget, og de kan derfor ikke bruges længere.
Kan man stadig købe frimærker?
Du har flere muligheder for at købe porto: Køb et postmærke i vores Netbutik eller på et posthus og sæt det på brevet; køb en portokode her i Online Porto eller brug PostNord appen.
Hvem køber brugte frimærker?
Ring til os på 40 30 56 40, hvis du har frimærker som skal sælges og få et godt tilbud. Efter vi er blevet enige om en pris, laver vi en kontant og hurtig afregning.
Hvad er Danmarks dyreste frimærke?
Danmarks dyreste frimærke, der har en startpris på 1,5 millioner kroner, under hammeren i København mandag. Danmarks dyreste frimærke kommer nu på auktion. Det sker mandag, når anden del af frimærkesamler Peer Lorentzens samling skal under hammeren på Thomas Høilands frimærkeauktion på Børsen i København.
Hvordan ombyttes frimærker?
Sådan gør du
I øverste højre hjørne på din forsendelse skriver du ”Ombytning 2024”, og forsendelsen er gratis. Hvis du sender større værdier, anbefaler vi, at du enten sender som rekommanderet brev eller som værdipakke (begge er egen betaling). PostNord sender omkostningsfrit dine nye postmærker retur.
Hvor kan man ombytte frimærker?
PostNord gør det muligt for private og erhvervsdrivende at ombytte frimærker på 12 og 36 kr., samt tillægsmærker, der er købt i 2022 og 2023 til nye postmærker, mod et gebyr. Ordningen løber fra starten af januar til 30. juni 2024. Du kan kun ombytte frimærker, der har en samlet værdi af mindst 120 kroner.
Hvad gør frimærker?
De hallucinogene stoffer giver en rus, som medfører en kraftigt forvrænget tankegang og stemning. Rusen giver forvredne, ustabile og påtrængende sanseindtryk blandet med lykke. Der kan komme en let stigning i kropstemperaturen, puls og blodtryk, og ens puller vil udvide sig.
Hvad er Danmarks første frimærke værd?
Danmarks første frimærke blev trykt i 1851 og blev udgivet den 1. april. Værdi- en var Fire R.B.S. (4 Rigs Bank Skilling).
Hvor meget koster et frimærke?
I dag koster det ifølge PostNords hjemmeside 12 kroner at sende et brev på 0-50 gram og 24 kroner for et brev på højst 100 gram.
Hvorfor bliver frimærker ugyldige?
Årsagen er nye momsregler, der træder i kraft den 1. januar, efter at et flertal i Folketinget har vedtaget en ny postlov. Som reglerne er i dag, er frimærker fritaget for moms. Men med den nye postlov skal der betales moms af mærkerne.
Hvorfor moms på frimærker?
Salg af frimærker, der ikke er omfattet af momsfritagelsen
Salg af frimærker til en værdi, der overstiger eller ligger under frimærkets pålydende værdi, er ikke omfattet af momsfritagelsen, og der skal derfor betales moms af et sådant salg.