Kan man ringe til hittegods?

Hvis du ser en genstand, som tilhører dig, kan du ringe til politiets servicecenter på telefon 114 eller det angivne telefonnummer og spørge efter det hittegodskontor, der står ved hver fremlysning. Oplys hittegods- eller journalnummeret, hvis oplyst, ved henvendelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Kan man ringe til DSB hittegods?

Processen for hittegods:

En SMS fra DSB Hittegodskontor sker fra dét her nummer: 52 51 21 10. Du kan ikke skrive eller ringe til nummeret, da det er et nummer, som vores hittegodssystem benytter. Du finder DSBs Hittegodskontoret på Københavns Hovedbanegård, Banegårdspladsen 7B, 1570 København V.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvad skal jeg gøre med hittegods?

Har du fundet noget hittegods, skal du som hovedregel aflevere det til politiet. Finder du hittegods ved offentlige institutioner, forlystelsesetablissementer, forretninger eller offentlige transportmidler, kan du indlevere hittegodset der.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Hvem skal man ringe til hvis man har glemt noget i toget?

Jeg har fundet min ting igen og alligevel ikke glemt den i toget. Hvad gør jeg? Hvis du opdager at den genstand, du havde efterlyst i vores hittegods-katalog, alligevel ikke er blevet glemt i toget, må du meget gerne kontakte os. Det gør du ved at ringe til vores Kundeservice på 70 80 44 44.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arriva.dk

Hvor længe opbevares hittegods?

Politiet opbevarer hittegods i op til tre måneder alt afhængig af hittegodsets art. Vær opmærksom på, at en række effekter, herunder cykler, kun opbevares i én måned. Hvis ejeren af et stykke hittegods ikke har henvendt sig inden gældende tidsfrist, destrueres effekten eller sælges på auktion.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Mand, der returnerede mistet telefon, sigtet for tyveri



Er det ulovligt at beholde penge man finder?

Straffen for at beholde hittegods er som udgangspunkt en bøde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Hvad gør man hvis en person er forsvundet?

Politiets servicecentre besvarer 114-opkald. Politiet har 12 servicecentre i Danmark. Vi vil som udgangspunkt viderestille dig til den politikreds, du befinder dig i. Hvis ventetiden er længere end forventet, viderestiller vi dig til den første ledige medarbejder i landet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Hvornår er noget hittegods?

Hvis du finder en genstand, der ikke tilhører dig, eller mister en genstand som en anden person finder, er der tale om hittegods.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på legaldesk.dk

Hvad skal man gøre hvis man har mistet sin telefon i bussen?

Dokumenter med personfølsomme oplysninger, mobiltelefoner, tablets, penge, værdifulde smykker og lignende afleveres snarest herefter til politiet. Andre glemte genstande bliver bortskaffet efter 30 dage, jævnfør lov om hittegods. I busser kan andre glemte genstande opbevares hos den operatør, der kører ruten.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på moviatrafik.dk

Hvornår kan man ringe til DSB?

Ring til os

Åbningstiden for køb og bestilling af billetter er kl. 7-20. Har du brug for hjælp under din rejse, kan du kontakte os hele døgnet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvem skal man ringe til hvis man mister noget i bussen?

Hvis du har glemt noget i bussen, skal du kontakte det busselskab, der kører busruten. Du kan finde navn og telefonnummer til busselskabet på køreplanen under fanen 'Glemte sager'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sydtrafik.dk

Hvad skal man gøre hvis man finder nogle nøgler?

Har du mistet nøgler, pung, paraply, jakke eller andre mindre ting, kan du henvende dig på den relevante politistation eller ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114. Måske er det, du savner, blevet indleveret til os. Det er vigtigt, du henvender dig til politiet der, hvor du har tabt genstanden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Hvor afleverer man en Fundet telefon?

Som udgangspunkt skal hittegods snarest muligt afleveres til politiet. Dog kan hittegods som er fundet i offentlige institutioner, forlystelsesetablissementer, forretninger, offentlige befordringsmidler og lignende steder, afleveres til den pågældende institution, forretning m.v.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hittegodscentralen.dk

Hvor meget koster en DSB bøde?

Har du ikke en gyldig billet, har DSB en lovgivningsmæssig ret og pligt til at opkræve en kontrolafgift. Kontrolafgiften er på 750 kr. og giver dig mulighed for at fortsætte din rejse med DSB. Kontrolafgiften skal betales til DSB inden 14 dage.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Er der overvågning i DSB?

DSB foretager tv-overvågning af sine områder, herunder i tog, på stationer og kiosker for at øge vores kunders og medarbejderes tryghed og sikkerhed og for samtidigt at forebygge strafbare handlinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Er telefonen stjålet?

For at finde og spore din Android telefon, skal du:

Gå til android.com/find eller Find min enhed-appen og logge ind med din Google-konto. Din mistede telefon modtager herefter en notifikation. Du får information om, hvor din telefon befinder sig med en omtrentlig placering.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bilka.dk

Er der overvågning i bussen?

I Movias busser er der normalt TV-overvågning med fast installerede kameraer. Movia er ikke dataansvarlig for TV-overvågning i busserne. Det er det enkelte private busselskab, der har ansvaret for TV-overvågningen, og som er dataansvarlig for optagelserne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på moviatrafik.dk

Hvordan stopper man en bus?

I byerne standser busserne kun ved de faste stoppesteder, som er anført i køreplanerne. Hvis de trafikale forhold uden for byerne tillader det, og der er mere end 600 meter mellem stoppestederne, kan kunden på de fleste almindelige buslinjer stige af og på bussen, selv om der ikke er et stoppested.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på moviatrafik.dk

Hvor længe skal man gemme glemte sager?

Institutioner, forretninger m.v., er med bestemmelsen forpligtet til at opbevare hittegods i mindst 30 dage, og kan blive erstatningsansvarlige, hvis genstanden bortkommer, som følge af at genstanden ikke har været opbevaret forsvarligt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskerhverv.dk

Hvornår skal man aflevere penge til politiet?

Hvis du har fundet noget hittegods, skal du som hovedregel altid aflevere det til politiet inden for 30 dage. Finder du hittegods på skoler, i forlystelsesparker, forretninger, offentlige transportmidler eller lignende, kan du aflevere det der. Hittegodset kan også afleveres på den nærmeste politistation.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politi.dk

Hvad giver man i findeløn?

Hittegodset skal afleveres til politiet, og ejeren skal findes. Findelønnen udgør cirka 10 procent af genstandens værdi. I nogle tilfælde kan der dog fastsættes en findeløn, selvom den fundne genstand ikke har en omsætningsværdi.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hsfo.dk

Hvordan ringer man til politiet fra udlandet?

112 er det europæiske alarmnummer, som du kan ringe gratis til fra fastnet- og mobiltelefoner i hele EU. Det sætter dig i direkte forbindelse med beredskabstjenesterne - politiet, ambulancecentralen og brandvæsnet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på europa.eu

Hvornår skal man ringe 118?

En tommelfingerregel. For eksempel hvis en er faldet om, hvis der er brand eller ved et større færdselsuheld. For eksempel ved cykeltyverier, indbrud, hvor tyven er væk, efterlysning af hunde eller spørgsmål om tilladelser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2kosmopol.dk

Hvornår bruger man 114?

Telefon til politiet i Danmark

ring 114 - landsdækkende servicenummer til politiet. ring 112 - landsdækkende nummer til alarmcentralen, når du akut har brug for hjælp fra politi, brandvæsen eller ambulance.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvad er straffen for ulovlig omgang med hittegods?

2, nævnte tilfælde kan straffen såvel for skyldneren som for den begunstigede fordringshaver gå ned til bøde. Stk. 2. Ulovlig omgang med hittegods straffes med bøde eller fængsel indtil 1 år og 6 måneder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på themis.dk