Du betaler med MobilePay eller betalingskort. Billetterne er gyldige i Sydtrafiks område. Enkeltbilletter og specialbilletter kan bruges i Sydtrafiks busser og Vestbanen. Pendlerkortet gælder i både Sydtrafiks busser samt Arrivas og DSBs tog.
Hvordan køber man busbillet Sydtrafik?
Du kan vælge om du vil købe billetten kontant i bussen eller via vores Sydtrafik app eller via Rejsebillet app. Hvis du køber den kontant, så hav så vidt muligt lige penge. Chaufføren kan normalt give tilbage på sedler.
Kan man bruge MobilePay i en bus?
Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du kan også købe enkeltbilletter i den nationale app 'RejseBillet'. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på, og vise den til chaufføren eller kontrolløren, hvis du bliver bedt om det.
Hvordan betaler man i bussen uden rejsekort?
I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser. Sørg for altid at have din billet på dig i tilfælde af, at en billetkontrollør ønsker at se den.
Hvordan betaler man med mobil i bussen?
- Sådan ser billetter og kort ud.
- Kort om Orange-billetter.
- Enkeltbilletter.
- Pendlerkort.
- Specialkort (for erhverv/blinde/ledsager mm.)
- Legitimationskort for Movias billet- og kvalitetsk...
- Periode- og turistbilletter.
- Rejsekort.
Sydtrafik Mobilbillet app
Hvordan betaler man i bussen Sydtrafik?
Du betaler med MobilePay eller betalingskort. Billetterne er gyldige i Sydtrafiks område. Enkeltbilletter og specialbilletter kan bruges i Sydtrafiks busser og Vestbanen. Pendlerkortet gælder i både Sydtrafiks busser samt Arrivas og DSBs tog.
Kan man oplade sin mobil i bussen?
Busserne får nemlig strøm, så man kan oplade sin mobil eller tablet. Vi ved, at man typisk bruger den tid til at arbejde eller surfe på nettet. Tit og ofte vil man vil afholde sig for at spare på strømmen til vigtigere formål.
Kan man stadig købe en busbillet i bussen?
I mange busser kan du købe en enkeltbillet kontant hos chaufføren. Det vil være en stor hjælp, hvis du har lige penge. Chaufføren kan normalt give tilbage på sedler.
Hvordan køber man en busbillet på telefonen?
- Send en SMS til 1415 med oplysninger om, hvem der rejser, hvor du rejser fra og i hvor mange zoner. Billetten er gyldig, når du har modtaget den på mobilen.
- Du modtager nu en SMS, der viser din bestilling. Det er ikke din billet. ...
- Du modtager nu selve billetten i en ny SMS.
- Husk!
Kan man købe en enkeltbillet i bussen?
Du kan betale kontant i alle vores busser (dog ikke i Plusbus, hvor du skal købe din billet før påstigning) og med betalingskort på de fleste stationer og i vores expresbusser og i bybusserne i Aalborg. En betalende voksen eller pensionist kan gratis medbringe op til to børn under 12 år.
Kan jeg betale med MobilePay?
Betaling via butikkens MobilePay-nummer
For at betale til butikkens MobilePay-nummer indtaster du bare beløbet og sender pengene til nummeret, der står på butikkens MobilePay-skilt. Vis herefter kvitteringen til butiksmedarbejderen og få godkendt betalingen.
Hvordan betaler man på MobilePay?
- Åbn MobilePay.
- Indtast beløb.
- Indtast butikkens nummer eller find butikkens på listen over 'Butikker i nærheden'
- Swipe for at godkende betalingen.
Kan man bruge MobilePay uden kort?
Du kan bruge følgende kort: Visa/Dankort, Visakort, Dankort, MasterCard og Mastercard Debet. Kortet skal være udstedt til dig. Læs mere om hvordan du gør dit kort klar til MobilePay.
Hvordan betaler jeg i en bus?
Betaling i bussen – her kan bruges klippekort (i Midttrafik app), rejsekort, Skolekort, Ungdomskort mv. Der kan også betales kontant – men her opnås ikke grupperabat.
Kan man bruge rejsekort til Sydtrafik?
Priser gældende for busrejser i Sydtrafiks område
Her finder du priser og rabatter for de mest benyttede billetter. Rejsekort er som udgangspunkt den billigste billet. Undtaget hvis du rejser ofte på den samme strækning, så skal du overveje et pendlerkort.
Kan man betale med kontanter i bussen 2023?
Begrænsning på byttepenge har været i strid med kontantreglen. Fra 7. juni 2023 er der ikke længere nogen begrænsning for, hvor mange byttepenge en passager kan få tilbage i bussen.
Kan man betale med kontanter i bussen?
Betjente salgssteder
Movia salgssteder består typisk af kiosker og supermarkeder, som er placeret centralt i mange byer rundt på Sjælland, Lolland og Falster. Det er muligt at købe kontantbilletter hos chaufføren i bussen, som er begrænset til enkeltbilletter.
Kan man betale med dankort i bussen?
Dette gælder ikke Skolekort. Du kan købe billet mod kontant betaling i alle vores busser (med undtagelse af Plusbus, hvor du skal købe billet på stationen før påstigning). Du kan betale med Dankort i expresbusser og bybusser i Aalborg. Du kan benytte betalingskort i billetautomaterne på tog- og plusbusstationer.
Hvordan køber man en busbillet på sms?
Man kan ved at skrive en sms til telefonnummer 1415, bestille en sms-billet. Billetten sendes til telefonen som en sms. Man skal skrive sin bestilling på en særlig måde, der starter med startzonen, et mellemrum, antal zoner der skal rejses og evt. en tilføjelse af type.
Hvad koster et pensionistkort 2023?
Pensionister, der rejser på pensionistkort, vil opleve en prisstigning på mellem 4,5 og 4,8 pct. Prisen for et tre-zoners kort med tre måneders gyldighed stiger således i alt 30 kr., svarende til 10 kr. om måneden. Mens et pensionistkort til 1 storzone stiger med 40 kr.
Hvad koster det at oplade sin mobil?
En gennemsnitlig standard mobiloplader på 7 watt (5-10 watt), som typisk har en opladningstid på 2 timer, vil koste cirka 0,02-0,04 kr. for en opladning. Det er dog et groft estimat, da det også vil afhænge af prisen på strøm. >>
Hvordan skal man oplade sin telefon?
De moderne litiumbatterier har det faktisk bedst, når de holdes på en kapacitet mellem 40 og 80 procent. Det betyder, at det ikke bare er smart at lade telefonen op lidt af gangen – det er faktisk at foretrække. Det er også bedst, at batterierne lades op ved stuetemperatur.
Hvad gør man hvis man har glemt sin telefon i bussen?
Dokumenter med personfølsomme oplysninger, mobiltelefoner, tablets, penge, værdifulde smykker og lignende afleveres snarest herefter til politiet. Andre glemte genstande bliver bortskaffet efter 30 dage, jævnfør lov om hittegods. I busser kan andre glemte genstande opbevares hos den operatør, der kører ruten.