Varighed: 2 år - 2 år 6 mdr. Under uddannelsen lærer du om rengøring, hygiejne og miljø. Du lærer at yde service til andre mennesker på en god og positiv måde.
Hvordan bliver man serviceassistent?
Uddannelsen til serviceassistent er en erhvervsuddannelse, og den består af både skoleperioder og praktik/oplæring. Uddannelsens varighed er op til 2 år og 6 mdr. Uddannelsen består af to trin, hvor man kan vælge at stoppe efter første trin: Trin 1: Rengøringstekniker.
Hvad kan en serviceassistent?
Din indsats som serviceassistent er med til at skabe gode rammer for dem, der kommer på et hospital, et plejehjem, en arbejdsplads eller skole. Hvis du arbejder på et hospital, er dit primære område specialiseret rengøring.
Hvor lang tid tager det at blive rengøringstekniker?
Rengøringstekniker (1 år og 6 måneder).
Hvor arbejder en serviceassistent?
Serviceassistenter kan arbejde på hospitaler, plejehjem, skoler eller i private virksomheder.
Hvad kan jeg blive? Serviceassistent
Hvad laver en hospitalsserviceassistent?
Du får en dybdegående viden om midler og materialer, rengøring efter forskellige hygiejneniveauer, forebyggelse af smittespredning, servicering af patienter, anretning af mad, patienttransport, forflytning og lejring m.m. Du bliver elev på en arbejdsplads, der har fokus på arbejdsmiljø.
Hvad tjener en ufaglært rengøringsassistent?
En rengøringsassistent tjener omkring 22.000 kr. om måneden.
Hvor lang tid tager hjælperuddannelsen?
Hvis du vil uddanne dig til SOSU hjælper tager det som regel 2 år og 2 måneder. Du har adgang til uddannelsen, hvis du har bestået folkeskolens afgangseksamen eller tilsvarende. Under uddannelsen kan du få SU og elevløn.
Hvad får man i løn som portør?
Gennemsnitlig indtægt pr. måned for nyuddannede (2019), inklusive pension, tillæg, værdi af personalegoder mv. 26.301 kr. Indkomstoplysningerne gælder for ansatte i stillinger med ovenstående titler.
Hvad er løn til ufaglært?
En ufaglært tjener omkring 26.000 kr. om måneden.
Hvad laver man som assistent?
- Yde sygepleje og personlig pleje til borgere og patienter.
- Støtte og vejlede borgere, der er syge eller i behandling.
- Samtale med og vejlede mennesker i svære livssituationer.
- Hjælpe med genoptræning efter fx en skade eller sygdom.
- Samarbejde på tværs af faggrupper.
Hvad laver en servicemedarbejder?
Som servicemedarbejder arbejder du med kassebetjening, vareopfyldning, trimning af butikken samt lettere rengøring. Arbejdstiderne vil være skiftende på hverdage og weekend.
Hvad får man i løn som rengøringstekniker?
april 2022): 1.535 kr. Rengøringstekniker Løntrin 14 4.560 kr. [O. 21](Pr.
Hvad tjener en sosu hjælper på 30 timer?
Alt efter om du er ansat som SOSU i et privat firma eller på en offentlig arbejdsplads, kan du forvente at tjene imellem 22.000 og 35.000 kr./md (2021-niveau). Vær i den forbindelse opmærksom på, at de nævnte indtægtsniveauer er inkl. pension og tillæg!
Kan man arbejde som sosu hjælper uden uddannelse?
Du skal kunne dokumentere i alt 2 års relevant erhvervserfaring inden for de seneste 4 år. Relevant erhvervserfaring er erfaring fra enten plejecenter eller hjemmepleje e. lign. og fra flere vagtlag med hovedvægt på dagvagter, med minimum 24 timer om ugen i gennemsnit.
Hvad får en rengøringsassistent i timen?
Timefortjeneste for rengøringsarbejde
arbejdet time. Medianen er 201,52 danske kroner. Den højest lønnende fjerdedel får en samlet betaling på mere end 217,25 danske kroner.
Hvad tjener en ufaglært kassedame?
20.888 kr. Det er, hvad du som faglært salgsassistent eller kassedame tjener på et fuldtidsjob. Det giver en timeløn på 130,28 kr. Hvor meget du får i løn som kassedame, afhænger af, hvilken ansættelse du har, om du er faglært eller ej, samt om din arbejdsplads har en overenskomst.
Hvordan bliver man rengøringsdame?
Som rengøringsassistent arbejder du som ufaglært, og du behøver ikke at have særlige skolekundskaber for at blive ansat indenfor rengøringsbranchen, men professionel rengøring kræver fagkundskab, som du kan få gennem forskellige arbejdsmarkedsuddannelser.
Hvad kan man arbejde med på et hospital?
På hospitalerne udføres rengøring og en lang række praktiske arbejdsopgaver med at flytte sengeliggende patienter fra stuerne til undersøgelser, hente og ordne senge, modtage varer mv. Dette arbejde udføres af serviceassistenter og portører på alle former for sygehuse og hospitaler.