Torsdag aften meddelte Mobilepay, at erhvervskunder, foreninger og lignende, der har tjenesten Mobilepay Myshop fremover skal betale et gebyr på 0,99 procent af beløbet på alle betalinger. En betaling på 100 kroner vil dermed udløse et gebyr på 99 øre, mens en transaktion på 1000 kroner vil koste 9,9 kroner i gebyr.
Hvad koster det at have MobilePay som erhverv?
Hvordan fungerer MobilePay erhverv?
Du opretter dig online, og du er klar til at modtage mobilbetaling kort tid efter. Når du opretter dig, får du et MyShop-nummer, som du modtager betalingerne på. Nummeret er ikke knyttet til en mobiltelefon eller et SIM-kort. Har du flere butikker, kan du oprette alle de MyShop-numre, du har brug for.
Hvad koster det at have MobilePay?
Alle – uanset bank – kan frit downloade MobilePay. Alle brugere kan overføre og modtage penge med MobilePay, uden det koster noget. Du skal have et dansk mobilnummer.
Kan man have erhverv og privat MobilePay?
Vidste du, at du faktisk ikke må bruge MobilePay til din virksomhed uden at have en erhvervsløsning? Hvis du bruger din private MobilePay til at tage imod erhvervsbetalinger, så bryder du med vores betingelser (§A5), og vi kan lukke din bruger uden varsling.
Sådan tilmelder du MobilePay - Danmark | MobilePay Nem Mobilbetaling
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvornår skal man betale skat af MobilePay?
Hvis omsætningen overstiger 50.000 kr. årligt, skal du momsregistreres. Du skal så også betale arbejdsmarkedsbidrag og skat af overskud.
Er der gebyr på MobilePay privat?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvem skal betale gebyr for MobilePay?
Hvad koster MobilePay? MobilePay er gratis for dig at bruge. Og modsat Google Pay og Apple Pay kan du bruge alle betalingskort med MobilePay heriblandt Dankortet. Virksomheder og butikker betaler gebyr hver gang de modtager penge på MobilePay.
Kan man have 2 konti i MobilePay?
Du kan godt oprette mere end et MobilePay-nummer, hvis du har flere forskellige betalingssteder - ét nummer pr. betalingssted. Til hvert MobilePay-nummer skal du tilknytte en konto, som betalingerne automatisk bliver overført til én gang om dagen.
Hvordan lukker jeg MobilePay erhverv?
- Login på MobilePay-portalen. ...
- Vælg 'PoS' i venstremenuen.
- Vælg fanen 'Afmeld' og klik så på knappen 'Afmeld'
- Bekræft dit valg, ved at klikke på 'Ja, afmeld'
- Vi bekræfter at din gamle MobilePay Point of Sale-aftale nu vil blive afmeldt.
Hvad er MobilePay business?
MobilePay Business er en betalingsservice fra Danske Bank, der gør at virksomheder kan tager imod penge, fra folk der har Mobile Pay App på deres telefon. Mobile PayBusiness kan bruges af virksomheder, selvom de ikke er kunder i Danske Bank.
Er der moms på MobilePay gebyr?
Det koster mellem 0,30 til 0,75 kr. (momsfrit) og afhænger af, hvor mange MobilePay-transaktioner, du har i butikken. Derudover kommer månedlig abonnement og faktureringsgebyr. Se priser her.
Hvornår stiger gebyr på MobilePay?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Hvilken betalingsløsning er billigst?
Generelt vil Dankort for de fleste være den billigste løsning – men det kræver, at du husker at vælge den rette model: Dankort Procent eller Dankort Fast. Sidste år (2020) kom der nye priser på indløsning af Dankort i fysisk handel. De nye priser gjorde, at Dankort blev konkurrencedygtigt i alle butikssegmenter.
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1 oktober?
Fremover betaler du en procentdel af transaktionsbeløbet, når dine kunder betaler med MobilePay. Fra 1. oktober 2023 skal du derfor ikke længere betale den månedlige abonnementspris. I stedet betaler du 0,99 % af transaktionsbeløbet.
Er Betalingsservice gratis?
Abonnementet for at bruge Betalingsservice bliver i fremtiden 149 kr. om måneden pr. PBS-nummer for alle kreditorer. På denne side kan du finde en oversigt over de nye priser for adviseret betaling, et eksempel på hvordan den nye pris fremgår på din faktura og svar på de vigtigste spørgsmål.
Hvor meget må man tage i gebyr?
Hvad koster det at have MobilePay i en forening?
Ydermere skal erhvervsdrivende og foreninger fortsat betale 75 øre per transaktion, hvis de har under 2.000 transaktioner om året.
Hvornår skal man betale gebyr?
Et gebyr er en betaling for en tjeneste, der er relateret til købet af en vare eller en ydelse. Prisen for et gebyr dækker altså ikke selve produktet eller ydelsen, men er en udgift der er opstået i forlængelse af købet.
Kan man overføre penge til en som ikke har MobilePay?
Har den person, du vil overføre pengene til, ikke MobilePay, får du tilbudt at sende en invitation til almindelig SMS-takst. Du kan først lave overførslen når modtageren har oprettet en MobilePay aftale.
Kan skat se min MobilePay?
Skat har skrevet venligt, men bestemt, til 6.000 danskere, som har fået sat lidt større beløb ind via MobilePay. Det går nemt med at flytte penge med MobilePay, men hvis det samlede beløb vokser, så kigger Skat med på, hvad der foregår. Skattemyndighederne kan kigge med, når du bruger MobilePay.
Hvor meget må man tjene privat uden at betale skat?
Personfradraget kan altså stige og falde fra år til år, men du kan altid tjekke de gældende satser på skats hjemmeside. I 2023 må du tjene 38.400 kr. om året uden at betale skat, hvis du er under 18 år. Er du fyldt 18 år, må du tjene 48.000 kr.
Kan skat se hvem man har betalt med MobilePay?
Skattemyndighederne får lov til at hente oplysninger om Mobilepay-brugere med høje overførsler. Skattestyrelsen har fået grønt lys af Skatterådet til at indhente oplysninger om overførsler hos Mobilepay-brugere, hvor der kan være mistanke om, at virksomheder fører sorte penge uden om regnskaberne.