MobilePay er en dansk applikation til betaling med betalingskort via smartphone. Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013 og var udviklet af Danske Bank. MobilePay blev slået sammen med Norske Vipps i 2022.
Kan man få MobilePay som 13 årig?
Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger.
Kan man få MobilePay som 15 årig?
For at du kan få MobilePay, skal du være fyldt 13 år og have: En mobil enhed (fx smartphone eller tablet).
Kan man bruge MobilePay i andre lande?
Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
How to Register MobilePay - Denmark | MobilePay Easy Mobile payment
Hvad var der før MobilePay?
Oprindeligt ville Danske Bank tilbyde MobilePay gratis frem til udgangen af 2013, men valgte efterfølgende at gøre løsningen gratis for privatbrugere også herefter. Samarbejdet mellem de øvrige banker blev døbt Swipp, og blev lanceret 13. juni 2013.
Hvilken bank ejer MobilePay?
Danske Bank tjente 415 millioner kroner på salget af MobilePay. I dag ejer banken 27,8 procent af Vipps MobilePay-koncernen. I 2022 rundede MobilePay en halv milliard transaktioner.
Hvad er det højeste beløb man kan overføre på MobilePay?
Du kan overføre for 10.000 kr. om dagen til andre privatpersoner. Der er ikke nogen daglig grænse for, hvor meget du kan modtage. Du kan maksimalt sende og modtage op til 150.000 kr.
Er der MobilePay i USA?
Det korte svar på spørgsmålet øverst fra artiklen er "nej, du kan ikke betale med MobilePay i udlandet".
Hvad hedder MobilePay i Sverige?
Swish er et svensk mobilt betalingssystem med mere end 5 millioner brugere.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Kan man få MobilePay som 11 årig?
Vær klar med MitID
Det kan du gøre allerede som 13-årig. Du skal have dit pas parat. MitID er nødvendigt, når du skal oprettes som bruger i MobilePay. Du får sandsynligvis også brug for MitID til at gøre dit kort klar til onlinehandel.
Kan man få MobilePay uden pas?
I MobilePay-appen vil du via scannings-funktionen blive bedt om at tage et billede af fx dit pas og dit sygesikring. Når du opretter dig til MobilePay, vil du automatisk i appen blive bedt om at indsende den nødvendige dokumentation.
Kan 14 årige Få MobilePay?
Børn på 13 år og opefter kan sagtens få MobilePay.
Kan tyskere Få MobilePay?
Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.
Kan man have 2 numre til MobilePay?
Har du fået ny mobil, men beholder dit gamle mobilnummer, skal du blot downloade MobilePay på din nye mobil og identificere dig med MitID. Du kan sagtens aktivere MobilePay på flere mobiler eller tablets.
Hvad hedder MobilePay i Norge?
Vipps er en norsk mobil betalings-app. Med mere end 3 million brugere er Vipps Norges største betalings-app.
Er der MobilePay i Norge?
Skalerbarhed og enkelthed er nøgleparametre
Vipps og MobilePay har i dag hver især stærke løsninger i både Norge, Finland og Danmark.
Hvad hedder MobilePay i Tyskland?
Medlemmerne i organisationen vil fra starten være Mobilepay (Danmark og Finland), belgiske Banccontact Payconiq, Bluecode fra Tyskland og Østrig, SIBs fra Portugal, Swish fra Sverige, Vipps fra Norge og Twint fra Schweiz.
Hvad koster MobilePay pr transaktion?
Det koster ikke noget at overføre eller modtage penge med MobilePay for privat-brugere.
Hvad koster det at bruge MobilePay?
Ulemper. Glemmer du din pung, kan du betale med din telefon. MobilePay er gratis og gebyrfrit for dig.
Hvad er gebyret på MobilePay?
Vi opkræver dig ingen gebyrer, når du bruger MobilePay til at sende penge til andre eller betale i forretninger eller til virksomheder. Vi har nogle tilvalgsløsninger, som kan være pålagt et gebyr – du kan se hvilke tilvalgsløsninger, der er pålagt et gebyr i dette dokument.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Har du en smartphone, kan du normalt uden problemer bruge MobilePay-appen. Vær dog opmærksom på, at der kan være flere tekniske krav, hvis du vil bruge særlige funktioner - fx Face ID på iOS. Ikke mindst af sikkerhedsmæssige grunde optimerer vi hele tiden appen til de nyeste versioner af operativsystemerne.
Hvor mange danskere har MobilePay?
Det betyder, at 4,5 millioner danskerne nu i gennemsnit bruger MobilePay 124 gange om året. Gennemsnitligt køber vi varer og sender penge til hinanden med MobilePay for næsten 47.000 kroner om året, svarende til omkring 210 milliarder kroner i år.
Er MobilePay ejet af Danske Bank?
MobilePay blev grundlagt i 2013 af Danske Bank og har været en populær tjeneste blandt danskerne, der har gjort det nemt at dele regninger og overføre penge. I dag er selskabet bag norsk, og nu må brugerne måske snart betale for tjenesten, hvis Mobilepay skal overleve.