Ring til os Du kan ringe på 33 66 33 66. Se åbningstider under Kontakt her på siden.
Kan man møde op i Borgerservice uden en tid?
Husk, at du skal bestille tid, før du kan møde op.
Hvordan får jeg en tid hos Borgerservice?
Du skal selv bestille tid til MitID, pas, kørekort og indrejse/flytning. Ved andre henvendelser skal du kontakte Borgerservice på tlf. 8940 2222.
Hvornår kan man ringe til kommunen?
Har du specifikke spørgsmål om pas, kørekort, børnepasning, flytning m.v., skal du kontakte borgerservice i din kommune.
Hvad kan Borgerservice hjælpe med?
I Borgerservice hjælper vi eksempelvis med pas, kørekort, folkeregister, lægevalg, selvbetjening og meget mere.
Borgerservice: Danskere i Tyskland opfordres til at ringe hjem
Hvorfor skal man bestille tid til borgerservice?
Er det er tid til at ansøge eller forny dit pas, kørekort, skal du flytte eller have nyt MitID, bestille rejsekort anonymt, skifte læge og meget mere, skal du bestille tid før du møder i Borgerservice.
Kan man bare møde op på borgerservice?
Det kræver ikke tidsbestilling at afhente pas, kørekort og sundhedskort. Her møder du blot op og registrerer dig på standeren i forhallen.
Hvordan får man aktindsigt hos kommunen?
Der er ingen særlige krav til, hvordan du skal søge om aktindsigt. Det kan ske via e-mail, brev, pr. telefon eller ved personlig henvendelse i kommunen.
Kan kommunen hjælpe?
Er du i en vanskelig økonomisk situation, kan du søge kommunen om økonomisk tilskud til en række udgifter (hjælp i særlige tilfælde). Du kan fx søge om hjælp til: rimeligt begrundede enkeltudgifter, der er uforudsigelige, hvis du har været ude for ændringer i dine forhold.
Kan kommunen se min konto?
De offentlige myndigheder kan kun overføre penge til din NemKonto. De kan hverken trække penge på kontoen eller se kontobevægelser, og de har ikke direkte adgang til at se dit kontonummer.
Kan jeg bruge alle Borgerservice?
Alle danske statsborgere kan få udstedt et pas ved personlig henvendelse til borgerservice i enhver kommune. Du behøver ikke at bo i kommunen eller have nogen særlig tilknytning til den.
Hvad er mobil Borgerservice?
I den Mobile Borgerservice kan du få hjælp til: Fornyelse af pas og kørekort (Pris for foto er 130,- kr.) Udstedelse af International kørekort (Pris for foto er 130,- kr.) Fritagelse for digital post.
Kan man ringe til borger dk?
Ring på 70 11 49 10.
Hvilke hjælpemidler kan man få fra kommunen?
- ortopædisk fodtøj.
- kompressionsstrømper.
- proteser, fx arm-, ben-, bryst- og øjenproteser.
- støttekorsetter og bandager.
- parykker.
- stomihjælpemidler, bleer og katetre.
- kropsbårne synshjælpemidler til personer med varig øjenlidelse.
Hvordan kan jeg få hjælp?
Kommunen og andre kan give råd og hjælp
Kommunen skal hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning og hjælp. Også private organisationer tilbyder rådgivning, hvor du kan henvende dig anonymt. Fx kan du skrive, chatte, ringe og sende sms til Børnetelefonen. Ring gratis til Børnetelefonen: 116 111.
Hvad kan man bruge sin sagsbehandler til?
- Kontanthjælp.
- Uddannelseshjælp.
- Økonomisk støtte (f. eks. engangsydelse eller lån til indskud)
- Psykiske eller fysiske problemer.
- Funktionsnedsættelse – personer med psykisk eller fysisk handicap.
- Behandling af misbrug.
- Mentor ordning f. eks. for udsatte børn og unge.
Hvad koster det at få aktindsigt?
Hvis elektronisk aktindsigt omfatter mere end 100 sider, kan myndigheden kræve 100 kr. men ikke mere uanset hvor mange sider, der er tale om. Det bemærkes, at de samme betalingsregler gælder for anmodninger om dataudtræk.
Hvor lang tid tager det at få aktindsigt?
Vedkommende myndighed m.v. afgør snarest, om en anmodning om aktindsigt kan imødekommes. En anmodning om aktindsigt skal færdigbehandles inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen, medmindre dette på grund af f. eks. sagens omfang eller kompleksitet undtagelsesvis ikke er muligt.
Er aktindsigt gratis?
Hvad koster det at få aktindsigt? Det er gratis første gang, du beder om aktindsigt i din journal. Herefter kan sygehuset eller andre sundhedspersoner opkræve et gebyr, hvis du ønsker yderligere kopier af din journal.
Hvor lang tid tager det at få lavet et nyt pas?
Leveringstiden for et pas er op til 13 hverdage. Du skal derfor få lavet dit pas i god tid, inden du skal ud at rejse. VIGTIGT: Borgere, som bestiller pas efter den 1. januar 2022, kan alene få udleveret nyt pas ved personligt fremmøde hos en pasudstedende myndighed.
Kan man få MitID uden telefon?
Når du først er identitetssikret, kan du bruge MitID på de fleste smartphones. Og har du før brugt NemID appen, kan du som udgangspunkt også bruge MitID appen. Hvis du ikke ønsker eller kan bruge appen på telefonen, kan du få en kodeviser eller kodeoplæser, der fungerer lidt som Nøglekortet i pap.
Hvor finder jeg min aktiveringskode?
Har du glemt din adgangskode, eller er din adgangskode blevet spærret, skal du oprette en ny adgangskode. Opret en ny adgangskode med en aktiveringskode fra MitID appen. Du kan få en aktiveringskode til MitID adgangskoden i Borgerservice, af MitID Support eller via scanning af pas i MitID appen.
Hvornår kan man ringe til MitID?
Mandag til fredag kl. 8.00-20.00. Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-16.00.
Kan man ringe gratis?
Det er altid gratis for dig at modtage opkald, når du befinder dig i Danmark. Personen, der foretager opkaldet skal dog betale taksten for udlandstelefoni.
Kan man ændre sin tid på borgerservice?
Afbestil din tid
Har du reserveret en tid i Borgerservice og Ydelse, men er du forhindret så kan du afbestille din tid her. Det er vigtigt, at du afbestiller hvis du ikke ønsker at bruge din tid, så kan andre få glæde af den i stedet for.