På MobilePay er det muligt, at afsenderen kan skrive en lille tekst om, hvad betalingen vedrører. Det fremgår af skattesager, at blandt andre Landsskatteretten lægger vægt på den slags tekster.
Kan man skrive til MobilePay?
Vil du klage? Hvis du har en klage, kan du skrive til os på [email protected].
Kan skat se min MobilePay?
Skat har skrevet venligt, men bestemt, til 6.000 danskere, som har fået sat lidt større beløb ind via MobilePay. Skattemyndighederne kan kigge med, når du bruger MobilePay. Det har 6.000 danskere fundet ud af i den seneste tid.
Kan man være anonym på MobilePay?
Kan ikke længere være anonym
En anden ændring er, at man fremover skal optræde med sit fulde navn i appen, og at det bliver muligt at blokere andre brugere. Ændringen betyder også, at man ikke længere kan betale med Mobilepay i mere end 350 butikker.
Kan man stadig sende gaver på MobilePay?
Gavekort er ikke en del af den nye app.
Du kan ikke sende nye gavekort i den nye MobilePay-app, som det ser ud lige nu. Men du kan selvfølgelig finde dine gemte gavekort under 'Profil' > 'Gavekuponer'. Obs. Du kan stadig sende pengegaver i den nye app – og det er tilmed gratis frem til 1.
Skriv en kærlig besked, når du sender gaver med MobilePay.
Hvordan laver jeg en gave på MobilePay?
- Åben MobilePay.
- Klik “send penge” - vælg modtager og beløb.
- Klik “send som en gave”
- Vælg en indpakning og skriv en sød hilsen.
- Vælg hvornår gaven skal gives (dato og tid) eller send den afsted med det samme.
Hvad er de nye regler for MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Kan man skjule navn på MobilePay?
Kan jeg skjule mig selv fra søgning på tværs af grænserne på mit fulde, juridiske navn? Nej, det kan du ikke. Vi er en nordisk platform, og brugerne på MobilePay- og Vipps-appen er alle forbundet i den samme, nordiske fælles app.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Kan man finde folk på MobilePay?
Brug MobilePay
Men 3,2 millioner danskere har en MobilePay-konto, hvilket er størstedelen af de mobil-aktive danskere. Derfor kan du også finde brugeren bag et givent nummer, og det er uanset, om personen er indskrevet på Robinsonlisten eller ej.
Hvor meget må man tjene på MobilePay?
Du kan sende op til 4.000 kroner gebyrfrit til den samme person inden for en periode på 24 timer. * Læs mere om gebyret her. Du kan sende op til i alt 100.000 kroner inden for en periode på 7 dage. Du kan sende og modtage op til i alt 300.000 kroner inden for en periode på 365 dage.
Kan MobilePay spores?
Dine konti og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via din personlige login-kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver også registreret i MobilePays systemer, så svindel og ikke mindst svindleren nemmere kan spores.
Hvornår kigger skat på om du har sat penge ind på kontoen?
Din årsopgørelse er klar i løbet af marts. Hvis du skal have penge tilbage i skat, bliver pengene sat ind på din NemKonto fra 25. april 2025, og du skal ikke gøre noget. Er du barn eller ung, så tjek, at du har en NemKonto.
Hvor mange penge må man overføre på MobilePay?
Med MobilePay kan du betale og overføre op til 10.000 kr. om dagen.
Hvem ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvorfor spørger MobilePay om cpr-nummer?
De øgede sikkerhedskrav til online handel og betaling er nu nået til MobilePay. Det betyder, at de MobilePay-brugere, der kun er identificeret med CPR-nummer, skal til at identificere sig med MitID. De næste ugers tid sender MobilePay derfor besked direkte i MobilePay-appen til de brugere, det gælder for.
Hvorfor beder MobilePay om MitID?
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal en bruger logge ind med MitID + SMS-kode (heldigvis er det meget, meget nemt), når brugeren logger ind på MobilePay på en ny enhed. Det er relevant for brugere, der benytter MobilePay på forskellige smartphones eller tablets.
Hvad er det nye ved MobilePay?
Den nye app håndterer de samme brugerbehov som den gamle MobilePay-app. Men der vil, som tidligere kommunikeret, alligevel være nye tiltag, blandt andet følgende forandringer: En ny chat-tråd oprettes første gang, man sender penge til en anden. Samtidig samles beskeder, overførsler og anmodninger mellem to personer her.
Kan banken trække penge tilbage fra MobilePay?
Ja. Først skal du dog kontakte din bank for at få dit betalingskort spærret. Hvis der er hævet beløb, du ikke har godkendt, kan du få banken til at tilbageføre pengene.
Kan man redigere sit navn på MobilePay?
Sådan ændrer du dit brugernavn i MobilePay:
Det er ikke længere muligt at ændre brugernavnet i appen. Vi får dit fulde juridiske navn direkte fra CPR-registret. Hvis du officielt har ændret dit navn, men det ikke er blevet opdateret i appen, skal du kontakte Borgerservice.
Er der svindel med MobilePay?
Svindlerne er gode til at efterligne beskeder fra os – så vær på vagt, hvis du uopfordret får en besked fra MobilePay. Undgå at klikke på links, hvis du er det mindste i tvivl om, at en besked er fra MobilePay. Undlad at indtaste personlige, følsomme oplysninger, medmindre du er helt sikker på, at en besked er reel.
Kan man skifte nummer på MobilePay?
Du kan ikke ændre på følgende:
Alias (brugernavn) Mobilnummer.
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1. oktober?
150.000 brugere af MobilePay MyShop blev 1. oktober 2023 mødt af nye priser. MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger.
Kan jeg have 2 MobilePay?
Du kan ikke have flere MobilePay-aftaler med forskellige betalingskort eller bankkonti. Som privat bruger kan du kun have én MobilePay-aftale, hvor du kan tilknytte flere betalingskort og bankkonti.
Kan man blokere folk på MobilePay?
Du kan også gå ind på 'Mig' > 'Personlige oplysninger > 'Blokerede brugere' og indtaste nummeret på den person, du vil blokere og trykke 'Bloker'.