I starten af 2010'erne købte otte ud af ti kunder en chokolademælk, når de købte mad i en pølsevogn. I 2011 kom Danmarks Pølsehandlerforening og Cocio på kant med hinanden, da pølsemændene følte sig overset af Cocio. Pølsemændene lancerede derefter deres eget mærke, der i 2013 var til salg i omkring 130 pølsevogne.
Hvorfor smager Cocio så godt?
- Den markante forskel i smagen hænger sammen med, at kakaoen i en Cocio har fået et ekstra kogningstrin, og det vil sige, at mælken faktisk karamelliserer. Det er derfor, den har sin lidt specielle smag, forklarer hun. Cocioens indpakning er også noget, der påvirker oplevelsen af måltidet.
Hvorfor er der ikke pant på Cocio dåser?
Vi har flere gange forsøgt at blive en del af pantsystemet, men det er desværre ikke noget, vi selv bestemmer. Vi er endnu ikke kommet med i systemet, fordi vi fremstiller et mælkebaseret produkt, som efterlader spor af mælk i flaskerne, og det ønsker man ikke i retursystemet.
Hvem har opfundet Cocio?
Det startede tilbage i 1951, da Anker Pallesen havde en drøm om at lave verdens bedste chokolademælk! Han begynde at eksperimentere i sit køkken sammen med sin kone Ella. ❤️ De finder frem til den fantastiske opskrift på Cocio ved blot at blande tre naturlige ingredienser: Mælk, kakao og sukker.
Hvorfor hedder det Congobajer?
I 1989 købte Cocio konkurrenten Congo, som sad på 25 procent af markedet. Med overtagelsen var Cocio reelt alene på det danske marked. Koblingen mellem “Congo” og “Congo bajer” er ganske sikkert opstået på samme måde som “Sodavand” og “Sodabajer”.
Her er Fyns bedste pølsevogn
Er Cocio usundt?
Cocio - KALORIEBOMBE 2
Sammen med iskaffen er det den mest kalorierige drik i testen, så derfor er det en god idé at holde sig til den lille variant på 270 ml, når man bliver Cocio-tørstig. Bæller man en halv liter får man næsten 400 kalorier sprøjtet ind i kroppen.
Er Cocio dansk?
Cocio er et dansk chokolademælksmærke, der blev introduceret i 1951. Siden 2008 har mærket og produktionsfaciliteterne i Esbjerg været ejet af Arla Foods.
Er Cocio kun i Danmark?
Chokolademælk fra Cocio i Esbjerg sælges p.t. udelukkende i Danmark, England og Sverige, men det kommer formentlig til at ændre sig næste år.
Hvor bliver Cocio produceret?
Cocio er et dansk chokolademælksmærke, der blev introduceret i 1951. Siden 2008 har mærket og produktionsfaciliteterne i Esbjerg været ejet af Arla Foods.
Kan man få penge for dåser uden pant?
Du får ikke penge for dem, men du gør miljø og klima en stor tjeneste. Du kan også aflevere dåser uden pant i nogle danske butikker, men det er noget, butikken selv bestemmer, så du må spørge dig for.
Hvor længe kan en Cocio holde?
Varmebehandlingen er en kogeproces, hvor produkterne koges i ca. 20 minutter. Efter denne proces har en Cocio Classic en holdbarhed på to år, og det er altså uden at bruge tilsætningsstoffer.
Er Cocio Arla?
Arla Foods acquired Cocio in 2008.
Hvad er der i Cocio?
Siden 1951 har vi produceret vores chokolademælk Cocio Classic ud fra den samme opskrift; med tre naturlige ingredienser – mælk, kakao og sukker – intet andet.
Er der koffein i Cocio?
Der er to varianter, Chocolate Milk og Coffee + Milk. Energien kommer i begge tilfælde fra Guarana, der ligesom kaffe har et naturligt koffein-indhold.
Hvor bliver Cocio solgt?
Chokolademælk fra Cocio i Esbjerg sælges p.t. udelukkende i Danmark, England og Sverige, men det kommer formentlig til at ændre sig næste år. Ifølge Cocio-direktør Rasmus Malmbak Kjeldsen har den Arla-ejede virksomhed planer om at gå ind i et nyt land - måske endda to - i 2022.
Hvor gammel er varemærket Cocio?
1951. Det startede tilbage i 1951, da Anker Pallesen havde en drøm om at lave verdens bedste chokolademælk! Han begynde at eksperimentere i sit køkken sammen med sin kone Ella. ❤️ De finder frem til den fantastiske opskrift på Cocio ved blot at blande tre naturlige ingredienser: Mælk, kakao og sukker.
Hvem er Cocios målgruppe?
Vi taler om millenial-generationen, de 18-30-årige forbrugere, som er det segment, kakaomælk-brandet Cocio pt.
Hvor mange ansatte har Cocio?
Cocio Chokolademælk A/S blev grundlagt i 1951 af Anker Pallesen, og er i dag Skandinaviens suverænt største producent af steriliseret chokolademælk og har til huse på selskabets fabrik i Kjersing nord for Esbjerg. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere og er danskejet.
Hvorfor er der ikke pant på mælk?
Vi har flere gange forsøgt at blive en del af pantsystemet, men det er desværre ikke noget, vi selv bestemmer. Vi er endnu ikke kommet med i systemet, fordi vi fremstiller et mælkebaseret produkt, som efterlader spor af mælk i flaskerne, og det ønsker man ikke i retursystemet.
Hvad er Cocios slogan?
Anpartsselskabet Cocio er ikke kun velkendt, når der er tale om deres logo, for med deres 9 forskellige produkter, har Cocio inde for de sidste år lanceret en masse reklamer, hvor de tager brug af sloganet ”nothing but great taste”.
I hvilke lande kan man købe Cocio?
Hovedmarkederne er stadigvæk Danmark, Norge og Sverige, mens knap 11 procent af det totale salg ligger i andre lande som Storbritannien, Holland, Israel, Indien, Cypern og de baltiske lande.
Hvor mange lande er Cocio i?
Hovedmarkederne Danmark, Norge og Sverige trækker stadig den primære vækst, men Congo-bajeren, som Cocio'en ofte kaldes, sælges i dag faktisk i 20 lande - heriblandt Storbritannien, Filippinerne, Tyskland og Holland. Især Fillippinerne er interessant, da øriget har ageret prøveklud for Cocios asiatiske ambitioner.
Er der sukker i Cocio One?
Cocio One er en smule lettere end Cocio Classic, og alligevel med fuld smag. Den indeholder kun 1% fedt og der er kun 1% tilsat sukker og er derfor let på kalorier.
Hvad er den sundeste sodavand i Danmark?
Hyldeblomstsodavand fra Nikoline indeholder mindst sukker af de sodavand, vi har undersøgt, og betydeligt mindre end sukker-topscoreren Fanta Exotic. Faktisk er der næsten dobbelt så meget sukker i Fanta Exotic (13 gram per 100 ml) som i Nikoline Hyldeblomst (7 gram per 100 ml).
Hvilken drik feder mest?
Og den mest fedende drik er: Juicen. Overraskende nok inderholder både æble- og appelsinjuice lidt flere kalorier pr. 100 gram end en almindelig pilsnerøl.