Hvem står bag Danish Skin Care? Mads Timmerman startede Danish Skin Care tilbage i 2011, fordi han selv havde udfordringer med sin hud. I flere år kæmpede han med voldsomme hudproblemer som akne, uren hud, eksem og udslæt.
Er Danish Skin Care godt?
Produkterne er de bedste ud af mange produkter jeg har prøvet. De har helt klart forbedret huden. Et ekstra plus er også at produkterne er åndbare og det føles helt naturligt at have på. * Resultat kan variere fra person til person.
Hvor meget er Ole Henriksen god for?
Ole Henriksen, Danmarks i dag ubestridte cremekonge, har i årtier været storleverandør af sund og strålende hud. Både som skønhedssalon-indehaver i Beverly Hills, hvor han har haft nogle af Hollywoods største (og smukkeste!) stjerner på briksen, men også ved hjælp af sine hudplejeserier.
Hvor hurtigt virker Danish Skin Care?
Efter blot et par ugers brug af produkterne fra Danish Skin Care forsvandt eksemen og det har været muligt at holde det nede lige siden. Jeg er voldsomt begejstret! * Resultat kan variere fra person til person. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så blød og smertefri hud.
Hvilken rækkefølge skal man bruge skincare?
- Oliebaseret rens.
- Vandbaseret rens.
- Toner eller essence.
- Øjenserum eller øjencreme.
- Serum.
- Ansigtscreme.
Hvor meget Danish Skin Care skal man bruge?
Hvor ofte må man bruge salicylsyre?
Har du problemer med akne kan du med fordel bruge Salicylsyre som peeling 1-2 gange om ugen. Syren er antiinflammatorisk og fjerner betændelsestilstande i huden. Den fjerner de døde hudceller, så huden bedre kan ånde og mindsker ardannelse i forbindelse med urenheder.
Hvor bliver Ecooking produceret?
Ecooking. Hudpleje udviklet og produceret i Danmark.
Hvilket land kommer Ole Henriksen fra?
1951, dansk kosmetiker. Ole Henriksen blev født i Nibe og rejste som ung en del i Indonesien. Her blev hans interesse for skønhedspleje vakt efter et besøg på en klinik i Jakarta. Efter en uddannelse som showdanser i New York fortsatte han til London, hvor han færdiguddannet som kosmetiker i 1975.
Er Ole Henriksen dansk?
Ole Henriksen (født 4. maj 1951 i Nibe) er en dansk hudspecialist og kosmetolog som bor i Los Angeles, hvor han har en skønhedsklinik på 8622 West Sunset Boulevard i Beverly Hills.
Hvor bor Ole Henriksen i Danmark?
Den 72-årige skønhedskonge fra Nordjylland købte i 2019, sammen med sin mand, en luksuslejlighed på hele 325 kvadratmeter ved Sankt Annæ Plads i København. Parret bor dog fast i Los Angeles, hvor Ole Henriksen desuden har sin skønhedsklinik.
Hvor ofte må man bruge salicylsyre?
Har du problemer med akne kan du med fordel bruge Salicylsyre som peeling 1-2 gange om ugen. Syren er antiinflammatorisk og fjerner betændelsestilstande i huden. Den fjerner de døde hudceller, så huden bedre kan ånde og mindsker ardannelse i forbindelse med urenheder.
Hvad er en god skincare Routine?
Uanset din hudtype, bør din hudplejerutine indeholde mindst fire produkter: et renseprodukt, en eksfoliering, en dagcreme med mindst solfaktor 30 samt en natcreme. Det er de grundlæggende produkter, der er brug for, for at imødekomme din huds basale behov samt at vedligeholde dens sunde fremtoning på kort og lang sigt.
Hvilken rækkefølge skal man bruge skincare?
- Oliebaseret rens.
- Vandbaseret rens.
- Toner eller essence.
- Øjenserum eller øjencreme.
- Serum.
- Ansigtscreme.
Hvor bliver Ecooking produceret?
Ecooking. Hudpleje udviklet og produceret i Danmark.
Hvem ejer Ecooking?
Ecooking har også fået sin egen makeuplinje, med så meget virkning, naturlighed og økologi som muligt. Ecooking blev solgt til en engelsk kapitalfond for to år siden, og i dag ejer Tina 30% af virksomheden.
Hvem står bag Ecooking?
Se Tina Søgaard, stifter og ejer af Ecooking, sammen med Sarah Grünewald forklare hvordan du skal bruge renseprodukter i din daglige hudplejerutine.
Er Ecooking dansk?
I 2015 kom Ecooking på hylderne for første gang, og filosofien er i dag den samme, som den var, da stifteren af det danskproducerede hudplejemærke, Tina Søgaard, startede med at producere de første cremer hjemme i sit eget køkken.
Er det vigtigt at bruge serum?
Hvorfor skal du bruge serum? Hvis du døjer med specifikke hududfordringer, så er serum et essentielt trin i din hudpleje, som du ikke må misse. Har du for eksempel tendens til meget tør hud, rødme eller acne, så kan serummet gå ind og udbedre problemerne.
Hvor længe skal der gå mellem serum og creme?
Lad gerne serummet virke i omkring 2-5 minutter inden du påfører creme. Det giver serummet tid til at trænge dybt ind i huden, og giver de aktive ingredienser plads til at virke.
Er det nødvendigt med skintonic?
Når du bruger god hudpleje, så er det ikke nødvendigt at man skal bruge skintonic. Der findes godt nok – desværre – fortsat mange firmaer, som producerer skintonic og sælger skintonic.
Hvad skal først serum eller creme?
Dit serum skal bruges som trinnet før din ansigtscreme eller olie, uanset om det er morgen eller aften. Den tynde konsistens gør, at det ikke kan trænge ordentligt igennem hvis du kommer creme på først, og en god tommelfingerregel er, at de tyndeste konsistenser skal på først.
Hvad er bedst at rense ansigt med?
Rens med børste
Når du renser din hud, er det en god idé at anvende en rensebørste til ansigtet. Med en rensebørste går dit renseprodukt mere i dybden i huden og hermed renser din hud mere effektivt. En god børste fjerner både makeup, fedt, snavs og renser porerne samtidigt med, at den sætter gang i blodcirkulationen.
Hvor ofte skal man rense sit ansigt?
Rens dit ansigt grundigt og skånsomt hver morgen for at fjerne talg og døde hudceller og om aftenen for at fjerne makeup og snavs. Fjern makeup med en miceller rensevand på en vatrondel efterfulgt af et skummende renseprodukt til at fjerne olier og de bakterier, der trives under fedtede forhold.
Hvornår skal man bruge C vitamin serum?
Du kan bruge C-vitamin både morgen og aften, men de gode fordele fra fx beskyttelse og ekstra glød giver rigtig fin mening i en morgen-hudplejerutine.
Kan dagcreme blive for gammelt?
Cremer kommer ofte i mængder, som du kan nå at bruge inden for holdbarhedsperioden. Men hvis der kommer bakterier i cremen, kan det mindske holdbarheden. Konsistensen, farven og lugten på cremen kan hjælpe dig med at vurdere, om din creme er blevet for gammel.