Du kan ikke have flere MobilePay-aftaler med forskellige betalingskort eller bankkonti. Som privat bruger kan du kun have én MobilePay-aftale, hvor du kan tilknytte flere betalingskort og bankkonti.
Kan man have 2 MobilePay på samme konto?
Du kan kun være aktiv med MobilePay på én enhed ad gangen.
Kan man have to kontoer på MobilePay?
Tilknyt dine konti til MobilePay
Nu kan du tilknytte op til 10 kort og konti til MobilePay, fx budget- eller opsparingskontoen. Læs mere her på siden.
Hvordan laver man en ekstra MobilePay?
- Log på MobilePay.
- Tryk på 'Mig' nederst i højre hjørne.
- Vælg 'Kort og konti' i menuen.
- Vælg 'Tilføj konto'
- Indtast dit registrerings- og kontonummer (i alt 14 cifre) og tryk på 'Tilføj'
- Giv din konto et navn, fx 'Lønkonto'
Hvor mange MobilePay boxe må man have?
Du kan samle 30.000 kroner ind i en box per kalenderår. Når grænsen på 30.000 kroner er nået, kan du ikke længere modtage penge i boxen – heller ikke selvom saldoen bliver udbetalt. Du kan have tre aktive boxe på samme tid. Saldoen på en box kan maksimalt være på 30.000 kroner.
Nu kan du betale med MobilePay direkte fra låseskærmen
Kan man dele en MobilePay box?
Hvis du har oprettet en box og dermed er ejer af den, kan du give andre MobilePay-brugere adgang til at kigge med. Det betyder, at de kan se saldoen og boxens ind- og udbetalinger. Det vil dukke op i appen til de brugere, du har delt boxen med, under 'Kiggeadgang'.
Hvad koster det at have en MobilePay boks?
Hvad koster MobilePay Box? MobilePay Box er en tilvalgsløsning i MobilePay, som du kan vælge at bruge. MobilePay Box koster 15 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box.
Kan man lave en ny MobilePay?
Download MobilePay der, hvor du normalt henter apps, fx App Store eller Play Butik. Åbn appen, og vælg 'Opret en konto'. Indtast dit CPR-nummer. Indtast dit telefonnummer.
Kan man have MobilePay på flere enheder?
Du kan godt bruge den samme MobilePay-aftale på mere end én enhed, fx både på en telefon og en tablet, men ikke på samme tid. Du kan derfor kun kan være logget ind ét sted ad gangen. Dvs. at når du skifter mellem dine enheder, skal du hver gang du logger på MobilePay bl.
Hvordan skifter jeg MobilePay?
- Log på selvbetjeningen.
- Gå til 'Din profil'
- Vælg 'Dine betalingsoplysninger'
- Tryk på 'Skift betalingsmetode' ved det ønskede produkt.
- Vælg MobilePay betaling.
- Acceptér aftalebetingelserne for MobilePay og tryk 'Videre'
- Indtast dit mobilnummer.
- Klik 'Fortsæt', log ind i MobilePay på din mobil.
Kan man have flere kort på MobilePay?
Log på MobilePay. Tryk på 'Mig' nederst i højre hjørne. Vælg 'Kort og konti' Tryk på 'Tilføj kort'
Kan man trække en MobilePay betaling tilbage?
Vi har desværre ikke mulighed for at trække overførslen tilbage, når du har betalt for en vare og sendt pengene til et forkert nummer. Hvis det er din situation, så skal du selv kontakte modtageren.
Hvordan får min søn MobilePay?
Privatpersoner kan kun have én aktiv MobilePay-aftale. Hvis du er under 18 år, kan du kun overføre penge, som er til din rådighed. Hvis du er under 15 år, skal dine forældre eller værger give samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne tilbyde vores tjenester til dig.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Kan man kun have MobilePay på en enhed?
Én enhed = Én MobilePay
Nu kan man kun være logget ind på én enhed ad gangen. Du kan godt have appen installeret på to telefoner, men det er kun én af disse, der kan være logget ind. En anden nyhed er muligheden for at blokere en anden bruger, så der ikke kan udveksles penge mellem din og den blokerede profil.
Kan MobilePay misbruges?
MobilePay er et betalingsinstrument ligesom fx dine betalingskort, og kriminelle kan misbruge MobilePay, hvis de har afluret din kode.
Kan man dele MobilePay?
Har du lagt ud for middagen med familien? Uanset hvad kan du nu nemt dele jeres fælles udgifter i MobilePay. Bare opret en gruppe, tilføj en udgift og vælg, hvem der skal være med til at betale den.
Kan man have mobilbank på flere enheder?
Du kan have mobilbank appen registeret på op til tre enheder.
Er MobilePay forbundet med MitID?
Vi beder aldrig om dine følsomme oplysninger via SMS eller mail. Og hvis vi beder dig om at logge ind med MitID, foregår det altid direkte i MobilePay-appen.
Kan man slette MobilePay og oprette igen?
- Slet MobilePay appen og installer den igen.
- Åbn MobilePay appen.
- Indtast dit CPR-nummer.
- Indtast dit nye mobilnummer.
- Indtast bekræftelseskoden du modtager på SMS.
- Bekræft at du er ok med, at dit nye nummer bliver vist til personer og virksomheder du tidligere har overført eller betalt til.
- Godkend med MitID.
Hvorfor beder MobilePay om CPR-nummer?
Mobilepay beder i disse uger alle deres brugere, som kun er identificeret med cpr-nummer, om at opdatere deres oplysninger med brug af NemID eller MitID for at øge sikkerheden. Det oplyser Mobilepays presseansvarlige, Peter Kjærgaard, til TV 2.
Kan man have MobilePay uden kort?
Du kan tilknytte dine konti til overførsel/betaling i MobilePay-appen uden brug af kort. Åbn MobilePay-appen, vælg "Konti & kort" i menuen og tryk på "Tilføj konto eller kort".
Kan skat se min MobilePay?
Skattestyrelsen har senest bedt MobilePay om at udlevere oplysninger om brugere, som har fået indsat beløb på samlet over 100.000 kroner. i løbet af 2022. Skattemyndighederne kan på samme måde kigge på vores bankkonti. Det har de lovmæssigt ret til og skal ikke spørge om lov hos Skatterådet eller andre steder.
Hvor mange MobilePay-box kan man have?
MobilePay Box er gratis at oprette, og der kan oprettes op til tre stk.
Hvad koster MobilePay privat?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.