Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvad er de nye regler for MobilePay?
Fra den 12. Marts 2024 tidligst vil en MobilePay-brugers fulde juridiske navn altid blive vist ved alle MobilePay-betalinger. Det har vi valgt for at skabe transparens, så en bruger altid kan se den sande identitet af den bruger, der sendes penge til eller modtages penge fra.
Hvor meget kan jeg overføre?
Banken har fastsat en beløbsgrænse for, hvor stort et samlet beløb du kan overføre fra alle dine konti til andres konti. Som udgangspunkt vil grænsen være 50.000 kr. I mobil- og netbank har du selv mulighed for at sætte en personlig beløbsgrænse for, hvor meget der kan overføres fra dine konti pr.
Hvor mange gange kan man bruge MobilePay?
Du kan ikke have flere MobilePay-aftaler med forskellige betalingskort eller bankkonti. Som privat bruger kan du kun have én MobilePay-aftale, hvor du kan tilknytte flere betalingskort og bankkonti.
Kan man overføre 10.000 på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
ANMODER FOLK OM PENGE PÅ MOBILEPAY!
Kan man betale med MobilePay i Tyskland?
Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen. Hvis du bor i udlandet, når du opretter dig som MobilePay-bruger, kan du gøre det allerede der.
Hvor mange penge må man sætte i banken om året?
Som kunde i Andelskassen kan du max. indsætte 30.000 kr. om året i kontantautomater. Har du behov for at indsætte mere end 30.000 kr.
Kan man få sine penge tilbage hvis man er blevet snydt?
Ja. Du kan kontakte din bank og kræve, at den straks tilbagefører pengene til din konto. Det gør du ved at sende en såkaldt indsigelse til din bank. Banken har typisk en indsigelsesblanket, du kan udfylde.
Hvorfor kan man ikke overføre penge i weekenden?
Lørdag og søndag er ikke bankdage i Danmark. Undtagelse (i de fleste netbanker): Du kan overføre til en konto i samme bank som din egen bank også lørdag/søndag. Samme bank –> øjeblikkelig overførsel.
Hvornår tager MobilePay gebyr?
Hvad koster MobilePay? MobilePay er gratis for dig at bruge. Og modsat Google Pay og Apple Pay kan du bruge alle betalingskort med MobilePay – heriblandt Dankortet. Virksomheder og butikker betaler gebyr på 0,99 procent af beløbet, hver gang de modtager penge på MobilePay.
Hvem tjener penge på MobilePay?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Hvad koster MobilePay pr transaktion?
Siden 1. oktober har du som erhvervsdrivende, organisation og forening været forpligtet til at betale et gebyr for at bruge Mobilepay Myshop. Gebyret er 0,99 % af en transaktion, uanset størrelsen herpå.
Hvorfor kan jeg ikke sende penge på MobilePay?
For at kunne modtage penge skal du sørge for, at den konto, du har markeret som modtagerkonto, er gyldig og åben for indbetalinger. Hvis der er styr på dét, kan det være, at overførslen er forsinket og vil lande hos dig senest den næstkommende bankdag.
Kan man overføre penge fra MobilePay til bankkonto?
Når du overfører penge i MobilePay, sker der først en elektronisk pengeoverfør- sel fra dit betalingskort til din MobilePay. Derefter videreføres pengene straks til modtagerens MobilePay, hvorfra beløbet overføres til mod- tagers bankkonto.
Hvor stort et beløb kan man overføre via Netbank?
Grænsen for, hvor mange penge du kan overføre via netbanken/mobilbanken ændres pr. 16. januar 2021 til 75.000 kr.
Hvad dækker banken ved svindel?
Ifølge Betalingsloven skal banken dække det økonomiske tab, hvis nogen uberettiget har hævet penge fra ens konto – medmindre man bevidst har forsøgt at snyde eller har handlet groft uforsvarligt. Det betyder, at man ofte kan få sine penge igen, hvis en svindler har brugt eller overført penge fra ens netbank.
Kan man trække penge tilbage fra MobilePay?
Når du betaler med MobilePay på nettet eller via en virksomheds 5-cifrede nummer, tæller det som en kortbetaling. Det giver MobilePay mulighed for, at du hos din bank kan lave en kortindsigelse og tilbageføre pengene i tilfælde af snyd.
Hvad skal man gøre hvis man bliver snydt for penge?
Så kontakt straks din bank og spær dit betalingskort. Dine betalingsoplysninger kan havne hos kriminelle, som kan bruge informationen til at trække penge på din konto, eller de kan sælge dine oplysninger til andre, som kan misbruge dem.
Hvad er 8000 kr reglen?
Betaler du beløb, der overstiger 8.000 kr. inklusive moms kontant uden at sende besked til os, må du ikke trække udgiften fra i skat.
Kan man hæve 50000 i banken?
Fra den 1. juli 2021 nedsættes det beløb man maksimalt må modtage i kontanter fra 49.999 til 19.999 kr. Samtidigt gælder 8.000 kroners grænsen stadigt. Det er en del af de ændrede regler i hvidvaskloven, der fra den dag angiver at det er ulovligt at modtage 20.000 kr.
Hvornår skal banken spørge hvor pengene kommer fra?
Hvis en kunde foretager transaktioner, der er usædvanlige for kunden, er banken forpligtet til at undersøge dette nærmere. Dette er nødvendigt for at afdække, om transaktionen er mistænkelig, og om banken derfor er forpligtet til at foretage underretning herom til Hvidvasksekretariatet hos SØIK.
Hvad hedder MobilePay i Tyskland?
Straksbetsaling over grænser
Medlemmerne i organisationen vil fra starten være Mobilepay (Danmark og Finland), belgiske Banccontact Payconiq, Bluecode fra Tyskland og Østrig, SIBs fra Portugal, Swish fra Sverige, Vipps fra Norge og Twint fra Schweiz.
Hvad hedder MobilePay i Sverige?
Hvad er Swish? Swish er et attraktivt svensk mobilt betalingssystem, der har mere end 8 millioner brugere. Swish funger i Sverige som MobilePay online i Danmark og er derfor udbredt blandt mange brugere i Sverige.
Hvad hedder MobilePay i Norge?
Vipps er en norsk mobil betalings-app.