MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvornår udløber MobilePay?
5 vigtige ting, der ændrer sig
Ellers vælger appen nemlig automatisk det, du brugte sidst. Anmodninger udløber efter 30 dage. Har du sendt en anmodning, der ikke bliver betalt inden for syv dage, vil den udløbe. Heldigvis kan du bare sende en ny – og i øvrigt altid se alle dine anmodninger under 'Aktiviteter'.
Hvornår bliver MobilePay trukket?
Du kan tjekke med din bank, hvis du er i tvivl, om de er med. Hvis din modtagers bank ikke er med i straksoverførselssamarbejdet, vil betalinger foretaget inden kl. 12 på hverdage blive modtaget samme dag. Betalinger foretaget om aftenen, weekender og helligdage vil blive modtaget i løbet af den næstkommende bankdag.
Hvorfor lukker MobilePay?
- Den primære årsag er, at Mobilepay fremover kræver et nyt teknisk setup til betalingsløsningen i butikken, og med den investering, der følger med, har vi vurderet, at det ikke var den vej, vi ville gå, siger han til Finans.
Kan man stadig bruge MobilePay?
Du kan kun være aktiv på MobilePay på én enhed ad gangen
Alt det her gælder først fra tidligst den 12. marts 2024. Her introducerer vi MobilePay i en ny, enklere og bedre udgave.
MobilePay | WeShare by Mobilepay
Hvad sker der med MobilePay?
MobilePay-platformen som den ser ud i dag droppes som følge af fusionen med Vipps og Pivo fra henholdsvis Norge og Finland. Det bliver norske Vipps, der skal være den nye fælles platform for betalingsløsningerne i de tre lande.
Hvorfor beder MobilePay om MitID?
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal en bruger logge ind med MitID + SMS-kode (heldigvis er det meget, meget nemt), når brugeren logger ind på MobilePay på en ny enhed. Det er relevant for brugere, der benytter MobilePay på forskellige smartphones eller tablets.
Er MobilePay oppe igen?
Vipps MobilePay har bekendtgjort, at der er en ny MobilePay-app på vej. Ifølge planen sker det medio marts 2024, men dog med forbehold for, at tidsplanen kan rykke sig. Til foråret 2024 opdateres MobilePay-appen til et nyt format. Som led i den proces styrkes sikkerheden i appen.
Kan ens MobilePay blive lukket?
Har du brug for at blokere din MobilePay-bruger? Hvis du mister din telefon, eller du har mistanke om, at dine brugeroplysninger er faldet i de forkerte hænder, så kan du forhindre misbrug af appen ved at ringe til vores kundesupport.
Er der nye regler for MobilePay?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Er MobilePay ejet af Danske Bank?
Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvornår bliver Vipps og MobilePay slået sammen?
26. september 2024 Mobilepay fusionerede i 2022 med den norske betalingstjeneste Vipps, og blev til Vipps-MobilePay. Betalingstjenesten har nu lanceret appen Vipps i Sverige, og det giver danskere en ny måde at overføre penge på i Sverige.
Er det rigtigt, at MobilePay skal opdateres?
Skal MobilePay opdateres? Første gang du downloader appen og åbner den, kræves en opdatering af appen. Det sker dog helt af sig selv, hvis du har slået automatisk opdatering til. Når appen er opdateret, skal du herefter logge ind igen, hvorefter MobilePay opdateres til den nye version.
Hvad er ændret ved MobilePay?
Den nye ændring betyder, at du fremover kan sende op til 4.000 kroner per modtager inden for 24 timer helt gratis. Hvis du sender mere end det, vil der blive pålagt et gebyr på én procent af det beløb, der overstiger 4.000 kroner. For eksempel vil en overførsel på 4.100 kroner koste dig én krone i gebyr.
Kan banken tilbageføre MobilePay?
Hvis overførslen er sket til en privat person, svarer det til en overførsel fra en konto til en anden. Her har banken ikke pligt til at refundere den forkerte overførsel. Når man anvender Mobilepay, er det ens eget ansvar, at det er det rigtige beløb og det rigtige nummer, der indtastes.
Kan jeg have 2 MobilePay?
Du kan ikke have flere MobilePay-aftaler med forskellige betalingskort eller bankkonti. Som privat bruger kan du kun have én MobilePay-aftale, hvor du kan tilknytte flere betalingskort og bankkonti.
Hvor meget må man overføre på MobilePay?
Med MobilePay kan du betale og overføre op til 10.000 kr. om dagen. Du kan handle på nettet, dele regninger med venner, optjene bonus og meget mere.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Hvis du er under 15 år, skal dine forældre eller værger give samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne tilbyde vores tjenester til dig. Sådan indtaster du din adresse i appen: Vi er i MobilePay juridisk forpligtede til at gemme adressen på alle vores brugere.
Kan man blokere folk på MobilePay?
Du kan også gå ind på 'Mig' > 'Personlige oplysninger > 'Blokerede brugere' og indtaste nummeret på den person, du vil blokere og trykke 'Bloker'.
Er der ny MobilePay?
MobilePay-appen opdateres, da det norske firma Vipps i 2022 opkøbte Mobilepay. Planen er at skabe en app, der er fælles på tværs af Norden. Første skridt blev taget i begyndelsen af året, da den nye MobilePay-app blev lanceret i Finland, så nu er turen kommet til Danmark.
Kan man bruge MobilePay i Norge?
Fra slutningen af juni 2024 er det muligt at overføre penge til norske og finske Vipps- eller MobilePay-brugere. Det betyder, at det er muligt at: Sende penge til personer i Finland og Norge, der har enten MobilePay eller Vipps. Modtage penge fra personer i Finland og Norge, der har enten MobilePay eller Vipps.
Hvad koster MobilePay?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Hvad er de nye regler for MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Kan man have MobilePay uden MitID?
MitID er nødvendigt, når du skal oprettes som bruger i MobilePay. Du får sandsynligvis også brug for MitID til at gøre dit kort klar til onlinehandel.
Hvorfor beder MobilePay om dit CPR-nummer?
Det betyder, at de MobilePay-brugere, der kun er identificeret med CPR-nummer, skal til at identificere sig med MitID. De næste ugers tid sender MobilePay derfor besked direkte i MobilePay-appen til de brugere, det gælder for.