Du kan ikke købe billetter i metroen eller toget. Rejser du uden billet, får du en kontrolafgift på op til 750 kroner.
Kan man købe billet i toget DSB?
Du kan købe billetten online via DSB app, i vores netbutik, i billetautomaten på stationen, hos DSB's betjente salgssteder eller i 7-eleven på stationerne. Hvis du har købt din billet online, kan du refundere den indtil dagen før afrejse kvit og frit.
Kan man købe en dagsbillet til toget?
Enkeltbilletten er kun gyldig til en enkelt rejse fra afgangsstationen til ankomststationen, som fremgår af billetten, og kan derfor ikke bruges som returbillet. Ønsker du en billet, som du også kan rejse retur på, og rejser du kun med Arriva Tog, kan du i stedet købe en OneDay-billet.
Hvordan kan man betale i toget?
DSB Billetautomat
Du kan også betale med VISA, Eurocard og MasterCard udstedt i udlandet. Det er også muligt at betale med Google-Pay og Apple-Pay via de kontaktløse punkter på automaten. Billetautomaten kan også tage imod danske mønter og på udvalgte stationer kan du også betale med sedler.
Hvor køber man billet til toget?
I DSB-appen kan du både købe pladsbillet og pendlerpladsbillet. Har du et pendlerkort i appen, kan du købe en pladsbillet til kun 10 kr. til hele eller dele af din strækning. Der er et begrænset antal pendlerpladser, så reserver din plads i god tid.
Køb af togbillet
Kan man købe billet til tog uden Rejsekort?
Du kan købe sms-billetter hos DOT. Du kan bruge mobiltelefoner af alle typer til at købe en sms-billet. Det er ikke kun til smartphones. En fleksibel løsning, da du kan købe billetten helt frem til, du skal rejse.
Hvad koster det at køre uden billet i toget?
Har du ikke en gyldig billet, har DSB en lovgivningsmæssig ret og pligt til at opkræve en kontrolafgift. Kontrolafgiften er på 750 kr. og giver dig mulighed for at fortsætte din rejse med DSB. Kontrolafgiften skal betales til DSB inden 14 dage.
Kan man betale med MobilePay i tog?
Når du kommer til betalingssiden i DSB App, vælger du 'MobilePay', herefter åbner MobilePay, og du kan gennemføre betalingen. Afvent, at DSB App åbner igen, og billetten leveres. På www.dsb.dk kan MobilePay bliver valgt, samme steder som du vælger de øvrige betalingsmidler.
Hvornår er man gratis i toget?
Når et barn rejser alene, skal det betale for rejsen uanset alder. En betalende voksen kan have 2 børn yngre end 12 år, med på rejsen uden at betale ekstra. Et barn over 12 år (mellem 12-15 år), kan have 1 barn under 12 år med på sin billet.
Hvordan køber man billet på mobilen?
- Send en SMS til 1415 med oplysninger om, hvem der rejser, hvor du rejser fra og i hvor mange zoner. Billetten er gyldig, når du har modtaget den på mobilen. ...
- Du modtager nu en SMS, der viser din bestilling. Det er ikke din billet. ...
- Du modtager nu selve billetten i en ny SMS.
Hvad er billigst Rejsekort eller billet?
Her kan du også tjekke, hvilken type af kort eller billet, der bedst kan betale sig på din rejse. Vær opmærksom på, at Rejsekort er billigere end en enkeltbillet, uanset hvor i landet du rejser.
Hvad er en dagsbillet?
1-dagsbilletten er en tur/returbillet til dig, der skal ud og hjem samme dag.
Hvor meget koster en 24 timers billet?
Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.
Hvad koster en Pensionistbillet?
Som pensionist får du op til 25% rabat, når du køber en almindelig enkeltbillet. Alle ugens dage. Billetten gælder også i bus, tog, metro og lokalbane, men kun i afrejse- og ankomstzonen. Køb på dsb.dk, i DSB App, i billetautomaten eller 7-Eleven på stationen.
Er det nødvendigt med pladsbillet?
Hvis du rejser med InterCity eller InterCityLyn, skal du have en pladsbillet.
Kan man bruge Rejsekort i tog?
Med rejsekort har du kun brug for ét kort til alle dine rejser. Rejsekort er din billet til både bus, tog og metro i hele landet – og du rejser altid billigere eller til den samme pris som ved køb af en almindelig Enkeltbillet.
Hvornår er det billigst at tage toget?
Du får blandt andet 20% rabat på rejser, der starter udenfor myldretiden. Måske har du bemærket, at din rejse koster noget mindre, hvis du rejser tidligt om morgenen, om aftenen eller i weekenden? Det skyldes den tidsrabat, du får med Rejsekort. Tidsrabatten får du på rejser indenfor et regionalt takstområde.
Kan man bruge sin togbillet til en senere afgang?
30 minutter tidligere end den afgangstid, der er er fremgår af din rejseplan. Slutter din rejse med S-tog, og er du usikker på, om du kan nå dit skift, må du benytte en afgang max. 30 minutter senere end den afgangstid, der er er fremgår af din rejseplan.
Hvor lang tid holder en togbillet?
Gyldighed. En Enkeltbillet gælder til én rejse på den valgte strækning den dato, der står på billetten, med fri omstigning. i afrejse- og ankomstzonen mellem tog, bus, metro og lokal-/letbane. Gyldighedstiden afhænger af DSB's billetdøgn.
Kan man betale med kontanter i bussen?
I mange busser kan du købe en enkeltbillet kontant hos chaufføren. Det vil være en stor hjælp, hvis du har lige penge. Chaufføren kan normalt give tilbage på sedler.
Er der en beløbsgrænse på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Er der gebyr på MobilePay?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Kan man få en bøde for at sidde i DSB 1?
Hvad sker der, hvis jeg har billet til DSB 1' Regional, men kommer til at vælge et InterCity-tog? Hvis du sidder på DSB 1' i et InterCity tog vil du blive opkrævet et tillæg til DSB 1' på 180 kr.
Hvad koster en letbane billet?
Med letbanens nye mobile billetløsning koster en billet 15 kroner for alle på 26 år eller mere. For personer under 26 år koster en billet 10 kroner. Med rejsekortet koster en tur mellem 14 og 21 kroner, og med FynBus' mobilapp koster en billet 26 kroner (2023).
Hvad koster en 2 zoners billet?
En enkeltbillet til 2 zoner koster 24 kr., 3 zoner 30 kr. og 4 zoner 40 kr. Derfor skal du ikke køre mange ture, før dit City Pass er tjent ind.