Kan man spore MobilePay?

MobilePay er knyttet op på cpr.nr. og bankkonto, som kan spores tilbage til sælgeren. Og det er der ingen udbydere af hælervarer, der er interesserede i.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man spore en MobilePay?

Dine oplysninger er beskyttet. Dine kortoplysninger kan aldrig læses fra appen. Dine konto og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen med din personlige login kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver registreret i vores systemer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man se hvem der ejer MobilePay nummer?

Efter at du har indtastet telefonnummeret skal du vælge ”næste” og det er her at du kan se brugeren, der er registreret med telefonnummeret, hvis en MobilePay bruger er tilknyttet dette telefonnummer. Faktisk behøver du ikke engang at overføre den enkelte krone til brugeren, for at se hvem der ejer telefonnummeret.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på musimi.dk

Hvad gør man hvis man er blevet snydt på MobilePay?

Du har kun brugt MobilePay til at indsætte dine kortoplysninger ved betalingen, så du har teknisk set betalt med dit betalingskort. Du skal kontakte din bank. De hjælper dig med at tilbageføre pengene.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man få pengene tilbage ved MobilePay?

Når du har betalt for en vare ved at sende penge via MobilePay til sælgers mobilnummer, har vi har desværre ikke nogen muligheder for at trække overførslen tilbage. Men vi vil holde øje med den nævnte MobilePay-bruger og overveje vedkommendes engagement med MobilePay.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

How to Register MobilePay - Denmark | MobilePay Easy Mobile payment



Hvad skal man gøre når man er blevet scammet?

Hvis du er blevet snydt i en handel på nettet, skal du anmelde det til politiet. Har du i forbindelse med handlen udleveret oplysninger omkring dit CPR-nummer, MitID-login eller kortoplysninger, er det vigtigt, at du også reagerer på det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerdigital.dk

Kan man annullere en overførsel?

Du kan kun annullere en pengeoverførsel, hvis den ikke er blevet hentet af modtageren. Hvis du sendte penge til en bankkonto, kan du annullere overførslen, hvis den ikke er blevet gennemført af din modtagers bank. For at anmode om en tilbagebetaling skal du ringe til kundeservice.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på westernunion.helpshift.com

Kan man få sine penge tilbage efter svindel?

Kan jeg få pengene tilbage? Ja. Først skal du dog kontakte din bank for at få dit betalingskort spærret. Hvis der er hævet beløb, du ikke har godkendt, kan du få banken til at tilbageføre pengene.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forbrugerombudsmanden.dk

Hvor sikker er betaling med MobilePay?

Dine konto- og kortoplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via den kode, du bruger til at logge på MobilePay. Alle overførsler bliver logget i vores system. Det betyder, at vi kan gribe ind og lukke MobilePay-profiler, hvis vi ser mistænkelige overførsler.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvad er sikrest bankoverførsel eller MobilePay?

Undgå at betale med en bankoverførsel

Betaler du med kort, MobilePay, Google Pay eller Apple Pay kan banken bedre hjælpe dig, hvis du bliver snydt. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis du betaler via bankoverførsel eller per efterkrav. Og så er du i øvrigt bedre stillet, hvis du betaler med dit Visa-kort frem for dit Dankort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyskebank.dk

Kan man søge på MobilePay?

Nej, det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at søge en specifik bruger eller betalingssted frem. Denne mulighed kommer dog i portalen senere på året.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvordan finder man ud af hvem der ringer?

"Hvem ringede" er en side, hvor man kan søge efter telefonnumre og få oplysning om, hvem der har ringet. Ved at indtaste et telefonnummer, kan du finde detaljer om den, der har ringet - deres navn, adresse og eventuelt rapporteret spam eller useriøs aktivitet forbundet med nummeret.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på krak.dk

Hvordan finder man nummeret på en person?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på samvirke.dk

Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?

Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvornår lukker MobilePay ned?

MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Hvad koster det at bruge MobilePay for private?

Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Kan man overføre penge til en som ikke har MobilePay?

Har den person, du vil overføre pengene til, ikke MobilePay, får du tilbudt at sende en invitation til almindelig SMS-takst. Du kan først lave overførslen når modtageren har oprettet en MobilePay aftale.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Er MobilePay Visa eller Dankort?

Du kan bruge følgende kort i MobilePay: VISA. VISA/Dankort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Er det korrekt at man skal identificere sig på MobilePay?

Hvorfor skal jeg identificere mig med MitID? Du skal identificere dig med MitID i MobilePay appen som en ekstra sikkerhed. Derfor beder vi dig registrere dit MitID i forbindelse med tilmelding samt ved tilføjelse og/eller ændring af dit betalingskort eller modtagerkonto.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilepay.dk

Hvor meget dækker banken ved svindel?

Banken dækker, men...

Normalvis skal du selv dække op til 375 kr., hvilket kan ses som en slags selvrisiko, du kan risikere at betale, hvis du ikke har passet godt nok på dine oplysninger. Hvis du for eksempel har “hjulpet” svindlerne ved uagtet at have gjort din PIN-kode tilgængelig, skal du selv dække op til 375 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på santanderconsumer.dk

Kan man trække et beløb tilbage?

Et køb er en bindende aftale, og du kan som udgangspunkt ikke fortryde dit køb. Selvom mange butikker tilbyder en retur- eller bytteret, er det ikke en ret, du har efter lovgivningen, hvis det ikke er aftalt ved købet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forbrug.dk

Er det sikkert at oplyse sit kontonummer?

Du skal ikke give dit CPR-nummer til hvem som helst. Du skal heller ikke afgive andre personlige oplysninger (som for eksempel dit kontonummer), medmindre det er tydeligt, hvad formålet er, og formålet er i orden. Virksomhederne må ikke kræve flere personlige oplysninger, end de har brug for.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på taenk.dk

Hvornår kan man lave en indsigelse?

Hvornår kan man lave en indsigelse? Du kan gøre en indsigelse i en række situationer, hvor du ikke mener at have været ansvarlig for at skylde eller bruge penge. Det kan for eksempel være hvis en anden har misbrugt eller stjålet dit kort. Det kan også være hvis du har betalt for varer, som du endnu ikke har modtaget.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på billy.dk

Er en straksoverførsel sikker?

Den bedste løsning for en sikker betaling er en straksoverførsel fra køberen. Dette er en tjeneste stort set alle banker har. Gennem en straksoverførsel bliver pengene overført mellem de to danske kontoer på det tidspunkt overførslen bliver sendt afsted.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bilhandel.dk