Kan jeg beholde e-Boks? Du kan fortsat bruge e-Boks, selvom der nu kommer en ny post-løsning.
Kan man beholde e-Boks?
Kan man beholde e-Boks? Du kan fortsat bruge e-Boks, selvom der nu kommer en ny post-løsning.
Hvornår udløber e-Boks?
Her kan du blive klogere på, hvad det betyder for dig. Indtil den 21. marts 2022 modtog du digital post fra det offentlige og fra private virksomheder i e-Boks eller på borger.dk, medmindre du er blevet fritaget for Digital Post.
Kan man stadig bruge e-Boks?
Du kan stadig læse din offentlige post i e-Boks. Sådan håndterer du den nye Digital-Post løsning. Nu er den nye offentlige Digital-Post løsning gået i luften. e-Boks løsningen vil forblive uændret og du vil derfor stadig kunne læse både privat og offentlig post i din e-Boks indbakke. Læs mere her.
Hvad er alternativet til e-Boks?
Samme dag lancerer Digitaliseringsstyrelsen appen Digital Post. Se forskellen på e-Boks, borger.dk, mit.dk og Digital Post-appen. 30. november lancerer it-selskabet Netcompany den nye hjemmeside og app mit.dk, hvor danskerne kan læse, gemme og svare på digital post fra myndigheder og private virksomheder.
Hvordan logger jeg på den nye e-Boks app?
Hvornår lukker e-Boks ned?
november 2021, er blevet udsat til første kvartal af 2022. Indtil da vil borgere og virksomheder fortsat modtage Digital Post fra det offentlige i e-Boks, på borger.dk og Virk som sædvanlig. Den nye løsning til Digital Post går først i drift i begyndelsen af det nye år, og ikke som forventet den 30. november 2021.
Hvad er forskellen på Digital Post og e-Boks?
I e-Boks kan du få post fra private virksomheder, for eksempel din bank eller dit pensionsselskab. Med Digital Post kan du få post fra alle offentlige myndigheder, for eksempel ministerier og styrelser. Og du kan både skrive til og besvare brevene fra dem digitalt.
Hvilken app erstatter e-Boks?
Mit.dk er en selvstændig digital postkasse, ligesom e-Boks. De to digitale postkasser vil begge kunne vise post fra det offentlige, såfremt der er indgået en aftale med Digitaliseringsstyrelsen om at blive visningsklient, hvilket e-Boks er blevet.
Kan man lukke sin e-Boks?
Hvis du ikke længere ønsker at modtage post i e-Boks, kan du afmelde dig e-Boks. Dette betyder at alle dine e-Boks data vil blive slettet og at det ikke vil være muligt at genskabe dem. Bemærk! Afmeldelse af e-Boks skal ske ved at logge ind via computer, da det ikke er muligt via appen.
Hvad koster det at bruge e-Boks?
december 2022 ændres prisen for e-Boks privat fra kr. 2,50 til kr. 4,50 pr.
Kan man klare sig uden MitID?
Siden 1. november 2014 har det været et krav, at alle borgere over 15 år skal have en digital postkasse. I den digitale postkasse modtager du post fra de offentlige myndigheder. Alle, der er i stand til det, skal modtage og betjene Digital Post samt MitID.
Hvorfor kan jeg ikke bruge min e-Boks?
Hvis du oplever udfordringer med at logge ind på e-Boks app, kan det hjælpe at slette ens bruger og oprette den igen. Hvis det ikke virker skal man lave en komplet nulstilling af ens app samt mobiladgang.
Kan man være fritaget for Digital Post og have MitID?
Du kan blive fritaget fra at modtage Digital Post fra det offentlige, hvis du; ikke har adgang til en computer med tilstrækkelig internetforbindelse i dit hjem eller opholdssted. har en fysisk eller kognitiv funktionsnedsættelse, som hindrer dig i at modtage og læse post digitalt. er registreret som udrejst af Danmark.
Hvor længe gemmes dokumenter i e-Boks?
Når du logger ind kommer du direkte til siden 'Hjem'. Her kan du se den nyeste post du har modtaget på din e-Boks inden for de sidste 90 dage.
Hvem ejer e-Boks?
I dag er e-Boks A/S et selvstændigt selskab, som er ejet ligeligt af Nets og PostNord.
Hvad koster det at sende Digital Post?
I gennemsnit regner den offentlige sektor med, at en digital post-meddelelse koster en krone. Den pris ryger nu ned på et gennemsnit på 30 øre, når der skal sendes digital post ud til de 4,3 millioner tilmeldte danskere, og de hundredtusindvis af virksomheder, som er forpligtede til at modtage digital post.
Hvad sker der med e-Boks når man dør?
Når en borger dør, bliver alle adgange til postkassen slettet. Dette gælder både for borgerens egen adgang og for personer med læseadgang.
Kan man undgå digital post?
For at blive fritaget fra Digital Post fra det offentlige, skal du som udgangspunkt møde personligt op hos kommunen. Hos kommunen vil du: få en blanket, hvor du skriver under på, at du lever op til mindst et af fritagelseskriterierne.
Hvorfor er min e-Boks låst?
Hvis du oplever at modtage en besked om, at din e-Boks app er tidslåst, så betyder det at du har indtastet forkerte oplysninger for mange gange.
Hvor ser jeg min Digital Post?
Når du skal logge ind i Digital Post på borger.dk, Digital Post-appen, e-Boks eller mit.dk for at læse din post, skal du bruge dit personlige MitID.
Er mit.dk sikker?
Den digitale post bliver sendt og opbevaret sikkert i mit.dk, og hvis du får behov for det, kan du altid finde frem til diverse breve og dokumenter igen. På hjemmesiden mit.dk kan du læse mere om, hvordan sundhedsvæsenet bliver forbundet med mit.dk Læs med her.
Hvorfor kan jeg ikke sende post via e-Boks?
Problemet kan skyldes, at du ikke har den seneste version af e-Boks- eller Digital Post-appen. Det kan du gøre som borger: Opdater e-Boks-app eller Digital Post-app i Play Butik eller App Store.
Hvordan tjener e-Boks penge?
Ifølge E-boks har 500 selskaber og 350.000 kunder i dag tilmeldt sig ordningen. E-boks tjener penge på, at virksomhederne betaler et mindre beløb for hvert udsendt elektronisk brev. Det kræver, at mange brugere modtager mange breve.
Kan man sende til privat e-Boks?
Private virksomheder kan fortsat sende post til dig i e-Boks, hvis du har givet dem lov til det.
Hvor mange danskere bruger e-Boks?
4,5 millioner danskere benytter sig fortsat af e-Boks' digitale postkasse, og i maj måned havde it-selskabet rekordstor tilslutning med 20.000 nye brugere. Det sker på trods af, at e-Boks ellers tabte udbuddet om at levere digital post fra det offentlige til Netcompany i 2019.