I 2007 solgte Spangsberg BonBon-Land til den spanske forlystelseskoncern Parques Reunidos. I løbet af 2010'erne har forlystelsesparken været præget af perioder med svigtende besøgstal og tilbagevendende underskud.
Hvad kom først BonBon slik eller BonBon-Land?
største hits i Danmark i 90'erne. Det slik var på en måde fundamentet for BonBon-Land. Først kom slikket, så kom der en forlystelse, så kom der mere slik og så kom der flere forlystelser.
Hvad er den ældste forlystelse i BonBon-Land?
Hundeprutten er BonBon-Lands ældste forlystelse, og mange store børn, der har besøgt parken siden dengang den åbnede har et lidt nostalgisk forhold til Henry Hundeprut og hans lille rutchebane.
Hvad skete der med BonBon slik?
Da produktionen var på sit højeste i 90'erne, blev der produceret ca. 70 varianter. Men efter Bonbon blev solgt til Toms i 2001, blev Store Babser, Dyt i Bamsen, Sillykoner og Blondinehjerner og flere andre BonBon navne fjernet i 2002, da Toms ikke mente at disse navne tilhørte deres målgruppe som var børn.
Hvornår kom Vildsvinet i BonBon-Land?
Hvornår kom vildsvinet i BonBon-Land? Ved tilføjelsen af Bæverrafting-forlystelsen i 1998 blev BonBon-Land udvidet til 110.000 m². I 2003 blev parken atter udvidet med 15.000 m² i forbindelse med tilføjelsen af Vildsvinet.
10 Søde Dyr Som Faktisk Er Farlige!
Hvem opfandt BonBon-Land?
Michael Spangsberg åbnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl. a. selv kunne prøve at lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.
Hvor gammel er BonBon?
BonBon-Land slog dørene op den 16. april 1992. Dengang bestod stedet af et bolsjeværksted, en biograf, en butik og fire andebåde, og i 1993 fik forlystelsesparken sin første rigtige forlystelse, Hundeprutte-Rutschebanen.
Hvad er den vildeste forlystelse i BonBon-Land?
Svend Svingarm - blandt de absolut vildeste forlystelser i Danmark. Så er du vild med det vildeste, så kom og besøg ham. Vi kan godt garantere, at han giver dig en svingtur og en oplevelse, du aldrig vil glemme – og bagefter kan du prale af, at du har prøvet Danmarks hurtigste svingtursforlystelse af sin art.
Hvor mange besøgende har BonBon-Land?
I år har BonBon-Land haft godt 350.000 besøgende. Det er 35.000 færre end sidste år. Og ifølge Bonbon-Lands nye direktør har vejret haft en stor betydning.
Hvor mange er døde i BonBon-Land?
Tidligere på ugen var en ulykke i den australske pendant til forlystelsen nemlig skyld i, at fire personer mistede livet, og derfor lukker BonBon-Land deres udgave ned for resten af sæsonen. Det skriver Ekstra Bladet.
Kan man bo i BonBon-Land?
BonBon-Land med overnatning
Her er 26 feriehuse, som alle har eget bad og køkken. I feriehusene er der plads til op til 6-8 pers. I løbet af sommeren er der forskellige aktiviteter i feriebyen, som I kan benytte jer af.
Hvad er Danmarks længste forlystelse?
- Juvelen er Danmarks længste rutsjebane. Den er en kilometer lang, til gengæld er den ikke særlig høj, og den understreger, at man sagtens kan lave en rigtig sjov rutsjebane uden at bygge højt. Man bliver skudt af sted to gange undervejs, hvilket betyder at den holder farten rigtig godt.
Hvem er Michael Spangsberg?
Fabrikant og iværksætter Michael Spangsberg runder 60 år. Han har opfundet BonBon-slikket med de skøre navne, grundlagt BonBon-land, skabt Spangsberg- flødebollerne og senest opkøbt flødebollefabrikken i Skanderborg. Michael Spangsberg blev for 60 år siden født lillejuleaften i Vanløse.
Er Spangsberg og Nørregade det samme?
Michael Spangsberg opkøbte i 2010 Nørregade Bolcher og er til dato stadig direktør og ejer af virksomheden.
Hvornår er der flest i BonBon-Land?
Hos BonBon-land er der mest travlt midt på ugen.
Hvor høj er Vildsvinet i BonBon-Land?
Vildsvinet – når det skal være rigtig vildt
Vildsvinet er en af de vildeste af sin slags. Du bliver kørt helt op i 22 meters højde for derefter med hæsblæsende fart at suse lodret ned.
Hvem ejer Bon Bon?
BonBon-Land blev startet i begyndelsen af 1990'erne af stifter Michael Spangsberg. Han solgte sin del til Parques Reunidos, der er en forlystelsesparkejer, som var ejet af en kapitalfond i 2007. Siden da har BonBon-Land været ejet af kapitalfonde.
Hvad er den vildeste forlystelse i Danmark?
De vildeste og sjoveste forlystelser
Fønix er Danmarks største, hurtigste og højeste rutsjebane, da den stiger 40 meter op mod himlen - og breder sig smukt ud i skoven - på Danmarks længste loop-bane. Du kan også prøve Orkanen, som er en fantastisk og hæsblæsende rutsjebane, som først tager dig op i 7.
Hvad koster det at parkere i BonBon-Land?
Det koster 60,- at parkere i BonBon-Land
Guld- eller Sølvkort har gratis parkering, men det kræver, at du registrerer dig, første gang du besøger os i sæsonen. Det gælder også, selvom du har registreret dig i 2023.
Hvor meget koster det at komme i BonBon-Land?
Vi har udvalgte dage, hvor billetten kun koster 199,-, hvis du køber den mindst tre dage i forvejen. Normal billet er gældende for alle personer over 90 cm . Er gyldig til en valgfri dag i sæsonen.
Hvor højt er tårnet i BonBon-Land?
En række gæster fik sig noget af et chok, da forlystelsen Cobratårnet pludselig gik i stå i BonBon-Land lørdag aften. Ifølge DMI lynede det i området tæt på parken, mens gæsterne i mere end 20 minutter sad fanget oppe i den 35-meter høje forlystelse.
Hvor høj skal man være til Svend Svingarm?
Den svinger som et pendul, drejer som et piskeris og har fået navnet Svend Svingarm. Med en G-påvirkning op til 4,5, en topfart på 115 km/t og sving op til 44 meters højde bliver der tale om en vild karruselsvingtur.
Hvad hedder bolsjerne i lossepladsen?
De forskellige bolsjer i Lossepladsen hedder: Bussemænd. Rådne fisk.
Hvad er en BonBon?
Bonbons er bolsjer, små karameller eller andet slik pakket pænt ind. Bonbon stammer fra det franske ord bon, der betyder god.