BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.
Kan private handle hos BC Catering?
Bemærk venligst at vi ikke handler med private.
Hvem ejer BC Catering?
BC Catering Kolding A/S - kort fortalt
Virksomheden er ejet af Euro Cater Holding A/S, som har Legofamiliens investeringsselskab Kirkbi Invest som medejer. BC Catering Koldings seneste regnskaber - resultat før skat ser ud som følger: 2021/2022: 39,03 millioner kroner. 2020/2021: 19,9 millioner kroner.
Hvor lang tid tager en cater uddannelse?
EUX Smørrebrød og catering - erhvervsfaglig studentereksamen
En EUX Smørrebrød og catering tager sammenlagt 4 år og 2 måneder, og du kommer også ud i lære undervejs.
Hvad kræver det at blive cater?
Uddannelsen som Smørrebrød og Catering starter med en fælles grunduddannelse. Den foregår på en teknisk skole. Her er du sammen med elever fra andre faggrupper. Som gastronom med speciale i smørrebrød og catering, er du ekspert i at fremstille delikat og flot smørrebrød samt kolde og lune retter.
BC Catering Præsentationsvideo
Hvad betyder Catering?
Catering er oprindelig levering af mad, drikke og toldfrie varer til fly, færger o.l.; senere udvidet til at omfatte leverancer af især halvfabrikata til storkøkkener og fastfood-restauranter. I dag anvendes det også om samlede bespisningsløsninger for institutioner eller større befolkningsgrupper, fx pensionister.
Hvad er et catering firma?
Catering er en service, hvor et firma eller en person leverer mad, drikkevarer og ofte servicepersonale til et arrangement, f. eks. en fest, bryllup, konference eller en virksomhedsmiddag. Cateringfirmaer tilbyder ofte en bred vifte af madmuligheder og kan tilpasse deres menuer til kundens specifikke behov og ønsker.
Hvad er et cateringfirma?
Catering betyder, levering af mad og drikke fra et stort, industrielt køkken til institutioner, kantiner, fly el. lign. Catering er kort sagt levering af mad og drikke fra et stort køkken. Ordet catering stammer fra det engelske ord, ”to cater for”, som lige netop omhandler, at man servicerer andre.
Hvad betyder Foodservice?
Foodservice er en fælles betegnelse for tilberedning og servering af måltider uden for hjemmet. Mar- kedet inkluderer således hoteller, restauranter og caféer (også kaldet HoReCa), catering, kantiner, in- stitutionskøkkener og lignede steder, hvor der bliver lavet mad uden for husholdningernes fire vægge.
Er en restaurant en detailvirksomhed?
Detailvirksomheder, f. eks. supermarkeder, købmandsforretninger, slagterforretninger, fiskeforretninger, bagerbutikker, kiosker, restauranter, pizzeriaer, markedsboder, mobile virksomheder (f. eks.
Hvad er forskellen på cater og kok?
Som smørrebrødsjomfru og cater indgår du i det praktiske forløb med fremstilling og salg af madretter samt forskellige typer pålæg. Du lærer om indkøb, tilberedning, servering, afrydning, opvask og rengøring. Som kok lærer du at planlægge indkøb, opbevaring og tilberedning af mad.
Hvad betyder Buffet?
En buffet er en servering, hvor gæsten forsyner sig selv. Den har navn efter bordet, hvor tjenerne henter maden, og som i 1800-tallet var stedet, hvor gæsterne udpegede de retter, de ønskede, og som tjenerne serverede ved bordet.
Hvad laver man i en kantine?
En kantine kan være et sted for mere end bare god mad og drikke. Med god planlægning og en god grundplan kan kantinen også indeholde mødezoner, hvor medarbejderne kan arbejde, mens de spiser, mødelokaler, der kan bookes, eller en kaffebar, hvor både gæster og ansatte kan opholde sig.
Hvordan staver man til restaurant?
restaurant — Den Danske Ordbog.
Hvor lang tid må en buffet stå?
Det kan ske, fordi maden bliver tilført sygdomsfremmende bakterier, fordi maden, anrettet på en buffet, risikerer at stå for længe ved en temperatur, som giver bakterierne gode vækstbetingelser. Derfor er det vigtigt at følge disse ti gode råd: Maden må ikke stå på buffeten i mere end 3 timer.
Hvor meget mad beregner man pr person til buffet?
En tommelfingerregel er, at man skal beregne 6-800 g mad inklusive brød pr. person. Der er selvfølgelig forskel på gæster og forskel på børn og voksne, så man må vurdere ud fra sit eget kendskab til gæsterne. Retternes indbyrdes størrelse har betydning.
Hvorfor hedder det Bistro?
'Ordet 'bistro' har rødder I det russiske og betyder. hurtig. I Frankrig er en bistro et lille spisested, som ikke. serverer dyr mad.
Hvad får en udlært kok i løn?
Størsteparten af Kokkearbejde får en løn mellem 18.369 kr. og 34.650 kr.
Hvad får man i løn som kok?
En gymnasielærer tjener ca. 51.900 kr., mens en kok i gennemsnit tjener 32.700 kr. Find lønninger for flere jobtyper i figuren og tabellen nederst.
Er kok og gastronom det samme?
Som gastronom (kok) skal du kunne lide at lave og sammensætte lækre retter. Mens du er på skolen underviser vi dig i gode råvarer, at tilberede og anrette maden samt at vælge drikkevarer dertil. Man kan godt blive mødt med fordomme om, hvor dårlig arbejdstiden som kok er.
Hvor meget koster det at åbne en café?
Det koster mellem SEK 250.000 og SEK 3 millioner at starte en café, alt efter hvilken type café du ønsker at åbne. Foodtrucks, kiosker og kaffestande kan koste mellem 250.000 og 750.000 kroner, men nogle mindre kaffestande er startet med helt ned til 50.000 kroner.
Hvad er forskellen på restaurant og restauration?
Restauration – fællesbetegnelse for restauranter, caféer, værtshus, osv. Restaurationen – perioder hvor et tidligere styre er blevet genoprettet.
Hvad betyder Gourmand?
Skrevet af
En gourmet er en person, som forstår at værdsætte gode ting at spise og drikke. Tidligere var gourmet nærmest det samme som gourmand, der nu har fået betydningen fråser eller grovæder.